Şimdi Ara

Hepsiburada.com (Mağdur etme de burada, paranla rezil olma da burada)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu fazla uzatmadan sikayetvar.com' a da şikayette bulundum. Oradan alıntı yaparak paylaşıyorum. Hepsiburada derken, rezillik de mağdur etme de burada. Buyrun okuyun, hepsiburada.com' dan uzak durun!..

Hepsiburada.com Siparişimi Göndermemeleri ve Para İademin Taksitle İade Edilmesi!
    Hepsiburada.com'dan 07.06.2017 tarihinde ----- sipariş no. 1007,81 TL'ye Zotac Nvidia GeForce GTX 1060 Mini 6 GB 192Bit GDDR5 (dx12) pcı-e 3.0 Ekran Kartı zt-p10600a-10l isimli ürünü sipariş ettim. Gönderilme tarihi en geç 14.06.2017 tarihiydi. Verilen tarih geçtiğinde ürünün olmadığını ileri sürerek siparişimi göndermediler. Ellerinde bulunan muadili bir kartı göndermelerini talep ettim, olmadığını söylediler.

21.06.2017 tarihinde muadili bir ekran kartı Hepsiburada.com sistemine eklendi ve aradaki farkı ödeyerek almak istediğimi söyledim, yapamayacaklarını söylediler. Para iadesi yaptılar. Para iadesini ise kartıma 5 taksitle aldığım için 5' e bölerek gönderecekler. Sıkıntım;
    1-İstediğim ürünü temin edip teslim etmemeleri.
    2-Uzun bir süre bekletmeleri ve bu arada ürünü Hepsiburada.com'dan beklediğim için başka bir yerden almamam.
    3-Paramın kartıma 5 parça olarak iade edilmesi.

• 1. ve 2. normal geldide, parayı 5 taksitle vermeleri çok delice.
  • Provizyon / pos üzerinden 5 taksit olarak tahsil edildiyse iadenin de 5 taksit olması normal. Paranızı iade ettikleri için son tahlilde mağduriyetiniz bence giderilmiş. Ama sinir harbi tabiki kabul edilemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Feysbuk kullanıcısına yanıt
    1 ve 2' de normal değil. Tek mağdur ben değilim. Bir çok örnek var, ekran kartı bazında şimdilik sadece bunu bulabildim.

http://www.sikayetvar.com/hepsiburadacom-stokta-olmayan-urunleri-satmaya-calisarak-musteriyi-yaniltmak
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    İki hafta süresince bekletildim, bir süre de temin edilir diye ben bekledim. Öncesinde kolaylıkla 1200-1300 TL' ye bulabileceğim ekran kartları şu anda ya piyasada yok ya da 1500-1600 TL civarlarında gezmekte.
  • konunun silinmesi bir reklama bakar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.