Şimdi Ara

HEPSİBURADA.COM black friday kampanya ALDATMACASI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
2.862
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

quote:

Orijinalden alıntı: cosef

farklı satıcıların hepsiburada sistemine girmesi HB'nin mantığına ters.

Sen rakibinle aynı dükkanda satış yapar mısın?
    :)
    n11 veya GG olsa olur.Çünkü orası AVM gibi . Ama hepsiburada kendi başına bir satıcı zaten

senin yazmış olduğun mantığa ters hocam.örnek olarak. ayıla bayıla alışveriş yaptığımız amazon sitesi.

Benim mantığıma göre sıkıntı yok :)
  • cosef kullanıcısına yanıt
    şunun için dedim amazonda hb gibi kendi sitesi içierisinde diğer firmalara satış yaptırıyor. ama tek fark amazon bu konuda çok kaliteli ve tecrubeli. kesinlikle hataya yer bıraktırmıyor. herhangi hatasında firmaların gözünün yaşına bakmıyor. geçenlerde çalıştığım firmada bi abi çocuğuna hbden akülü araba siparişi vermiş firma akülü araba yerine nat. geo dinazor yapışkanları göndermiş. böyle dolandırıcılar ile iş yaparsa hali yaman hb nin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eBRiHanceR

şunun için dedim amazonda hb gibi kendi sitesi içierisinde diğer firmalara satış yaptırıyor. ama tek fark amazon bu konuda çok kaliteli ve tecrubeli. kesinlikle hataya yer bıraktırmıyor. herhangi hatasında firmaların gözünün yaşına bakmıyor. geçenlerde çalıştığım firmada bi abi çocuğuna hbden akülü araba siparişi vermiş firma akülü araba yerine nat. geo dinazor yapışkanları göndermiş. böyle dolandırıcılar ile iş yaparsa hali yaman hb nin.

Akülü araba yerine gönderilen tam bir saçma şey. :)
    HB kendi kuyusunu kendi kazıyor olan bu.

Amazondaki yönetim mantığı Türkiyede zor olacaktır diye düşünüyorum. Blackfridayda baya baya gün içersinde HB fiyatları arttırmıştı
    ama N11 en sözünde durdu başta verilen fiyatları hiç değiştirmeden satış yaptı

• arkadaşlar o gün bir sürü ürün aldım hemde havale ile....(havaleyi yapmadım)5 gün sonra havaleyi yaptım ürünlerimi onaylayıp gönderdiler...
  • Arkadaşlar fake hesaplarla burda ulaştı deyip savuma yapanlar var. Hesap yeni açılmış mesaj sayısı 1-2 tane. bana en son gelen hepsiburada.com 'un YALAN ötesi cevabı '' Siparişinizin elinize eksiksiz ve zamanında ulaştırılabilmesi için ilgili ekibimiz tarafından gerekli görüldüğü taktirde telefonla adres teyidi yapılmaktadır. İlgili teyit için sizinle irtibat kurulamamış, bu nedenle de ****** siparişiniz sistem tarafından otomatik olarak iptal edilmiştir. ''. Minareyi çalıp kılıfını uyduramamış hepsiburada.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufelik -- 2 Aralık 2016; 15:16:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

farklı satıcıların hepsiburada sistemine girmesi HB'nin mantığına ters.

Sen rakibinle aynı dükkanda satış yapar mısın?
    :)
    n11 veya GG olsa olur.Çünkü orası AVM gibi . Ama hepsiburada kendi başına bir satıcı zaten

Amazon da kendi satış yapıyor ama farklı satıcılar da var.
  • Baslık aradim ama bulamadigimdan ayni sekilde baslik actim, belli ki hb cogu kisiyi magdur etmiş...
    Avukat bi arkadasima konuyu actim, bakalim , inceleyip donecek bana,
    Birakmicam bu isin pesini,
    Bangir bangir kara cuma diye bagirdilar, 1 hafta islettikleri paradan dunyalari kazandilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes hemfikir HB artık eskisi gibi kaliteli hizmet anlayışına sahip değil, daha da alışveriş yapmıyorum zaten. Sahte replika ürünleri orjinal başlığı altından satmaya tutun birçok mağdurluk yaşatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panriver -- 2 Aralık 2016; 21:44:21 >
  • ByLabTek kullanıcısına yanıt
    Satıcı hepsiburada mıydı yoksa başka bir satıcı mıydı?

• Forumda konusu vardı yayından kaldırışmış nedenini çok merak ediyorum.
  • iki siparis verdim birisi hepsiburada.com kendi urunleri, digeri satici.ikiside sebepsiz iptal edildi 5 gun sonra.sonra celiski dolu hepsiburada.com yalanlari

• yusufelik Y kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadanın iptal ettiği kendi ürünleri hala aktif olarak satılıyor mu?
  • ürünlerden birisi bebek bezi mesela 7/24 stoklarında olan bir ürün. ve aldığım adet 1 tane. diğer ürünlerde stoklarında.onu bunu geçtim bir özür bile dilemek yok müşteriden. başka siteden aldım zaten.bir daha hepsiburada.com dan alışveriş yapmam. insanın zoruna giden ilk başta hiç bir açıklama yapmadan iptal etmeleri sonra alakasız yalanlar söylemeleri.Bunların yöneticileri de demekki aynı mantalite de.
  • cek vermesi lazım.

sanırım evdeki hesap çarşıya uymadı firma tarafında... kriz alametimidir nedir
  • hocam blackfriday hepsiburada.com en yüksek indirimi TNF the north face ürünlerinde %40 olarak yaptı.. aldığım her ürüne %40 indirim + 10 tl nutella çekleri uygulandı.. çok iyi fiyalara aldım..

hatta n11 de çeklerle 140 a aldım diye sevinirken buradan aynı ürünü 89 a aldığım oldu.. hemen n11 e iade talebi açtım oradanda iade ettiğim ürünlerin çekleri bugün telafi kuponu olarak yüklendi..

eğer aynı şey başıma gelseydi ürünleri satıp sonra stokta yok diyip iptal ettilerse anında şikayetvara yaz.. müşteri hizmetlerine mesaj at ve çek talep et.. ki ben 15 liraya 2 kişilik çadır alıp 3 ay gümrük vs beklemiş birisiyim aynı çadır 60-70 liraya satıldı..
  • Uzak durulası firmalar arasına girme yoluna çoktan girdi bile :)
  • Ne yalan söylim benim 3. tercihim HB

1- N11
    2- GG
    3- HB

genelde kupon yoksa direk GGye bakarım.
  • bambammm kullanıcısına yanıt
    madem mübarek cumanı karalayan bir şey olduğunu düşünüyorsun, o zaman ne diye alışveriş yaptın ki ? alışveriş yaparken iyi, sipariş iptal edilince "aslında karalamaya çalışıyorlar". oh ne güzel!
  • benim 9 ürün içeren siparişim sorunsuz teslim edildi. gayette güzel indirimlerle aldım takip ettiğim bazı şeyleri.
  • bambammm kullanıcısına yanıt
    Bi de siz kendinizi bilseniz. Asrın kandırılanları :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.