arkadaşlar hepsiburada.com dan alışveriş yapmak isteyenler biraz düşünsünler sonra alışveriş yapsınlar.bana bozuk telefonu yolladılar geri yolladım.bozuk telefonu tamir ettripi yollamışlar.hakkımı helal etmiyorum.haram olsun verdiğim paralar.dikkatli olun.
Ama ben o siteden kaç senedir alışveriş yapıyorum ne yani sana bozuk mal sattı diye hiç birimiz ordan alışveriş yapmayalım mı hem o site doğan grubunun bana ninjalık yaptırmayın
bascuda.com'u öneririm. Ha ne aldın derseniz.. cd-writer, bluetooth, arkadaşa 1 adet 7610, 100 adet boş cd, bir adet fritöz (hediyelik), birkaç film cd'si ... hepsi garantili geldi ve tamtakır çalışıyor ...
Hakkını arıcaksın arkadaşım yolla telefonu paranı geri iste 1hafta değiştirme hakkın var yasal olarak.
Sayın worstwww.sikayetvar.com sitesine bakacak olursan 500'e yakın şikayetle alışveriş siteleri arasında şikayette 1.olduğunu göreceksin..Şahsen ben de o sitenin bir mağduruyum..
quote:
Orjinalden alıntı: nakka
way be kime güzveneceğimizi şaşırdık...nette sipariş daha 10 yıl adam olmaz....işin hukuku oturmadıkça....
Çünkü en fazla alışveriş yapılan internet sitesi.Verilere baktığında günde 3 milyon kişi geziyor.
hoca ürünü görüp kontrol etmeden alışveriş yapmamak lazım... geçmiş olsun sanada...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme