Şimdi Ara

Hepsiburada şaşırmış! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oh bol keseden atmak bedava degilmi kac tane kek dusurursem kardir politikasi bunlar
  • adı üstünde hepsiorda abi senin de o kadar şeyin olsa sen de şaşırırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RasHeeD__

adı üstünde hepsiorda abi senin de o kadar şeyin olsa sen de şaşırırsın.

• bence internete güvenmemeli ve alışverişte yapılmamalı çok caydırıcı fiyatlar helehele hepsiburada çok uçmuş eğer illa internet diyorsanız genpatech e bakın derim fiyatlar inanılmaz ucuz k750i=503 ytl w700i=470 ytl fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 14 Kasım 2006; 12:27:56 >
  • walla dogru soylemişsin
    quote:

Orjinalden alıntı: __RasHeeD__

adı üstünde hepsiorda abi senin de o kadar şeyin olsa sen de şaşırırsın.
  • 3 gün önce benq z2 aldım hepsiburadadan şu an telefon stokta yok die demekki adamlar satıor
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: klebinho
    oh bol keseden atmak bedava degilmi kac tane kek dusurursem kardir politikasi bunlar
  • Bazı ürünlerin özelliklerinde de çok hata var. Biraz dikkatli olmaları lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

arkadaşlar benim başıma gelen bi olay.

dün W810 i inceliyorum 722 YTL diyordu çok umutlanmıştım piyasa araştırması yapıyordum.

1 saat sonra bi girdim siteye 850 YTL diyo

ne saçma salak bi sitedir bu yaa. şimdi bakmaya korkuyorum 1,5 milyar falan olmuştur her halde

• Hepsiburada.com hep şaşkın zaten. Bir ara sony ericsson w300i için
    mp3 çalma: Yok
    diyordu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

bence internete güvenmemeli ve alışverişte yapılmamalı çok caydırıcı fiyatlar helehele hepsiburada çok uçmuş eğer illa internet diyorsanız genpatech e bakın derim fiyatlar inanılmaz ucuz k750i=503 ytl w700i=470 ytl fln

Evet genpa ucuz ancak daha ucuz yerler de var misal genpa da 6233 için 670 fiay veriliyor du ben golddan 640 a aldım hatta card finansım olsa (ya da çıkması için bekleyecek sabrım olsa) 600 e alırdım.

Her ne kadar diğer ürünlerde pahallı olsa da bazı ürünlerde gerçekten çok daha ucuz. Hepsiburada çok yüksek fiyatlardan satış yapıyor bu gerçek ama bazı ürünlerde de daha ucuz olabileceğini unutmayın. (yani bir şeyi en ucuza golddan alabileceğin kimin aklına gelir ki?)

Yani o site (ya da firma) daha ucuz bu daha pahallı diye bir şey yok o alınacak ürüne göre değşiklik gösteriyor.

• fiyatlar normale gelmiş arada böle oluyor
  • internet ortamında böyle hatalar olabilir.zaten düzeltmişler.
  • Çok düştü çoookk,ben 3 gün önce 615 cash paraya aldım iikide almışım,çok memnunum mynagh cihaz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunay89

Haklısın blackeagle hiç güven olmuyor bu sitelere

+1500
  • HEPSIBURADA
  • Ya bazı teknik hatalar olabilir, birde site sadece telefon satmıyor sitede mutfak eşyaları bile var.
    Bence de internete fazla güvenmemek gerek bizzat elden almayı tercih ederim ama kesinlikle alınmazda diyemem arkadaşım n 70 almıştı 740 a hepsiburada da fiyatı 710 ytl.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.