Şimdi Ara

hepsiburada sitesinin müşteri temsilcisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • gözünü sevdiğimin hukuk sisteminde sen bariz haklı olsan da sen şikayetçi oldun diye onun da uydurma bir hikayeyle senden aynı şekilde şikayetçi olacabileceğini bunun ciddi ciddi işlem görebileceğini, senin için mahsuru olmasa da karşı tarafın eline senin tüm detayların adresin herşeyin yazan bir mahkeme kağıdı gideceğini unutmamak lazım, bu yüzden bu tarz mahkeme dava işlerine girmeden önce bir kez daha düşünmek lazım, kimse özellikle de davalık bir süreçte dümdüz karşına çıkıp da erkek gibi durmaz, birçok başka şey yapma fırsatı imkanı veriliyor karşı tarafın eline

bu yüzden bu ülkede yaşadığımız düşünülürse yargıya güvenmek yerine yargıdan olabildiğince uzak durmakta fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

gözünü sevdiğimin hukuk sisteminde sen bariz haklı olsan da sen şikayetçi oldun diye onun da uydurma bir hikayeyle senden aynı şekilde şikayetçi olacabileceğini bunun ciddi ciddi işlem görebileceğini, senin için mahsuru olmasa da karşı tarafın eline senin tüm detayların adresin herşeyin yazan bir mahkeme kağıdı gideceğini unutmamak lazım, bu yüzden bu tarz mahkeme dava işlerine girmeden önce bir kez daha düşünmek lazım, kimse özellikle de davalık bir süreçte dümdüz karşına çıkıp da erkek gibi durmaz, birçok başka şey yapma fırsatı imkanı veriliyor karşı tarafın eline

bu yüzden bu ülkede yaşadığımız düşünülürse yargıya güvenmek yerine yargıdan olabildiğince uzak durmakta fayda var

benım adresım zaten var elamın elınde ben kndım verdım o konuda cekıncem yok dedıgım gıbı avukat ugrasır ben talımat verdım zaten

• bugun saat sabah 10 dan beri 4 veya 5 kişi arayıp telefonda neler dediler neler özürler işte bir üst modeliyle değiştirelim ürünü vs vs illaki savcıllığa vericeksin demekki callcenter' dava ettik sanırım ondandır bakalım yarın olsun bir hele
  • Takipdeyim gelişmelerden haberim olsun alınti yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.