https://www.hepsiburada.com/staticpage/526203983495303 https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-diyarindan-urunlerinde-2-urun-1-tl nar ekşisinin kg mı 15 4 kg biber salçası 42 pul biberin kg 25 vs fiyatlara geliyor |
hepsiburada ikinci ürün 1 tl
-
-
2 kilo sade 2 kilo otlu tulum peyniri aldım kilosu 23 liraya geldi sanırım. iyi oldu zaten peynir alacaktım işime geldi. çok yüksek kalite beklemiyorum zaten bunun iki katı fiyatında ki peynirler marketlerde satılıyor ve hiç iyi değiller.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Kasım 2021; 2:40:25 > -
Yorumları o kadar tutarsız ki sipariş veremedim.
-
sanırım marketlerde satılan küp ve sert peynirlerden değil. biraz çökelek gibi bir görüntüsü var. fabrika yapımı olmadığı için sanırım. marketlerde ki gibi gözükmüyor.
en kötü börek vs. yaparken kullanırız ben o kadar kötü olacağını düşünmüyorum. geldiğinde ayrıca yorum yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Kasım 2021; 4:43:43 > -
Bu peynirden geçtiğimiz aylarda 2 adet almıştım.O zaman 25 liraydı.İndirim kuponuyla filan 15 liraya gelmişti.
Öncelikle 900 gram.
Çökelek gibi ama kokusu baya kötü ve çok hafifte acılık var.Tulum peyniriyle uzaktan yakından alakası yok.
Evde kimse beğenmemişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 1 Kasım 2021; 8:5:27 > -
Fiyatlar katalogda farklı ürün içine girince farklı görünüyor. Ayrıca çoğunda olumsuz yorum çok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberone2000 -- 1 Kasım 2021; 8:33:23 > -
salça aldım bakalım nasıl çıkacak bilgi veren arkadaşa teşekkür ederim.
-
Ekim ayında yine hepsiburadadan 18,90a almıştım. 2 tane alsam 37,8 lira ederdi. Şimdi adet fiyatına 42,9 yazmışlar malesef.
-
diyarından nar ekşişi aldım 1 kg. hakiki nar ekşisi doğal nar ekşisi diye yazıyordu. o zaman 29 tl idi fiyatı. geldiğinde orjinallik testi yaptım ( sus testi). sınıfı geçemedi. üstüne üstelik tadı da hakiki nar ekşisine benzemiyordu. yorumlarda ise 100 tane yorumda 4.5 puan almıştı ürün. evde hala kullanıyorum nar ekşisini ama kesinlikle doğal değil. her yerde satılan glikozlu nar ekşisi. o zamanlar satıcı ile iletişime geçtiğimde doğal sertifikası için müraacat ettiklerini ama henüz dönüş olmadığını falan yazmıştı. hala aynı şekilde satışına devam ediyor. bana sorarsanız almayın bu satıcıdan ama karar sizin. teşekkürler.
-
1 şemsiye 120 lira -
Kalan ürünlerin hiç biri alınmaz dün sadece fiyatı değişmeyen bir kaç ürün vardı gece onlarıda bitirdiler lava döküm tava normal fiyatına 2 adet alınabiliyordu . -
1 GÜN ÖNCE FİYATI 209 TL DEN 399 TL ÇIKAR SONRA 1 ALANA 1 BEDAVA YERSEN.!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 1 Kasım 2021; 11:47:10 >
-
Ayakkabılarda iyi görünüyor -
Zeytin 5 kilomu 1 kilomu -
içlik takımı aldım 2 tanesi 141 tl fiyatı uygun mudur bilemedim? yorumları çok iyi.
-
Slazengerlara baktım, normalde 115 lira olan ayakkabıların çifti 210 a geliyor, bindirim sonrası indirim olmuş.Bebek bezi ve ıslak mendil aldım sleepy uygundu fiyatları.
-
Nasıl yaptınız orjinallik testini yani nasıl anladınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 1 Kasım 2021; 14:2:52 > -
Suya döküyorsunuz dibe çöküyorsa ve suya karışmıyorsa glikoz. YouTube ye yazın göreceksiniz. -
şu yorum beni ürküttü alamadım sepette bekliyor peynirler,
1kg satıp nasıl 900gr satacak diye soracaktımda 100gr lık kavanozkap kullanıyor sanırım.
şuan 30 tlye geliyor ama tadı cok kötüyse kalsınn hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: xxxcemşu yorum beni ürküttü alamadım sepette bekliyor peynirler,
1kg satıp nasıl 900gr satacak diye soracaktımda 100gr lık kavanozkap kullanıyor sanırım.
şuan 30 tlye geliyor ama tadı cok kötüyse kalsınn hocam
Aynı satıcı aynı ürünü trendyoldada satıyor hocam.
Dediğim gibi ben birkac ay önce 2 adet almıştım 25 tl koleksiyon kuponuyla tanesi 15 tl ye gelmisti.940 gram civarı geliyor.Plastik kabı 40-50 gram dersek net 900 gram civarı diyebiliriz.
Önceki mesajımda ürün hakkında değerlendirme yaptım zaten.Ona ek olarak bir daha bedava verseler alırmıyım, hayır.
Çünkü işin sağlık ve hijyen boyutu var.Güven vermedi.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
1 GÜN ÖNCE FİYATI 209 TL DEN 399 TL ÇIKAR SONRA 1 ALANA 1 BEDAVA YERSEN.! |
diyarından nar ekşişi aldım 1 kg. hakiki nar ekşisi doğal nar ekşisi diye yazıyordu. o zaman 29 tl idi fiyatı. geldiğinde orjinallik testi yaptım ( sus testi). sınıfı geçemedi. üstüne üstelik tadı da hakiki nar ekşisine benzemiyordu. yorumlarda ise 100 tane yorumda 4.5 puan almıştı ürün. evde hala kullanıyorum nar ekşisini ama kesinlikle doğal değil. her yerde satılan glikozlu nar ekşisi. o zamanlar satıcı ile iletişime geçtiğimde doğal sertifikası için müraacat ettiklerini ama henüz dönüş olmadığını falan yazmıştı. hala aynı şekilde satışına devam ediyor. bana sorarsanız almayın bu satıcıdan ama karar sizin. teşekkürler. |
1 şemsiye 120 lira
|
Benzer içerikler
- spotify premium hediye etme
- lio sızma zeytinyağı yorumları
- yanımda premium ne kadar
- çaykur çaycı yorum
- modanisa migros kodu
- black friday ne zaman 2024
- amazon prime günleri ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X