Şimdi Ara

hepsiburada.com ile ilgili sorularım olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar almayı düşündüğüm ürünün indirimi 2 gün sonra bitiyor. yarın havale ile ürünü gönderteceğim. sepete ekledim. size soracağım soru şu. kaç gün içinde parayı bankaya yatırmam gerekiyor??? indirimi bitecek cevap yazmazsanız. elime 3-4 güne kadar para geçer anca yatırabilirim..

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... yaw yazın allah rızası için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_.28 -- 14 Kasım 2006; 19:04:55 >

• Bunu hepsiburada.com yetkililerini sorsan?
  • Onlarada sordum zaten. Belki mail ime geç yanıt verirler diye size de sorayım dedim. yarın son gün!!!! biliyorsanız okuyup geçmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLli_.28

hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... yaw yazın allah rızası için. öğrenmezsem bir daha bu siteye girmem valla!!!

Neden bole bişey yazdınkı biz seni zorla tutup sokmuyoruz foruma...Yardım istedin ve herkez bilgisi dahilinde sana yardım etmek için bişeyler yazardı...Demekki kimsenın bu konu hakkında bir bilgisi yok...2 gun sonra kampanyası biten bir urunun parasını 4 gun sonra yatıramazssın 2 gun içinde yatırırsan alırsın kampanya bittiği anda normal satış fiyatı dewam eder..Onda 2 gün içinde aldın aldın yoksa indirimsiz fiyatı neyse o fiyatı odemek zorunda kalırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 14 Kasım 2006; 19:02:05 >
  • tamam tamam anladık niye kızdın yaw. ölesine yazmıştım zaten. sildim şimdi.
    Bir sorum daha olacaktı. ürünün satın alma işlemini sonuna kadar getirdim am asatın almadım. orda ödemem gereken fiyat vardı. altında şöyle yazıyordu "ödeyeceğiniz ücreti not edin". ben değişmeyeceğini düşünüyorum. en azından bir kaç gün verirler belki . sen tam olarak eminmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLli_.28 -- 14 Kasım 2006; 19:09:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.