Şimdi Ara

Hepsiburada Sanalmobilya Sepette %40 İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
3.894
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mtnrkl

Su vestiyer ile banyo dolabi nasil sizce, alinir mi?

http://www.hepsiburada.com/sanal-mobilya-cals-portmanto-vestiyer-askilik-p-HBV000001YGDR?magaza=Sanal%20Mobilya
    http://www.hepsiburada.com/sanal-mobilya-sorrento-cok-amacli-banyo-dolabi-g4-c1-k2-p-HBV000001YGT4?magaza=Sanal%20Mobilya

Vestiyer ölçüsü hatalı:
    Yükseklik:106 cm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne zamana kadar devam ediyo gören oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Kara cuma indiriminden bu mağazadan ürün aldım umarım düzgün gelir

• Sağolasın 2 orta sehpa 1 kitaplık aldık.
  • Bütün dolaplarında, tv ünitelerinde derinlik 30 cm ve bana göre oldukça az...

• http://www.hepsiburada.com/new-karizma-akilli-sehpa-masa-yemek-masasina-donusebilen-parlak-beyaz-p-MBSAN152CZB001B

bunu aldım bakalım ürün gelince yorumunu yaparım. Konu için teşekkürler
  • Konuyu açana teşekkür ederim. Sehpanın beyazından sipariş verdim bir tane. Geldiğinde ürün hakkında yorum yaparım.
  • Alacagınız urunu adını google amcayla sitelerinde ölçülerine bakabilirsiniz Uğrastırır ama kesin çözüm.
    Gecen yıl bir alışverişim oldu ürünleri kullanıyorum memnunum, kaliteli firma...

• Bi tv ünitesi haber ark.tskler

• Ayakkabılık baktımda derinlik hep 31,5cm diyor. Benim ayakkabının boyu zaten 32-33 cm. Kapakları kapanmazki. Hangi akla hizmet böyle yapmışlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elnino19

Bende Kara cuma indiriminden bu mağazadan ürün aldım umarım düzgün gelir

O zaman ne kadardi hocam indirim? Yuzde 30 vardi da genel mobilyada bunda farkli miydi?
    Bu arada konu sahibine tesekkurler orta sehpa ve zigon aldik bakalim umarim memnun kaliriz

• Yarın akşama devam eder herhalde şu an devam ettiğine göre tv ünitesi ihtiyacım vardı çözmüş olurum..

• Kendi içinde zigon sehpası olan tv ünitesi modelleri var ya hani, alıp kullanan model önerebilecek olan var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *By Mehmet*

14 aralık kargo nedir arkadaş amazon dan bile daha erken gelir ürünü siparişe göre mi kesip gönderiyorlar acep

Kampanya dönemi gercekten kargo süresi cok uzun, kampanya bitsin fiyat normale donsun satmak icin kargo suresi 5-6 gune dusuyor.

Urunleri gercekten guzel onda sorun yok :)

• kesbi kullanıcısına yanıt
    Hocam 32-33cm ayak uzunluğu 50 numara civarı ayak numarası yapar sizin gibi olanların sayısı anca 10000de falan birdir adamların bu olasılığa göre ayakkabılık üretmeleri gerektiğini söylemek haksızlık olur sanki

• Bu firmadan mutfak masası almıştım iki parçasında sıkıntı cıktı sorgusuz sualsiz hemen yeni parçaları gönderdiler. (Firmayla akrabalığım yok temiz bir alışveriş olmuştu paylaşayım dedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: yabuburak

Hocam 32-33cm ayak uzunluğu 50 numara civarı ayak numarası yapar sizin gibi olanların sayısı anca 10000de falan birdir adamların bu olasılığa göre ayakkabılık üretmeleri gerektiğini söylemek haksızlık olur sanki

44,5-45 numara giyiyorum. Ama ayak uzunluğu ile ayakkabı uzunluğu farklı şeyler. Ayakkabınızın ölçüsüne bir bakın bence. Hele botsa.
  • Bu ürünü 2 hafta önce aldım.
    Ben aldıktan 1 hafta sonra kampanyaya girdi

Neyse,

Ürün de monte geliyor.
    Kendiniz monte ediyorsunuz.
    İlk denememde başarılı olamadım
    2. Denemem de anca yapabildim.

Ürün öyle süper bi şey değil ama ii görür.
    Suntadan oldugu için baya hafif, yani içinde bi şey yoksa üzerine bi şey koyarsanız ağırlıgına göre üzerinize devrilebilir.
    Ama yinede iş görür.

Bence bu fiyat çok uygun, bunu kazık yiyen biri olarak söylüyorum

• İhtiyaç varsa alınır, geçenlerde de düşmüştü fiyatı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.