daha önce kullanılan numarayla deneyen oldu mu? işe yarıyorsa deneyelim denedim... malesef olumsuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McCarty -- 14 Ağustos 2021; 19:33:1 > |
Hepsiburada ilk sipariş 100/50 (YENİDEN) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: themaniakEn son numara istiyor önceden kullanılmış numara girdim kupon iptal oldu.
herzamanki gibi. aylardır sürekli yeni üyelik ve yeni tel istiyorlar. bunlar halka açılmadılar herhalde, amazonda aynı şekilde. bu kampanyadan faydalananların %90 ı hepsiburadaya daha evvel üye olmuş insanlardır
-
Ne zamana kadar geçerli ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni hesap açtıktan sonra başka bir şey yapmak gerekiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yeni numara var, deniyorum ama olmuyor?!
-
Hocam bı de HB kullanilmayan cihaz bulun sorun çözülecektir.
haydaa! e ne anladık o zaman.. o yok işte maalesef hocam sağ olun
-
Hocam rica ederim ne demek eğer cihaz bulma imkaniniz da yoksa aynı cihaz için hb verilerini silmek lazım, ben biraz teknolojiye yabancı olduğum için aynı cihazdan almanız için çözüm sunacak arkadaşlar mutlaka olacaktır.
-
PC varsa bluestacks ile yapabilirsiniz sanırım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parallel space uygulamasi var. Bunu kullan. Az önce yeni numara ve bu uygulama ile yaptım alışveriş. İndirimi uyguladı.
Yeni telefon numarası ve daha önce hiç Hepsiburada kurulmamış bir telefonda denedim. Ama bir türlü olmadı. Sanırım ürün seçiyor bu kampanya. Her üründe olmuyor sanki.
-
ios için geçerli mi bu uygulama?
Diğer cevap veren arkadaşlar; çok teşekkür ederim, sağ olun, ama ne yaptıysam olmadı
-
Hocam bı de satıcısı HB olan ürünleri ekleyip deneyin.
Hocam dediğiniz gibi yaptım; üye oldum, numara kaydetmedim, sepete 100TL'lik ürün attım, 50TL düştü ama ödeme yaparken numaraya gelen şifreyi giriyorum geri dönüyor ve indirim gidiyor
-
Bugün de umarım devam eder geçen ay 1 haftadan uzun sürmüştü
O konuda bilgim yok valla.
Önceden cloneapp falan oluyordu şimdi son bı kaç kampayadir olmuyor ilginç
Numara Hepsiburada sisteminde kayıtlı ise indirim vermez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X