Şimdi Ara

Hepsiburada KDV İndirimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
10.925
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Snac Twingum

Fare (Logitech Mx Anywhere 2s) hala pahalı ama lazımsa mecburen alıyorsun. Diğer renklerinden biraz daha ucuz olması +'sı.. Birde şuan 2 ile 2S arasındaki fark 40tl oluyor.
    Logitech Mou Wrl Mx Anywhere 2S
    https://www.hepsiburada.com/logitech-mou-wrl-mx-anywhere-2s-mouse-light-grey-910-005155-p-HBV0000081GAN?magaza=Hepsiburada

Asıl merak ettiğim klavye oldu. Bakalım nasıl çıkacak. Set alsam mı diye düşünüyordum 2-3 gündür, akşam akşam direkt aldım gitti. Setlerde de düzgün fare yok. Bir tek "Logitech MK850 Performance" setinde "Logitech M720 Triathlon" var. Klavye içinde iyi yorumlar var ama set fiyatı 700-750tl civarında, tek faresi 450tl civarında satılıyordu sanırım.
    Logitech K375s Multi-Device Kablosuz Klavye ve Stand
    https://www.hepsiburada.com/logitech-k375s-multi-device-kablosuz-klavye-ve-stand-920-008178-p-HBV000006EPL4?magaza=Hepsiburada

İlk sepetten çıkardım. Üsttekileri sipariş geçtim. Bir süredir zaten aklımdaydı sonra tekrar vazgeçtim aldım.
    Sennheiser Momentum Free Kulak İçi Kulaklık
    https://www.hepsiburada.com/sennheiser-momentum-free-kulak-ici-kulaklik-sk-507490-p-HBV0000092RIT?magaza=Hepsiburada
    La klavye öyle böyle dandik değil :))
    Hani köşesinde dursun, bir gün lazım olur elbet diyecek diyemiyorsanız. Düşünmeyin bile.. Bana biri dese almazdım. Harcayarak kafayı stresten arındırcak daha güzel yollar var. Misal 1 70'lik..
    Öbürlerinin zaten kalibresi belli inciğine cinciğine takmadan her halukarda kullanılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snac Twingum -- 22 Mayıs 2019; 21:29:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oup59 kullanıcısına yanıt
    Doğruymuş hocam. Yalnızca bu üç firma aracılığıyla alınabiliyor. Ayrıca Vatan, yaklaşık 2 hafta sonra kodu gönderiyormuş. Sanırım cayma hakkı talep süresi aşmak için.
  • dolar kuru artmaya devam ediyor,kampanyalı fiyatlar da yükseliyor

6.14 olmus kur
  • güzel bir Dell ındırımı olsa da alsak yahu
  • millet hepsiburada kdv indiriminde alım yapıpta teslim alan oldu mu?
    ben msi b450m mortar anakart sipariş ettim. en geç cuma günü kargo yapılır bilgisi vardı ama kargoya verilmedi.
    nedir sizlerde durum paylaşırsanız sevinirim.
  • Croatoan C kullanıcısına yanıt
    Aynı ürünü satın aldım 2. Günde geldi.

• AsiRuhi A kullanıcısına yanıt
    enteresan. neden böyle bir seçicilik yapıldı acaba.

hayırlı olsun bu arada. kullanmaya başladın mı? nasıl ilk izlenimin?
  • Croatoan C kullanıcısına yanıt
    Yok daha sistemi toplamadım. Güç kaynağım eksik.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.