Şimdi Ara

Hepsiburada Iade Edilmis Monitoru Sifir Diye Satiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Dun gece indirimde oldugunu gorunce hepsiburada dan MSI Optix MAG271CQR 27" monitoru bugun teslimat secenegiyle satin aldim. Sabah urun tarafima ulasti. Uyku sersemi ben de koliyi tam incelemeden teslim aldim. Urunle beraber yukari ciktigimda urunun uzerinde baska bir kargo firmasinin etiketi vardi. Bu ne deyip biraz inceleyince gordumki urun iade urunuymus. Sansina guvenip almayi dusunen varsa bilgisi olsun ya da ben gibi aptallik edip tam incelemeden teslim almasin

• sıfır üründe msı güvenlik bandı oluyor hem kutuda hemde monitörün içinde Hepsiburada Iade Edilmis Monitoru Sifir Diye Satiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007messi -- 5 Ekim 2019; 19:24:25 >
  • 007messi kullanıcısına yanıt
    Zaten en buyuk hata bende ne yazikki monitoru bu sekilde teslim aldigim icin. Koli ilk bakista cok iyi durumda degildi ama boyle birseyi de beklemiyordum acikcasi. Olu piksel filan cikip beni ugrastirmasa diye umut ederken monitoru kolisinden cikaramadan hevesim kursagimda kaldi
  • aaaydin12 A kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, kullanılmış gibi duruyorsa, işte çizik ve tozlanma gibi, iade edin.

Aslında çoğu firma kutunun üzerinde kargo etiketi varsa "Tekrar satılabilme vasfını kaybetmiştir" diye iadeyi reddediyor, HB iyi kabul etmiş doğrusu.
  • S.Kaleli kullanıcısına yanıt
    Sagolasin arkadasim. Durumu fark edince cagri merkezini aradim hizlica birsey yapilabilir mi diye o surecte iade kaydi acilmis oldu. Beyefendiler prosedur geregi pazartesine kadar teslim alamiyorlarmis monitoru. Ben iade edecegim monitoru de insanin cani sikkiliyor boyle olunca. Parca parca bilgisayarimi yeniliyorum once yeni kasada yasadigim problem simdi de bu. Ben hangi firmaya guvenip de monitore verdigimin iki kati para verip ekran karti alacagim bilmiyorum
    Bir de arkadaslar boyle durumlarda iade kaydinizi cagri merkezi uzerinden degilde hesabiniz uzerinden mesajla yapmanizda fayda var sanirim. Cagri merkezindeki arkadasin iade kaydigini acarken yazdigi iade notu aynen soyle: "Bana gelen ürün 2. el bilgisayarı aldığımda direk şifre istedi iade istiyorum" ve su anda ben bunu degistiremiyorum
  • Herkese tekrar merhaba
    Hepsiburada nin iade talebime cevabi, ne bir aciklama var ne birsey. Ne yapmami tavsiye edersiniz

• Herkese tekrar merhaba
    Hepsiburada Iade Edilmis Monitoru Sifir Diye SatiyorHepsiburada nin iade talebime cevabi, ne bir aciklama var ne birsey. Ne yapmami tavsiye edersiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Tüketici heyetıne git

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulke kafayı sıyırdı heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tekrar merhaba
    Bir haftadir prosodur boyle, size bilgi verilecektir diye beni oyalayip duran hepsiburada birgun bile gecmeden monitoru bana geri yollamayi basabiliyor. Benim kargonun geleceginden haberim bile yok bir de kargocu beni arayip evde kimse yok heralde monitoru binanin altindaki bakkala birakiyorum diyor. Arkadas gel de katil olma

kardeşim bana da aynı olay oldu hepsiburada.com da yapacağın iş tekrar iade talebi aç ve nedenine ürünü beğenmedim seçeneğini seçip tekrar yolla bu sefer alırlar iade bendede ölü piksel çıkmıştı ölü piksel nedeniyle iade etmek istiyorum dedim servis raporu lazım dediler ürünü geri yolladılar bir daha yollayınca geri iade aldılar
  • justify34 J kullanıcısına yanıt
    Isten eve donunce neden olarak digeri secip cayma hakkimi kullanarak urunu iade etmek istiyorum diye talep olusturdum ama monitor bende degil su anda. Kargocuya bakkala filan birakma ben zaten urunu kabul etmiyorum dedim o sinirle. Bakalim daha nelerle ugrasacagim
  • Hepsiburada 12 bin TL'lik ekran kartını bile ikinci el / iade edilmiş ürün olarak satıyor.
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/hepsiburada-kullanilmis-ekran-karti-goenderdi-rtx-2080ti.747735/

Bu adamlardan hiç bir şey alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 12 Ekim 2019; 15:40:11 >
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Gercekten de oyle ozellikle yuksek rakamli urunlerde. Zaten saticisi Hepsiburada olmayan urunlerden uzak duruyordum simdi saticisi Hepsiburada olan urunlerden de uzak duracagim. Cunku olmasindan korktugumu Hepsiburada da basima getirdi. Bir haftadir ugrasiyorum bir ozuru gectim ne bir muhatap var ne bir cevap. Devamli bir prosedurden bahsediyorlar ama monitor su anda nerede diye sordugumda bilen yok. Bakalim 14 gunluk sure dolana kadar ugrasmaya devam edecegim yoksa bana tuketici heyeti yolu gozukuyor sanirim
  • amazon usa daki şu used olayı neden türkiyeye gelmiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tekrar merhaba
    Hepsiburada carsamba gunu parayi iade etti ve persembe gunu para hesabima geri yatti. Umarim kimsenin basina boyle bir durum bir daha gelmez, umarim kimse benim en basta yaptigim hata gibi tam kontrol etmeden urunu kargodan teslim almaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.