Şimdi Ara

HEPSİBURADA SEPETE EKLENEN BİR ÜRÜNÜN YANINDA BELLİ ÜRÜNLERDE 10 TL İNDİRİM ALT LİMİTSİZ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
774
Cevap
14
Favori
36.911
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jest_89

benim kahveleri eksik göndermişler. kredi kartından 1 lira altındaçekim yapılmadığı için her siparişte 4er tane kahve koymuştum toplamda 6 sipariş vardı 24 tane kahve gelmesi gerekirken 6 tane yollamışlar. 18 tane zararım var

Hocam hemen sikayet kaydi olusuturun kalan kahveleride gondersinler
  • beyler hastaneden yazıyorum çoraplar kangren yaptı.

birazdan ayakları kesecekler.

güle güle dh !

keşke 2 lira verip pazardan alsaydım

şaka şaka , daha denemedim
  • uzun converse çoraplar tam kışlık..tabanı kalın mükemmel..keşke 2-3 takım alsaymışım gelmez diye 1 sipariş geçtim....Hepsiburadaya acımak yok..beter olsun...
  • perşembe akşamı kahveler gelmişti cuma akşamı da gelmiş...
    perşembe gelenlerin sayısı siparişlerimden 1 tane fazlaydı cuma gelenin ise sayısı tam.yani bana toplamda alışverişimin 2 katının 1 fazlasını yollamışlar
    2x(kahve sayısı)+1=sipariş sayısı :) hak edilen kahve x ... hak edilmeyen kahve sayısı x+1 hak söz konusu iken aklıma çorapların helal olup olmadığı sorusu gelip duruyor.neyse
    şimdi asıl soruma gelelim.

bana gönderdikleri fazladan kahveyi nasıl geri göndermeliyim (hepsiburadaya bildirmem gereklimi-afiayla görüşerek mi halletmeliyim)..
  • uzun çoraplar harbi iyi altı yün tam kışlık ah ulan keşke alaydık 2-3 tane
  • Benden izin alma ama aslında bu böyledir ama ben böyle demek istemiyorum herkes özgür tarzı koşullu yönlendirme de yapma o zaman hiç ses çıkarmasan bu yazışmalar olmayacaktı.
    helal haram konusu kimsenin üstüne düşmez
  • silversin S kullanıcısına yanıt
    hb ye mesaj at direk
  • Ben bir tane kahve eklemiştim hiç kahve falan gelmedi, gerçi gelse de içmezdim ama yine de göndermemeleri tuhaf oldu.
    Bu arada çorabın boğazı gerçekten dar, ayrıca çok kalın, İzmir'de giyeceğimi sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o kadar çorabı ayrı kolilerde göndermek !!! 5 takım bir koliye sığıyor aslında :)
  • kampanya bitti sanırım
  • Coraplari kullanan var mi arkadaslar ?
    en büyük boy almama ragmen bilek kisimlari cok kucuk , resmen ayak bilegim sekil aldi coraba gore. Tam tersi olmasi gerekmiyor mu normalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Coraplari kullanan var mi arkadaslar ?
    en büyük boy almama ragmen bilek kisimlari cok kucuk , resmen ayak bilegim sekil aldi coraba gore. Tam tersi olmasi gerekmiyor mu normalde

Ayağım 41 numara, 38-42 ve 42-46 numara iki ayrı sipariş vermiştim, 38-42 olanlar çok küçük geldi, hanım ben giyerim dedi ve küçüklere el koydu.

• kışlık çorapları makinaya attım diğer çamaşırlar falan hep yün olmuş siyah siyah yanlış mı yıkadım acaba bi gariplik var ama bakalım...
  • mask345 M kullanıcısına yanıt
    Hocam valla varis coraplari gibi cok sıkı geldi bilek kismi bana acar umarim
  • valla ayrı ayrı kolilerde o kadar corabı hb gönderdi ya..uzun corapların renkleri cıkıyor ayagım resmen sıyah oluyor giydigimde ama kalın sıcak.. kısa coraplar da güzel ama yazlık birazda kucuk 42 nolu biri o 38-42 arası corabı giyemez..neyse sanki para verdik 30 kuruşa kahve artık yanına beleş corap verdiler hemde kutulu..
  • Benim kahvelerden hala ses yok

• hocam çorapların iç taban kısmındaki yünler çıkmıştır.çorapları ayaktan çıkartınca zaten ayağa yapışmış halde çıkıyorlar.
  • ___güzel vurgun yapmış millet hb konusu diye bakmamıştım kaçırmışız.....bir sorum olacak hb dan 20 liralık kola koduyla fairy almıştım 5 adet 1 tane yollamışlar faturada 5 tane yazıyo ben yokken eşim almış kargo kağıdınıda imzalamış.....kaç kere aradım ama sonuç sıfır ne yapabılırım___
  • bu hb de bağlantı sıfırlandı hatasıı veriyor encardta
  • Kahve markası bilinmedik diye kimseye de veremiyorum converse kırtasiye setinin sip iptal etmişler başka marka gönderiyorlar pembe görünüyor umarım değildir kız yok bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bennuarda -- 12 Kasım 2013; 17:02:56 >
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.