Şimdi Ara

Hepsiburada Efsane Cuma telefon indirimleri başladı(Fiyatlar güncellendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
3
Favori
16.396
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anne telefonu ne önerirsiniz 1000-2000 tl arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mathematician0 kullanıcısına yanıt
    s9 plus

• Lipton karadeniz 1 kg çayı 19.80 civarına almıştım daha önce şimdi 1 TL indirmişler ne indirim ama değil mi!İndirim falan hikaye acil ihtiyacı olmayan alışveriş yapmasın bunlardan.Emin olun bizler harcama yapmazsak bunlar daha çok indirim yapacaktır.Fırsatçılıkta sınır tanımayanlara en iyi cevap tutumlu olmaktır.
  • Arkadaşlar kaliteli bir tuşlu telefon arıyorum gözünüze çarpan bir fırsat var mı lütfen paylaşır mısınız varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: burock2010

Anne telefonu ne önerirsiniz 1000-2000 tl arası
    Motorola E4 Plus çok güzel telefon şarjı 4-5 gün rahat gider Tek problem hafıza olabilir o da 16 GB

• msi rx580 8gb lı kart 1366 tl ye gördüydüm. bitti galiba hemen. bi uygun onu gördüydüm 100 lira ucuz alıcaz diye baya takla atmak gerekiyor.millet baya saldırmış demek ki.
  • İndirim yokki ?

• Hepsiburada da arama yapabilen var mı?
  • indirim falan hikaye. klasik hb palavrası... 2000 liraya varan indirimmiş. La bırakın bu işleri.
  • beyler 5000 liralık telefona kargo çıkıyor hepsiburada burayı okuyorsan ayıptır yazıktır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aynen ya adamlar kafayı yemiş 100 telefon satsan 1000 lira edecek bunun için küfür yemeye değer mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • *GameOver* kullanıcısına yanıt
    Honor ve samsunglarda biraz indirim oldu gerisi tırt çıktı.

• 1614'e "Xiaomi Mi A2, 64 GB, Siyah (Xiaomi Türkiye Garantili)" aldım gitti. Benim için black friday/ kara cuma/ beklenen cuma/ mübarek cuma bitmiştir.
  • xiaomi %15 kendisi indirim yaptı .
  • acemix kullanıcısına yanıt
    Pocophone ları o yüzden yazmadım. Xiaomi den pahalıya geliyorlar. Fakat mi 8 %15 indirimdeki fiyatıyla aynı seviyede olduğundan bir tek onu yazdım.
  • burock2010 B kullanıcısına yanıt
    mi a2 lite 32 yeter
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.