Şimdi Ara

Hepsiburada, Mediamarkt, Apple.com ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Teşekkür ederim hocam ben de öyle umuyorum. Buarada sormak istediğim bir şey var hepsiburada sitesinde 10 lira kargo ücreti olması normal mi yahu o ne öyle
  • Bazen aldığım çok uygun üründe bile kargo bedava olabiliyor bazende bukadar pahalı ürünlerde birde kargo parası alıyorlar. Sanırım en uygun ve en güvenilir biz veriyoruz zaten bari kargo ücretinide siz ödeyin kafasındalar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamana kadar hepsiburadadan bir tane LG G2 bir tane de iphone 6 plus aldım. İkisinde de satıcı hepsiburadaydı. Ama ben bile son okuduklarımdan sonra hepsiburada dan kolay kolay telefon almam. Bu arada 2 ay bekleyip alman daha iyi olur
  • Çok ilginç cidden hocam

@cangk

Mediamarkt'tan alma taraftarıyım indirim kovalıyorum ama bakalım yoksa mecbur hb'den alıcam. O bekleme olayını geçelim hocam yukardada belirttim
  • Apple türkiye garantili ve en ucuz neresiyse orası iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Belki se bizim şanssızlığımız ama hepsiburadadan satıcı hepsiburada olarak iphone 6s aldık 1 haftada gelmedi zor bela iptal edip gittik bi adamdan 2500 tl ye aldık jelatini üstünde turkcell cihazı sıfır

Sanırım alıp nakite dönüştürmüş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Hocam beni iyice korkuttunuz vallahi
  • Hepsiburada.com'dan almadık mediamarktta düşer diye hb'deki satıcının kendisi olduğu sayfa kalktı mediamarktta anca 2800e düşürdü kaldık ortada iyimi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.