Şimdi Ara

Hepsiburada.com Nivea deodarant+Nivea Du? jeli+2 adet plaj çantasy=8.98tl (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
5
Favori
5.420
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Duş jelleri kargoda deo karda evraktaymış çantalar tedarik bekliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Değerli Müşterimiz,

Öncelikle .................. nolu siparişinizde yer alan " 8x4 Çanta " ürünün tedarik sürecinde yaşanan gecikme için sizden özür dileriz.

Ürününüzün tedarik ve kargolama durumu hakkında, muadil ürün konusunda gerekli kontrolleri sağlayarak kısa süre içerisinde tarafınıza detaylı bilgi vereceğiz.

Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla. " demişler.

beklemedeyim.
  • çantaşlar yalan oldu, yerine ne gelecek acaba?
  • Benim duş jelini de bir tane göndermişler, arayıp kaynayacağım
  • beklenen bilgi geldi

" 8x4 Çanta " ürünü,

21.09.2015 tarihinde stoklarımızda olacak ve adresinize gönderilmek üzere kargoya verilecektir.

Siparişiniz kargoya verildiğinde size yine e-posta yoluyla bilgilendirme yapılacaktır.

Dilerseniz "http://www.hepsiburada.com/liste/mypage/support.aspx" linkinden bize ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada.com
  • siparişi iptal ettim, geri ödemesini yaptılar, bugün mail geldi, çantaları gönderiyorlarmış
  • muadil demişler bana, bi nike çanta falan yollasınlar

Değerli Müşterimiz,

xx nolu siparişinizde bulunan 8x4 Çanta ürününüzü beyan ettiğimiz süre içinde temin edemediğimiz için özür dileriz. Ürününüz için alternatif tüm tedarik kanalları araştırılmış ancak temin edilemeyeceği sonucuna ulaşılmıştır.

8x4 Çanta ürün temin edilemediği için ilgili ürün yerine gönderilecek olan muadil ürününüzün tedarik tarihi 21.09.2015 olup, bu sürenin de aşılmaması için elimizden gelen çabayı göstereceğimizden emin olmanızı isteriz.

İşlem sürecinizi aynı zamanda üyelik sayfanızda yer alan “Sipariş Takip” bölümünden kontrol edebilirsiniz.

İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.
  • 93062360 nolu siparişinizde bulunan 8x4 Çanta ürününüzü beyan ettiğimiz süre içinde temin edemediğimiz için özür dileriz. Ürününüz için alternatif tüm tedarik kanalları araştırılmış ancak temin edilemeyeceği sonucuna ulaşılmıştır.

8x4 Çanta ürün temin edilemediği için ilgili ürün yerine gönderilecek olan muadil ürününüzün tedarik tarihi 21.09.2015 olup, bu sürenin de aşılmaması için elimizden gelen çabayı göstereceğimizden emin olmanızı isteriz.

İşlem sürecinizi aynı zamanda üyelik sayfanızda yer alan “Sipariş Takip” bölümünden kontrol edebilirsiniz.

İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.
  • çantanın görseli değişmiş.
  • Çanta için; Ürününüzün tedarik süresi 22.09.2015 olup bu süreninde aşılmaması için elimizden gelen çabayı göstereceğimizden emin olmanızı rica ederiz. Hayırlısı bakalım :)

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Benim 2 Çanta bugün kargoya verilmiş

• Plaj çantaları geldi çok güzel ama sadece içi cırt cırtlı

• 8*4 leri iptal etmişler. dove çanta gönderiyorlar bana 4 adet. ama linke tıkladığımda bu ürün yayından kaldırılmıştır diyor.
  • Dove çantalar geldi. 10 numara çanta. 4 adet gönderdiler :)
  • bana da palmolive yolluyorlar

http://www.hepsiburada.com/palmolive-plaj-cantasi-p-SGPAL00133?productId=sgpal00133&categoryId=26012356

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banada geldi idare eder

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.