Şimdi Ara

HEPSIBURADA GERI SAYIM BAŞLADI!! GALAXY M10 BABALAR GÜNÜNE ÖZEL FIRSAT! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
7.027
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: batyaz

NFC (Yakın Alan İletişimi) = Yok
    Bana yaramaz. Ben NFC olan bir telefon almak istiyorum.
    Emek verip konu açan arkadaşlara teşekkürler.
    huawei ve honor marka telefonların çoğunda NFC var
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

16 saat 40 dk

Alıntıları Göster
  • urun.n11.com
    Samsung Galaxy M10 16 Gb (samsung Türkiye Garantili) - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-galaxy-m10-16-gb-samsung-turkiye-garantili-P343003524

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 999 TL olur bence..Yanında verecekleri powerbank da 50-60 tl eder..

dostlar şu anda herhangi bir kredi kartının kampanyaıs varmı ..göremedim ben..

edit: maximum 50/1000 kamp varmış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceramicer43 -- 11 Haziran 2019; 10:36:52 >
  • 999 olsa alınır mı bilmem? 16GB ve 2GB ram, anneye alınacak telefon gibi bence? Yorumları alalım. Sizce 999TL verilir mi?

• Sæm kullanıcısına yanıt
    16 GB sıkıntı.

Anneme alacağım , şu an iPhone 4s 16 GB kullanıyor. Ve en büyük şikayeti hafıza . Ayrıca Samsung , bir kaç yıl sonra muhtemelen iPhone gibi stabil çalışmayacaktır.

• Herkes hafıza yeterli olmaz demiş ama hafıza kartı takılarak bu sorun halledilebilir. Tabi telefonun kendi hafızası gibi stabil çalışmayacaktır. Bence 999 TL civarına düşerse alınabilecek bir cihaz.

• Fiyat yapılmış. 1099 TL !!!!! Alınır mı? Evet bence alınır.
  • 1099 a indi...
  • bu fiyata alınmaz..zaten 1170 tl ye her yerde var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: malitatlii

Fiyat yapılmış. 1099 TL !!!!! Alınır mı? Evet bence alınır.
    2gb olan model bu. Redmi S2 hem 3gb hem de 32 gb hafizasi var arada 50 lira oynuyor ve redmi s2 cift hatli... ANTUTU skor farklarinda da 30 bin fark var ayrica... Redmi s2 78 bin M10 46 bin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simurg9492 -- 11 Haziran 2019; 12:2:54 >
  • çocuk ölü doğdu veyada balon patladı

hangisini beğerseniz onu okuyun

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 11 Haziran 2019; 12:7:48 >
  • büyük indirme bak
  • batyaz kullanıcısına yanıt
    bir ara Alcatel 5 kullanmıştım güzel cihaz, Hepsiburada'da 1100 bandında ama forumda 900 TL'ye adetli olarak, 2 yıl garantili satan arkadaş var. (İkinci el diğer markalarda)

Ön çift kamera, selfie için geniş açı var, parmak izi okuyucu var, 3 GB ram, 32GB rom cihaz incecik vs. fıstık gibi. NFC var, Android 7.1 vs. vs..
    www.gsmarena.com
    alcatel 5 - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/alcatel_5-9012.php

Bir değerlendirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

bir ara Alcatel 5 kullanmıştım güzel cihaz, Hepsiburada'da 1100 bandında ama forumda 900 TL'ye adetli olarak, 2 yıl garantili satan arkadaş var. (İkinci el diğer markalarda)

Ön çift kamera, selfie için geniş açı var, parmak izi okuyucu var, 3 GB ram, 32GB rom cihaz incecik vs. fıstık gibi. NFC var, Android 7.1 vs. vs..https://www.gsmarena.com/alcatel_5-9012.php

Bir değerlendirebilirsiniz.
    Üst kısımdaki alan kadar telefon yapan firmalar var
    Fiyat ve özellikleri güzel ama tasarımı kötü geldi bana.

• YIllardır alışveri yapmıyordum, geçen bir sipariş verdim. Kendi sattıkları malı bile postacılar ile yolladılar. Adına kargo yazmakla kargo olmuyor, günlerce dağıtıma çıkarmadıklarında dağıtım merkezine veya postaneye gidip paketinizi almayı bir deneyin anlarsınız. HB artık postacılara kadar düşmüş. Bu gidişle deve sırtında, güvercinle, gülsuyuna batırarak falan da göderirler ürünleri. Bildiğim kadarıyla bu markayı Tüpçüler'e de satmamışlardı, nasıl bu kadar düştüler.
  • Büyük indirim gelmiş

• 16 gb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.