Şimdi Ara

Hepsiburada.com REZALETİ --- SORUN ÇÖZÜLDÜ Technoplus Yardımcı Oldu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
5
Favori
40.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
740 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu sahibine geçmiş olsun diyerek Ben de bir sıcağı sıcağına mağduriyet belirtiyim ki konudan eksik kalmayayım...

Geçen yıl hepsiburada'dan almış olduğum Samsung galaxy s6 telefonum herhangi bir darbe veya sıvı durumu olmadan durduk yere görüntü vermez oldu. Bildiğimiz ekran arızası yani. Hepsiburada'dan arıza formu açıp telefonu kutusuna koyarak kargoyla yolladım. Aradan 25 gün gibi bir zaman geçip 2 saat önce kargodan telefonu aldım. Delta servisten yollamışlar. Kullanıcı hatası diyerek tamir edilmeden göndermişler. Sorun şu ki telefonumda herhangi bir darbe yoktu gönderirken ama gelen telefonda üst tarafında normal şartlarda düşse bile o şekilde bir deforme olması mümkün olmayan bir durum var. Ben telefonu göndermeden önce fotoğrafını çekimiştim. Elimde kanıt olarak duruyor. Kasıtlı olarak cihaza zarar verip garantiden çıkarmış şerefsizler...
  • gündem
  • Şeref yoksunu dizmiş yine tv leri satacak güya.. 😡 En az h.b nın da mağaza kadar suçu var..

Gittigidiyordan mini fırın aldım kutunun dışı hasarsız olmasına rağmen içinden dikdörtgen yerine paralel kenar olmuş ezik bişey çıktı, direk geri gönderdim.Hemen sorun bildir den iade kargo bilgisi alıp sisteme gönderi kodu girdiğim gibi iademi onayladılar..

Ama tekrar netten beyaz eşya alır mıyım?! ASLA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutanağı tutan elemanın başı yanmasa bari.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam çok geçmiş olsun umarım işler umduğunuz gibi gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trinidinas

Bi gelişme arayıp soran varmı,son durum nedir,internetten sipariş verecektim konuyu görünce tırstım açıkçası,gidip mağzadan alalım dedi hanım.

Yeni bir iade kodu verdiler bugün. Tekrar göndereceğim. Sonuç çıkmazsa Tüketici hakem heyeti. Bence gidip mağazadan alın. Kargocuların nasıl taşıdığı belli zaten sıkıntılı bir durumda boşu boşuna 1 ay uğraşıyorsunuz.
  • Thecnoplas yazalım herkes görsün...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yüzden yüksek meblağ tutarlarında internet üstünden alışveriş yapmam.
    bimere başvursan nolcak başbakanlık senin kırık tvinle mi uğraşcak😅

• quote:

Orijinalden alıntı: FLowme131

quote:

Orijinalden alıntı: trinidinas

Bi gelişme arayıp soran varmı,son durum nedir,internetten sipariş verecektim konuyu görünce tırstım açıkçası,gidip mağzadan alalım dedi hanım.

Yeni bir iade kodu verdiler bugün. Tekrar göndereceğim. Sonuç çıkmazsa Tüketici hakem heyeti. Bence gidip mağazadan alın. Kargocuların nasıl taşıdığı belli zaten sıkıntılı bir durumda boşu boşuna 1 ay uğraşıyorsunuz.

Allahtan konuyu açmışsınız ,görmeseydik biz de naneyi yerdik,o değil sizin ekran 43" benim almayı düşündüğüm 55" düşünemiyorum o genişlikte ekranı adresime gelse herhalde bırak köşeden kırılmayı,2 ye bükülmüş vaziyette olurdu,yine size geçmiş olsun en kısa zamanda zararınız neyse alırsınız inşallah.

• 3,5 kuruş fazla verin mağzadan alın pahlı cihazları,3 kuruş kar etcem diyerek böyle rezil olmayın,anlayanlara

• satıcı hepsiburada iken aynı sorunu bu senenin başında yaşadım, gelen kargoda ürün kırık çıktı, hepsiburadaya defalarca bildirdim ilgilenmediler, ürün 1000 tl değerinde, bu şekilde konu açıp yada ekşi sözlük gibi yerlerde destek almadan da çözmüyorlar.

Aldığım ürünün Markası hyundai idi, direk hyundai genel merkeze ulaştım ne yaptılar sizce ? bu olay ile hiç ilgileri olmamasına rağmen ürünü bize yollayın hemen yenisini yollayalım dediler ve yaptılarda..

Artık Hepsiburada'dan alışveriş yapmıyorum.
  • Hocam geçmiş olsun.

Geçen yıl bende lg 32lh604v arıyordum sadece gg de teknoloji_istanbul adlı mağazada vardı ürün geldikten 2 ay sonra bozuldu servis iade/degisim vermişti adamlara kargoladık okey falan dediler 60 gün sonunda her gün yazayaza zar zor parayı eksik alabildim ondada biz aslında böyle birşey yapmıyoruz ayağına size özel oldu falan demişlerdi.iadede size 250 kalsın 1250 bana atın şeklinde dedik de öyle iade etmişti çakallar.

Tv ye 3-5 kurus fazla verip fiziki mağazadan almanız tavsiye edilir.umarım iade alırsınız.

• Tuketiciye, ve müşteriye bu kadar zulüm olmaz arkadaş.

• sözün özü ,bir müddet hb. den uzak duracağız demek
    büyüdükçe cıvıttılar ve zannediyorlar ki bu hep böyle gidecek ,eninde sonunda batmaya mahkum olacaklar (böyle devam ederlerse)
    gerçi hb. satılacağına dair haberler çoğalmaya başladı
  • yurt içinden güvenilir olarak gitti gidiyormu kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: limoncuabi

hepsiburada sitesinde zaten kötü yorumları onaylamıyorlar . ürün yorumlarında, ürün övülmüş ama küçük bir sıkıntısı mevcut yorumları görebilirsiniz en kötü.

20 adet alışveriş yapmışımdır bilindik magazalar sitenin kendisinden daha özveriyle çalışıyor bu kesin. zamanında 200 liralık kuponum olduğu için 500 liralık alışveriş yapmıştım çanta ve sogutucuyu farklı model gönderip üzerine zaten kuponla almışsınız beyefendi cevabını vermişlerdi. isterseniz değiştirelim diye pişkin pişkin söylüyorlar bide. sanki kargo evimin altında. ürünleri farklı biryerde bulduğum anda hepsiburadayı kapatıyorum .kitapta almıştım 10 kadar 2 tanesinin kapağı yırtılmış olarak geldi değişim talep ettiğimde biz onları set olarak veriyoruz tek parça değişim yapamayız dediler tamam dedim seti göndereyim ama beyefendi set açılmışş?? hadi ya baksen ben zaten kitaplığıma süs için almıştım . zaten son alışverişim oldu. bu arada yaşadığım tüm sıkıntılar hepsiburadanın kendi satışını yaptığı ürünlerdi.

Aynı tutumu Bimeks web sitesi se yapıyordu ve battılar. Darısı bunlara inşallah.

• Kendi yapabileceğim ufak ama en büyük tepki olarak Hepsiburada'dan Technoplus satıcısı kaldırılana kadar alışveriş yapmayacağım.

Bu arada konuyu açan arkadaş Technoplus'un verdiğim adresini ve numarasını teyit ederse içini dökmek isteyen arkadaşlar arayabilir.

Meksim Pazarlama
    İletişim Bilgileri

Adres: Onur Mahallesi Manolya Sokak, No:4, A Balçova, İzmi Balçova, İzmir, Türkiye
    Telefon: (0232) 277 8708
  • Bu yüzden bence Amazon tr şart bu dolandırıcılara adam akıllı bir alternatif lazım

• Technoplus kaldırılana kadar bende hepsiburada dan alışveriş yapmama kararı aldım . Twitterdan da yazdım . Bu yüzden fiyat hatalarını takip edip ürünü thh ile almamız bize helaldir

En küçük sıkıntıda bize yardım etmeyen firmalara , hoşgörü tolerans YOK

• Benimde aldığım ürünü aras kargo evime getirmedi. Hbye, aras kargoya, şikayetvara yazdım aradım o kadar. Ne mi oldu? Hiçbirşey. Bikaç hafta sonra baktım hiçbir gelişme arama sorma yok. Para iadesi istedim. Para iadesi yaptılar ama kargo parasını göndermediler. Artık hbden mecbur olmadıkça alışvariş yapmam. Sizde alışveriş yapmayın. Zaten 7 tl kargo parasımı olur!

Kısaca hb rezilliktir!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.