Şimdi Ara

Hepsiburada.com 2.el Telefon Gönderdi !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam sen de cok boş yere uğraştırmışsın kendini 14 gün sorgusuz sualsiz iaden var iade et olmadı mı? git thhye paranı çatır çatır al niye hepsiburada ile muhattap oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL

hocam sen de cok boş yere uğraştırmışsın kendini 14 gün sorgusuz sualsiz iaden var iade et olmadı mı? git thhye paranı çatır çatır al niye hepsiburada ile muhattap oluyorsun.
    Valla Thh de hemen çatır çatır karar vermiyor ki. 6-7 ay önce şikayette bulunmuştum daha 2 hafta once karara bağlandı ama hala tebligat bekliyorum. Zaten o 6-7 ay boyunca da TL eridi gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt
    işte bu yüzden teknosanın 900 liralık j7 pro siparişlerimi iptal etmesini thh ne bildirmedim

karad çıkana kadar telefonun fiyatı düşer zaten

• Hocam o 14 gün hızlı iade resmen yalan sebep olarakta kargocu önünde telefonu açıp kurmayıp denememişim tutanak tutturmam lazımmış :D Nerden aklıma gelebilir ki böyle bir şey olacagı kaldıki kutuyu jelatinli görünce zaten teşekkürler diyip yollardım kargocu elemanı. Tüketici haklarına başvuracagımda keremec adlı kullanıcının dedigi gibi uzun sürcegini düşünüp şimdiye kadar gitmedik. Hepsiburadanın beni madur etmeden halledebilcegini düşündüm ama sadece oyalamış oldular.
  • Telefon jelatinli sıfır ambalaj değil miydi ?

• bu tarz haberler aydın doğanı yıpratmak için malum kesimler tarafından yapılıyor :D
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Jelatinliydi hocamda kullanılmış cihazı yeniden jelatinleyip yollamışlar işte.
  • Tüketici mahkesine başvurduk. Onlarda paranızı yatıralım mahkemeyi iptal edin dediler ve yatırdılar. Bu gibi sorunların güzellikle halledemegini görmüs olduk arkadaslar hic ugrasmadan tüketici mahkemesine başvurun.
  • hepsiburada dan tuvalet kağıdı bile alınmaz
    onu da kullanır yıkar kurutur öyle yollarlar

adamların mottosu
    müşteri memnun olmasın da ne olursa olsun
  • Teselli olur mu bilmem ama, 18tl alacağıma karşılık 16 gün sonra 10TL hediye çeki verdiler, kabul etmedim ve hesabı iptal edin yazdım 19 yıllık hesabı sildiler 18TL'de gitti yaw
  • Bir sürü alışveriş yaptım genel olarak memnunum.

Piyasada en ucuz fiyatı burada buluyorsunuz.Teknolojide sorun her zaman olur, yani şans işi.anlattiginiz olayda hem ithalatçı hem Hepsiburada sorumlu ama kusur tamamen ithalatcida.Yoksa Hepsiburada merdivenalti bir firma değil.Ben daha garantili olsun istiyorum derseniz gidin teknosaya,vatancomputera 600 TL fazla verin alın.

• Teknolojide sorun her zaman olur tamamda Hepsiburada ürünü satmamış gibi bizi ilgilendirmez politikasıyla tavır takındı bana hiç bir yardımı olmadı sorun burada.
  • Konu açılalı 2 sene olmuş ve aynı durumdan ben de muzdarip olduğum için okuyorum. Demek ki hala politikaları aynı, 2.el ürünü alıp jelatinletip gönderiyorlar. Hepsiburadadan artık tövbe bir şey almam, asla sizler de almayın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.