Şimdi Ara

HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
14
Favori
36.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaptıkları kampanyanın arkasında duramadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennuarda -- 1 Kasım 2013; 10:02:22 >
  • N11'in gözünü seviyim, insan bi özür metni koyar, zorla mı aldık arkadaş
  • 8 siparisimin 5 i iptal edildi, 3 tanesi duruyor bu 3 tanenin 2 si paketleme yapiliyor diye degismis enteresan, belki 1 er tanesini gonderirler, thk ye gitmeye karsi 1 er adet hakkiniz vardi deyip siyirirlar, kendi sitende duyuruyorsun bu urunler herhangi bir urunun yaninda 10 tl indirimli diye ondan sonra iptal ediyorsun, hata nerde anlamadim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: solesman

quote:

o kategorideki 10 tl altında bir ürün atarsanız sepete tutar direk sıfır oluyor ve sıfır oldugu içinde kargo bedava oluyor, enteresan, sistemlerinde büyük açık var

az sonra bursı yıkılır, izlemede kalayım

hocam denemek için 10 liralık ürün attım sepete satın al dedim kargo bedava bu şekilde sipariş veren oldu mu alsak mı ?

ben yapmadım, onun yerine 30 liralık ayakkabı aldım oğluma, 10 tl indiri, 20 tl de çek kullandım, 4 tl kargo parasına bu işi hallettim

Aynı işlemi bende yaptım.
    Fakat siparişimi iptal etmişler.
    Millet gibi 30kr a çoraş 3ü birarada da almadım.
    Sizde durum nedir.

• kahveliler iptal arkadaşlar zaten belliydi ama diğelrinde bişey yok şuanda
  • Ben akşam bu konuya yazmıştım boşuna almayın iptal olur diye.
    beni dinlemediniz. böyle olacağı belliydi. birer adet belki yollarlar.
  • Merdiven altı işletme hepsiburada
  • adamlar gaza gelip normal siparişlermi de iptal etmiş kurallara uygun olmasıan rağmen, o değil 20lik çek kullanmıştım onları da yakmışlar
  • Benim toplam beş siparişim vardı.üçünü iptal etmişler. İkisini gönderecekler sanırım.

• neye gore ıptal edıyorlar anlasma var ayakkabı aldım onu da ıptal etmısler
    duzeltme: musterı hızmetlerını aradım sıparıs onaylanmıs ve kargolama surelerını soyledı sıstem hatası olma ıhtımalı yuksek dedı yollucaklarmıs
    sonucta cocuk ayakkabısı aldım reelde 6 7 lıra gıbı bır ındırım oldu benım sıparısımde gerı sıparıslerı bilemıcem aramak lazım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorbursa -- 1 Kasım 2013; 11:11:35 >
  • bi kahveli bi de enerjili siparişim iptal edilmiş.
  • arkdaşlar topluca mesaj atalım, tüketici heyetine gitmekle tehtit edelim, bir şekilde caydırmaya calışalım iptalleri.
  • Sikayetvar'a sikayet edelim daha sonra hakem heyetine dilekce verelim

• Göndermezler demiştim, cevap olarak da temin edemiyoruz deyip olayı kapatırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 siparişin hepsi iptal edilmiş. para iadesi isterük
  • İptal edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Ben akşam bu konuya yazmıştım boşuna almayın iptal olur diye.

Tam kendi kurallarına göre verdiğim sadece 1 adet Siparişimi bile iptal etmişler, resmen terbiyesizlik
  • Beş siparişim de iptal edildi.
  • Abi adamlara niye kızıyoruz ki resmen açık bulup dolandırıcılık yaptık. Merkez bankasında şifresini bulup kasadan parayı alsak veya online bir açık bulup kendimize para aktarsak, yine hırsızız yine hırsızız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Ben akşam bu konuya yazmıştım boşuna almayın iptal olur diye.

Tam kendi kurallarına göre verdiğim sadece 1 adet Siparişimi bile iptal etmişler, resmen terbiyesizlik

Aynen benimde.
    Normal kargosunu ödedigim ve fiyatinda bir sorun olmayan ayakkabi siparişim iptal edilmiş. Üstelik çekte kullnmistim.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.