Şimdi Ara

HEPSİBURADA PREMİUM 9,90TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
754
Cevap
57
Favori
123.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• İlk başka yerde görmüştüm altlimitsiz kargo ücretsizdir diye düşündüm.Alt limiti olduğu için almam.
    Amazona tam gaz devam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 TL olması hiç mantıklı değil. Orijinal fiyatı olduğunu düşünmüyorum zam yapmak için satıştan kalkmış olabilir. Sadece bir aylık BluTV üyeliği bile kaç tl. Yıllık üyelik artı o kadar hizmet 10 tl çok saçma. Amazon Prime'da bile kendi servisleri olduğundan ve yurt dışında da prime hizmetinden para kazandıklarından çok aşırı kaçmıyordu ki aslında prime bile ucuz şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SuprSonic S kullanıcısına yanıt

Hocam yemişim blu tv’sini. Alacağım birkaç devre elemanı vs. var arada ufak tefek şeylerde lazım oluyor ama kargo olayını trendyola benzettiklerinden beri birşey alamaz olduk. 9.90’a aylık kargo ücretsiz yapsa yeter açıkçası.

• Kesinlikle Amazon'un Prime'ından beri diğer sitelere bakamaz oldu bir çok kişi diger sitelere. Ucuz ürünlerde kargo işi çok kötü bir de Trendyol gibi siteler toplu alışverişe değil de ürün başına kargo parası ekleyince pahalı ucuz fark etmiyor çok fena kargo masrafı çıkıyor. Satışa kapanmasaydı ben de hemen alacaktım kargo işi yüzünden.

• Bilen yok mu son durumu .

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    😅

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • altlimitsiz mi kargo acaba konu içindede 25tl üzeri yazmışlar

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.