Şimdi Ara

Hepsiburada'dan aldığım S7 edge arızalı çıktı değişimmi iademi istemeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rom atmayla sorun olmaz degisim talebinde bulunun sorunuda soyleyin wifisi sıkıntılı diye tek handikapiniz sim kart takmissiniz ama pekte sıkıntı olacağını zannetmiyorum.Dert etmeyin kendinize en yakin zamanda ama gonderin aldiniz tarih uzerinden fazla zaman gecmesin.Bende olsam sizin gibi farkli rom denerdim baktim olmuyor garantiye/iade'ye gonderirdim.

Arkadaslar belirtmis zaten iade olmayabilecegini sartname'yi yinede siz okuyun sim kart ile ilgili bilgi var mi benim bildigim iade alinmiyor 2 sene once Note3 almistim paralelden aciklamasinda ozellikle yaziyordu sim takilirsa iade olmaz diye herseyini kontrol edip sim takmistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 16 Haziran 2016; 10:10:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Provezza. kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon size geldiğinde başka dildi ayarlardan Türkçe yaptım dersiniz sonuçta onlara gelen CSC'yi nasıl bilecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Hocam cayma hakkını kullanmak için telefona sim takılmamış wifi ağlarına bağlanmamış olaması gerekiyor diye şartlar arasına yazmışlar ama araştırdığım kadarıyla telefona sim takanlar arasındanda iade verenler olmuş bakalım ben göndereyim artık ne yapıyorlarsa yapsınlar sıkıldım gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Hocam telefon size geldiğinde başka dildi ayarlardan Türkçe yaptım dersiniz sonuçta onlara gelen CSC'yi nasıl bilecekler.

Şöyle anlarlar yüklü olan romun kodları güney afrika ama csc bilgilerinde Tur yazacak. Ben şimdi telefonu wifi arızalı diye gönderince telefonu kontrol için servise yönlendirecekler orada bakma ihtimalleri yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Provezza.

quote:

Orijinalden alıntı: YereDusenAdam

Şöyle anlarlar yüklü olan romun kodları güney afrika ama csc bilgilerinde Tur yazacak. Ben şimdi telefonu wifi arızalı diye gönderince telefonu kontrol için servise yönlendirecekler orada bakma ihtimalleri yüksek.

Hocam riskli ama orijinal csc dosyası flashlasanız? Ya da orijinal yazılım dosyasını çıkarıp içinden CSC'yi flashlayabilirsiniz. Knox a etki eder mi bilmiyorum ama.

• YereDusenAdam kullanıcısına yanıt
    Hallettim hocam önce stock Almanya ROM'u yükledim CSC TUR kodundan nihayet saçmalamayı bırakıp DBT'ye döndü daha sonra üzerinde gelen Güney Afrika ROM'u kurdum CSC olması gerektiği gibi XFE'ye döndü

Neyse ki insaflı davranmışlar da stock rom yüklemeleri knox sayacını etkilemiyor root veya custom rom yüklemedikçe sayaç değeri artmıyor. Şuan ki durum; KNOX WARRANTY VOID: 0x0

Ayrıca hepsiburada.com'dan iade işlemlerini başlatıp telefonu geldiği gibi paketledim açıklama kısmına da telefonun wifi özelliğinin çalışmadığını bu nedenle geri iade alınmasını istediğimi belirttim.

Bakalım yarın kargolayacağım ellerine ulaştıktan iki gün sonra geri iade kabul olursa parayı 24 saat içinde yatıyorlarmış umarım daha fazla canımı sıkmazlar ve bu talihsiz olaydan biran önce kurtulurum.
    Hocam cihazın fotoğraflarını çekin önce. Kesinlikle çizik olmadığına dair kanit olsun. Bu kan emiciler her şeyi yaparlar. Ayrıca knox sayacının da fotoğrafını çekin. Herşey beklenir yani

Ekran görüntüsünü almıştım hocam ama öyle şeylere tenezzül edeceklerini sanmam cihazı garanti dışına çıkaracak bir şey yapmadım bakalım haftaya belli olur ne yapacakları eğer iade almazlarsa tüketici hakem heyetine başvururum.
  • quote:

Ekran görüntüsünü almıştım hocam ama öyle şeylere tenezzül edeceklerini sanmam cihazı garanti dışına çıkaracak bir şey yapmadım bakalım haftaya belli olur ne yapacakları eğer iade almazlarsa tüketici hakem heyetine başvururum.

İnşallah başınızı ağrıtmadan çözülür şu iş
    İnşallah hocam daha fazla başımı ağrıtmazlar umarım aldığıma alacağıma bin pişman oldum zaten.
  • Boşuna endişelenmişim kargo bugün ellerine ulaştı ve birkaç saat sonra parayı hemen iade ettiler :)

hepsiburada.com farkını ortaya koydu ve benden geçer not aldı.

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.
    Çok sevindim hocam gözünüz aydın
    Hb ye değil de satıcıya helal olsun bence.

Teşekkürler kardeşim satıcı Hepsiburada'nın kendisiydi başka satıcıdan almış olsam durum farklı olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaniolurbence

quote:

Swap cihaz nedir hocam?

Arızalı telefonların serviste tamir görüp, onarımı ve tüm testleri yapıldıktan sonra 0 ürünmüş gibi kullanıcıya vermek.

Ayrıca değişimde hemen telefonu vermeyebilirler, cihaz stokta yok yurtdışından gelicek diyip bekletebilirler servisin kalitesine kalmış.

Hocam tanımı güzel yapmışsın ama
    ona refurbished deniyordu galiba.

• quote:

Boşuna endişelenmişim kargo bugün ellerine ulaştı ve birkaç saat sonra parayı hemen iade ettiler :)

hepsiburada.com farkını ortaya koydu ve benden geçer not aldı.

Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

Hadi hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.