Şimdi Ara

Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
752
Cevap
71
Favori
90.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kodu hesabım - kuponlarım kısmına mı giriyoruz, orada hata verdi. öderken başka girecek yer göremedim

• FRIENDS kullanıcısına yanıt
    F300F6FBB ref no
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    kuponlar degil tıkla para bolumune giriliyor hocam
  • Tıkla gelsini ilk ve son kullanışım sipariş verdim mağazaya geldim almak elimizde bu burger kalmadı dediler sistem ğzerinden iptal edin dediler ve fiş verdiler eve geldim sipariş iptal edilmiyor müşteri hizmetleri restoran iptal etmesi gerek diyor bir adet burger king numara veriyor numarayı arıyorum sistem üzerinde siparişiniz gözükmüyor diyor kalktim bir daha restaurant gittim adam diyor bizde iptal edemiyoruz diyor dedim siz etmiyorsunuz tıklagelsin iptal etmiyor kim ediyor bu siparişi iptal müdür geldi kasadan bir kaç şey yaptı sonra numramı aldılar fişin whatsapp üzeriden yollamamı istediler sipariş iptal edildi ama parası şuanlık yok yani açıkcası ucuz burger yiyeceğiz diye 1000 kalori yaktık git gel daha da kullanmam tıkla gelsini
  • Trüf mayonezli olanı gözükmüyor nedense. Teşekkürler, kampanya bitmeden kullanmaya çalışacağım

• An itibariyle burger kingdeyim hamburger menüsünü aldıktan sonra 15 TL daha veriyor toplam 25 TL oluyor onunlada ben peynir stick aldım
    Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU]
  • 2 premium hesaptan aldığım kodları tek hesaba girdim 20 tıkla para oldu. Ay sonuna kadar bayağı tıkla para birikir
  • Tıklapara ile yüklediğimiz parayı birleştirip kullanma yok mu arkadaşlar bunda

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Kodlar tek kullanımlık.
  • Hocam davet kodu / referansını yaz bizimde sana faydamız dokunsun.Tıkla Gelsin Güncel Kampanyalar [ANAKONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 4 Ekim 2022; 20:0:16 >
  • kazuya54 K kullanıcısına yanıt

günde 2 tane düşüyor mu bu şekilde denediniz mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ekim 2022; 20:23:50 >
  • gecen ayda vardı bu.. paket gelene kadar soguyor dıye almamıştım..

burger onunden verıp avm de elden vverırler mı acaba

• Kodlar alındığı gün kullanılmak zorunda mı? Bugün alsam yarın kullansam mümkün mü?
    Öyle denemedim ama 2 tane indirim düşmez bir hesaptan günde bir tane diyor. Benim amacım o değil zaten tıkla paraları biriktirip bedava ürün almak eğer silinmezse tabi yarına.
    Aklıma şu da geldi 5 premium hesap açıp kodları tek hesapta birleştirsek 50 tıkla para olur ödeme oradan yapılır. Bu menü 46.50 . Yani 5 hesaba 50 TL verip ay boyunca bedava menü yenmiş olmaz mı?
    Günlük kod verip her kodda 10 tl para eklenirse öyle olur da ben verdikleri tek kod hergün indirim yapar diye dusunuyorum.

Tek hesapta 2 kod ile aynı günde 2 kere düşüyor mu olayını ondan sordum, eğer tek kod verirse ayrı hesaplara yüklemek gerekiyor aynı anda kullanabilmek icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ekim 2022; 21:32:54 >
    tıkla para ne oluyor ödeme esnasında uygulama dan düşmüyor?Mağazada mı geçerli acaba sadece?
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Hayır mağazada değil uygulamada kullanıyorum ben biriktirip. Tıkla paran toplam tutardan az ise ödemede görünmüyor fazla olması lazım. Ama hergün +10 para vermeyecek gibi ben yanlış anlamışım. Uygulamadaki kampanyaları kullanarak birliktirebilirsiniz.
    teşekkürler ozm yüklediğim tıkla paralar silinecek mi yani?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.