Bildirim
Hepsiburada Converse, Fila, Blue Pony Bir Alana Bir Bedava!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek taraftar grubuna olması biraz saçma olmuş. -
Converse çanta alınır 22 liraya iki çanta alabilirsiniz nesine çeki+ttnet kodu ile -
quote:
Orijinalden alıntı: bozuyuk32
Converse çanta alınır 22 liraya iki çanta alabilirsiniz nesine çeki+ttnet kodu ile
nesine çeki bunlarda geçmez hocam out door hepsi -
quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
quote:
Orijinalden alıntı: bozuyuk32
Converse çanta alınır 22 liraya iki çanta alabilirsiniz nesine çeki+ttnet kodu ile
nesine çeki bunlarda geçmez hocam out door hepsi
Spor değil mi hocam ,bence bir denemek lazım -
nesinw ler giyim ayakkabı diye ana kategori var orda geçiyor. burdakiler hep spor outdoor ana kategorisinde -
ben alınası bişey bulamadım pek -
bu kart ne işe yarıyor. satsak satılır mı -
önceki kampanyadan Fila ayakkabı alanlar varsa numara sıkıntısı yaşadılar mı sormak istiyorum kalıp problemi var mı? -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=85397885&p=1#85397885
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç seferidir Hepsi Burada bu makrakalara bu ttür kampanya yapıyor, herhalde ellerinde stok kaldı bu markaların ürünlerinden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alınmaz. -
Muazzam taraftar kartı 39tldir.1de 1 alana 1 bedava yok artık! Yani nasıl 2 çift tane bot alsam aynı renkmi yolluyorlar acaba? Yok artık böylemi?Bu kalite bu fiyat çakma olmasın?Hadi çakma olsa bile ucuz :D -
quote:
Orijinalden alıntı: 0je
Muazzam taraftar kartı 39tldir.1de 1 alana 1 bedava yok artık! Yani nasıl 2 çift tane bot alsam aynı renkmi yolluyorlar acaba? Yok artık böylemi?Bu kalite bu fiyat çakma olmasın?Hadi çakma olsa bile ucuz :D
hocam 1 alana bir bedava var. sepette ucuz olan ürününü bedeli sıfırlanıyor. talebesi olanalar için bence çantalar sıcak fırsat 15 TLye geliyor converse çanta . -
TTNet kodu nedir?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X