Şimdi Ara

HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
14
Favori
36.914
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SzolnoK

ben de sadece 2 sipariş verdim. bakalım gelecek mi.

Adamsınnn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42-46 Çoraplar bitti geçmiş olsun yokmu alternatif ürün
  • oyyono kullanıcısına yanıt
    acgozlulugun alemi yok hocam boşver. ayrica istismara girdiği icin konu kural dışı oldu su an

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler açık falan yok sonuçta aldığınız herhangi bir ürünün yanında seçili ürünlerde 10 tl indirim demişler. Gerekirse tüketici heyetine gider hakkımızı alırız.

Kampanya detaylarının ss'sini alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 1 Kasım 2013; 1:29:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben yanlışlıkla kahve ile 3 lü uzun çorap sipariş ettim. Kargo ya dikkat etmeden hazır kayıtlı kredi kartı profiliyle siparişi verdim. Sonra baktım ki 5tl çekmiş kargoyu da eklemiş. Siparişi iptal edeyim dedim. Ulan bu sefer sadece çorabı iptal etti kahveyi iptal etmedi. 25 kuruşluk kahveyi kargo dahil 4 tl civarına aldık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet 2şer 3er tane alsa adamlar gönderir belki de aç gözlüler 40-50 çift alırsa maalesef göndermezler
  • sıkıntı yok kampanya koşulllarında özellikle yazılmış herhaangi bi ürünün yanında diye eğer 10 tl altı olmaz gibi bişey olsaydı ya sistem izin vermezdi yada 10 tl altı ürünleri koymazlardı kampanyaya
     HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ
  • OFF Allam çorap siparişi vermekten yoruldum :)
  • senin olaya bayıldım . pirinç bulgur hesabı olmuş :D
  • kahve almaktan sıkıldım ya..:)

0.1 gr altın alsak 10tl den ..10 tane yanında zaten corap bedava zarar edermiyiz..

ya da 2 enerji içegi 5 tl + beleş coraplarımız..

0.30 o kahveden başka neler denesek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErsinBoz

sıkıntı yok kampanya koşulllarında özellikle yazılmış herhaangi bi ürünün yanında diye eğer 10 tl altı olmaz gibi bişey olsaydı ya sistem izin vermezdi yada 10 tl altı ürünleri koymazlardı kampanyaya
     HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ

Herhangi bir urune ek olarak diye belirtmis o zaman tek siparis verenler gecersiz olacak sanirim.
    Ayrica kahve vs ne eklersem ekleyeyim kargo bedava olmuyor?

• hocam kahve ile ekledigimde bende 0 cıkıyor kargo..
  • sadece 3 adet sipraiş verdim fazla abartmamak gerek herkes faydalansın

Siparişinizdeki hazır ürünler kargoya verilmiştir. yazıyor bu saatte ne kargosuysa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pvp_headshot -- 1 Kasım 2013; 1:42:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

quote:

sıkıntı yok kampanya koşulllarında özellikle yazılmış herhaangi bi ürünün yanında diye eğer 10 tl altı olmaz gibi bişey olsaydı ya sistem izin vermezdi yada 10 tl altı ürünleri koymazlardı kampanyaya

Herhangi bir urune ek olarak diye belirtmis o zaman tek siparis verenler gecersiz olacak sanirim.

TEk sipariş verdiğim zaman kargoya 2 kasımda verilecek diyor. diğer 30 kuruşa aldığım çoraplara ise hazırlanıyor diyo hangisini gönderirler veya göndermezler bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_starr -- 1 Kasım 2013; 1:41:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakaik

quote:

tek sipariş veren yok zaten o ilk etapdaydı işlem yapılamayınca böyle bi çözüm bulduk
    şimdi kahveyi al ve yanına kampanyalı ürünlerden çorap vs. 10nin altında olanlardan ekle sadece kahvenin parasını ödersin kargoda bedava olur
    10 tl üstü ürünlerde misa 12 tl artı kahve için 2.3 kuruş + kargo ücreti ödersin bu da fena değil yani

• Siparişinizdeki tüm ürünler kargoya verilmiştir yazıyor , hb android uygulamasından baktığımda ise çoraplar hazırlanıyor , kahveler tedarikçi firmadan bekleniyor yazıyor.

İyice sapıttı hb

• 9 çorap + 3 hakve aldım bakalım gelecekmi
  • ErsinBoz kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler silecek vs bakalim ihtiyacimiz olan urunlerden

• 2 kredi kartım pert oldu üst üste sipariş geçince vermedi 3. karttayım
  • Ulan DH

3 sipariş toplam 5,6 TL.

2 kahve
    2 enerji içeçeği
    tekli çorap
    3 lü çorap
    3 lü defter

Kargocuyla gene papaz olucaz

Düzenleme: 30 kuruşluk siparişler için kargoya verildi diyor :D

+

10 Lirayada converse çanta aldık.Maksak havamız olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 1 Kasım 2013; 2:38:27 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.