Arkadaşlar lütfen yukarıdaki linkteki ürünün açıklamasına ve dikkatli olarak resmine bakın.
Şimdi ise yukardaki üründen sipariş etmeme rağman Hepsibura.com'un bana gönderdiği ürüne bakarmısınız.
Fark'ı gordunuzmu ben basınçlı hava tüpü istemişm ama bu firma bana antistatik temizleme tüpü göndermişl. 14 milyonluk bir ürün için ise kesinlikle yanlış ürün idaesi olayına girmeyeceğim çünkü bunun çok uzun zaman alacağını ve benim sinirlerimi iyice yıpratacağını biliyorum. Bu nasıl bir ticaret anlayışıdır ya bu kadar dikkatsiz olunmaz ki haklarında binlerce şikayet olmasına rağmen hala kendi bildiklerini okuyorlar yazık gerçekten çok yazık!
bende sipariş verdim, inşallah istediklerim gelir
olur mu dostum hakkini aramalisin bence, sen ürünü gönder, dilekçeni de yaz , göndersinler istedigin ürünü, elleri mahkum göndericekler, gerçi nerde oturuyosun bilmiyorum ama kargo ücreti ürün fiyati kadar tutabilir ama gene de gönder derim...
yok onunda uzun sürüp sinirlerimi bozacapını biliyorum ilk defa olmuyorki bunlarwww.sikayetvar.com da bi sürü şikayet var buna benzer yada iade de sorun çıkan
sen dua et yine tupe benzer bişi yollamışlar
quote:
Orjinalden alıntı: fade
quote:
Orjinalden alıntı: fade
O kadar kör değiller diyorsun yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme