Şimdi Ara

Hepsiburada - Tıkla Kazan [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
68
Favori
214.180
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu işi marketlere yüklemek zaten git bak bakiym bi ben dışardamıyım dan öte değildir önce manavı şimdide marketleri hedef gösterip vatan haini fırsatçı ilan ettiler zaten bir tek bunlar vatan haini değil. tek cümleyle tek özet şudur ki. tüm yetkilerin sahibi. ama hiç birşeyin sorumlusu değiller bu kadar basit. halk çaresiz. halk yalnız kimi cebinden kimi malından kimi kendinden tüketiyor. çoğunun da tüketecek birşeyi yok. dönüp arkasını gidiyor. boş muhabbet hepsi. tek çare bu zorlu günlerin sadece başı 1.5 sene kadar çok büyük sıkıntı çekip sonrasın da tekrar düzelmeye başlayacağız ama en dibi göreceğiz. ve bunu hakettik. halk olarak. hepimiz hakettik. kimimiz susarak kimimiz korkarak görmezden gelerek. söylenen yalanlara inanarak hepsini hakettik. ve bedelini mallarımızla istediklerimizle sınanıp ödeyeceğiz. halay çekmeye benzemez bu işler halayı hepimiz çekeceğiz. gercekleri öğrenince de özgürce kimin cahil kimin koyun kimin gerçek halk olduğunu ve gerçek gücün kimde olduğunu herkes öğrenmiş olacak. yavaş yavaş olacak. geç olacak sancılı olacak ama. olacak olan bu. sabır.

• Arkadaşlar Çek var mı güncel bildiğiniz akülü araba alacağım da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • frkn_clk F kullanıcısına yanıt

r10

google ayazarak gördümdaha önce hiç denk gelmemişim hocam,

buranın alternatifleri başladı mı yani

• gimmeluck kullanıcısına yanıt
    Hocam r10 çok önceden varmış. Ticaret orda daha fazla dönüyor hocam. Bazen DH'den ucuz da oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • frkn_clk F kullanıcısına yanıt

Davetiye kodu olmadan üye olunmuyor, sizde var mı?

• seeder kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam.

• Devam ediyor mu? Bana henüz katılmadın diye uyarı veriyor. Nasıl katılıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • newrophat kullanıcısına yanıt

4 gün daha geçti yok mu hala birşeyler hocam :)

konuyu gördükçe yazarım artık

• smclk89 kullanıcısına yanıt

Bu ne :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A74B2A496 -- 17 Şubat 2022; 22:51:24 >
  • Mart geliyor.

• kafa lazım. BEN BU KULAKLARA GÖRE AĞIZ DEĞİLİM! der susarım. hadi sana feyyaz şakasıda yapayım; sen iyiiiice bi okuu ben diyeceğimi dedim.

• Arkadaşlar HB'den kurutma makinası alacağım, var mıdır indirim çek vs

• 750 TL üzeri küçük v aletleri alışverişinde geçerli 100tl indirim çeki için ilgilneneler ulaşsın

Son kullanma tarihi 20-02-2022

• AslanAvda kullanıcısına yanıt

kazanım koşullarını sağlamıyormuşum  klasik hepsiburada çakallığı işte, zaten ben normal yollarla çözülmeyeceğini biliyordum sırf gerekli prosedürler yerine gelsin ve kanuni olarak elim rahatlasın istedim sadece, şimdi hukuki olarak hakkımızı arayacağız ilk iş tüketici hakları hakem heyeti çözülmezse tüketici mahkemesi, olumlu bir sonuç almam halinde tüm platformlarda paylaşacağım "emsal karar" olarak benzer sorunu yaşayan herkes hakkını rahatça alabilsin.

işin en kötü yanı bu sıkıntı sadece benim başıma gelmiş olsa ve bana mahsus bir durum olsa dersin ki şanssızlık yada 2 taraftan birisi yada her ikiside kötü niyet taşıyor ama bakıyorsun forumlarda şikayetvarda onlarca aynı şeyi yaşamış insan var ve çözüm yerine sürekli akıl mantık dışı bahanelerle insanları bezdirmeye çalışıyorlar, milyarlarca dolarlık şirketsin saçma sapan tiktokçulara youtuberlara reklam diye eşek yüküyle paralar ödüyorsun ama gözün hala vatandaş cebinden nasıl çalıp çırparım.

bu arada google aramalarında 9 şubat 2022 tarihine ait tıkla kazan hediyelerine ait kampanya detayı ve görsel bulunmuyor ne hikmetse yada ben bulamıyorum 

• aynı telefonda, hesap değiştirince, tıkla kazan çalışmıyor

çözümü bilen var mı

• Hep kargo bedava

• Bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 21 Şubat 2022; 12:39:37 >
  • kargo bedava ürün var mı? 5 TL geldi her hesaba ama alacak ürün yok. Bir ara kitapta kargo ücretsizdi

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.