Şimdi Ara

HepsiBurada Hediye Çeki ile İlgili Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. HepsiBurada hediye çekleriyle ilgili bir sorum var. İki tane 50 TL'lik hediye çekimin süresi yarın gece 22.51'de doluyor ve bunları kullanmam lazım. Yalnız forumda şöyle bir şey okumuştum: Süresi bitmek üzere olan hediye çekiyle bir sipariş oluşturulup daha sonra ürün kargoya verilmeden iptal edilirse HB bizim adımıza satın aldığımız miktarda 6 ay süreli yeni bir çek oluştur. Bu olay doğru mu? Öyleyse uygulamaya geçeceğim de. Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• O çekler hakkında bir bilgi vereyim;

Eğer bir defada harcamazsan kalan parayı sana ne iade ediyor,ne de kalan para kadar çek gönderiyor..Yani mutlaka tamamını harca bir defada,paran kalmasın hb da..
  • O konuyu biliyorum zaten. Benim sorduğum "Hediye çekiyle yapılan siparişlerin iptali durumunda tekrar 6 ay süreli bir çek oluşturuluyor" beyanının doğru olup olmadığı...
  • Yok mu bilgiyi teyid edebilecek biri?
  • Çek Fantazin mi var Niye harcamıyosun ? 6 ay sonra napçan ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoosacheR

Çek Fantazin mi var Niye harcamıyosun ? 6 ay sonra napçan ?

Bencede hocam ?
  • Alacak bir şey bulamadım hocam. İhtiyacım olmayan bir şeyi de almak istemiyorum. Bu çekleri kredi kartımla almıştım, havadan gelmedi yani...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Intensifier

Alacak bir şey bulamadım hocam. İhtiyacım olmayan bir şeyi de almak istemiyorum. Bu çekleri kredi kartımla almıştım, havadan gelmedi yani...

Alışveriş listesini PM ile iletiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoosacheR

quote:

Orjinalden alıntı: Intensifier

Alacak bir şey bulamadım hocam. İhtiyacım olmayan bir şeyi de almak istemiyorum. Bu çekleri kredi kartımla almıştım, havadan gelmedi yani...

Alışveriş listesini PM ile iletiyorum

What the hell?
  • Kimse doğru düzgün cevap vermedi ama ben o yöntemi denedim. Sonuç olarak tanımlanan çekin son kullanım tarihi yine bu geceye kadar oldu. Benim aklıma da başka bir hinlik geldi ve 50 TL'lik hediye çekimle gidip yine 50 TL'lik bir çek aldım. Böylece 1 ay daha uzadı çekin kullanım süresi. Benle aynı durumda olanlara bilgi olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.