Bildirim
Hepsiburada Kat Kat Fırsatlar 🔥🔥(güncellendi) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Adamların amacı indirim yapmadan ciro yapmak ve oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: aliyil62
Reklama harcayacakları paraları gerçek indirim için kullansalar keşke. Dalga geçiyorlar resmen
Bence tüketici kandırma hareketi ki bizim disimizdakilerde sorgulama yok al gitsin, indirim kelimesini duyduğu anda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkede hemen hiçbir kurumun düzgün çalışmadığı gibi, internet satışlarındaki üçkağıtçılık da takip edilmiyor. Dev mega zart zurt indirim deniyor, fakat fiyatlar önce bindirim sonra indirim şeklinde. Bir elin parmaklarını geçmeyecek üründe güzel indirim oldu. Gerisi tırt. Araştırmadan almamak lazım. -
Biz artık yemeklerde bile perwoll kullanıyoruz :)quote:
Orijinalden alıntı: Kimsediil
Sadece perwoll indirime giriyormuş, ne gülerim amma:))
Vernel max konsantre gül 12,90₺ idi, şimdi 19,90₺ olmuş. Muhtemelen indirimde tekrar 12,90 olacak. Bi akıllı onlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Son 2 dakika
Entry nick uyumuquote:
Orijinalden alıntı: alışverışmanyağı
Son 2 dakika
Sayaç bitti bisi değişti mi? Anlatamadım?
Ee noldu şimdi her şey aynı -
ben de birşey anlamadım. iyice yüzsüzleşti firmalar.quote:
Orijinalden alıntı: lordofrock84
Sayaç bitti bisi değişti mi? Anlatamadım? -
-
Mi band 4 169
Trendyoldan 2 hafta önce 152ye aldık. Ama şuanki fiyatlara göre en iyi hepsiburada sanırım.
8.90 yaptılar
Hb nin yapacağı en iyi kampanya ptt kargo ile çalışmaması olur. Yurtiçi kargonun 22 saatte getirdiği ürünleri ptt kargo 1 haftada ancak getiriyor.
1 tane alıma müsade ediyorlar:)))
www.hepsiburada.comHepsiburada// Kat Kat Fırsathttps://www.hepsiburada.com/staticpage/867261579148938
Fiyatı yazanlar indirimli, %30 %40 indirimli yazanlar normal fiyatı değişmemiş -
koca firma kendine güldürüyor. ayıptır yahu. aptamil bebek mamalarında fiyat 1 kuruş dahi değişmedi. sadece %30 ibaresi eklendi. yani pes, koca firma yalan beyanla kampanya yapıyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X