Şimdi Ara

Hepsiburada ürünün tekrar satılabilirlik özelliği kaybolmuştur diye iadeyi reddetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24/07/2019 tarihinde aldığım "Apple iPad Pro Wi-Fi 64GB 10.5" FHD Tablet - Space Grey MQDT2TU/A" tableti kullanılmış olarak geldiği için iade ettim. Tabletin alt kısmında düğmesinin olduğu bölümde yapışkan bir şey yapıştırılmış ve görür görmez fotoğrafını da çektim. Tableti hepsiburada.com üzerinden verilen iade koduyla geri gönderdim ve talebimin reddedildiğini söylediler. Nedeni ise yeniden satılabilirlik özelliğini kaybetmesiymiş. hepsiburada.com üzerinde iade koşullarında bununla ilgili herhangi bir madde yazmıyor. Ayrıca ürünü aldıktan sonra 14 gün içinde koşulsuz şartsız iade etme hakkına sahip değil miyim? Özellikle iade koşullarını okuyup iadeyi gerçekleştirdim. Ürün bana geldiği şekilde (poşetlerine kadar) düzgün bir biçimde geri gönderdim. Sizce ne yapmam gerekiyor? Tüketici haklarına başvurmalı mıyım?

• Arayın ağzınıza ne geliyorsa söyleyin klasik hb iade almamak için elinden gelen herşeyi yaparlar.
    Arayın hakarette edin tüketici danışma hattını (175) arayıp böyle birşey olmadığını söyleyin yetkili biriyle görüşmek isteyin kısaca başlarını ağrıtın biraz.
    En kötü thh ile kolayca iade edebilirsiniz.
    Bu tür alışverişlerde Amazon kullanmaya özen gösterin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak nasıl anladınız kullanılmış olduğunu?
  • Düğmenin olduğu kısımda bir şey yapıştırılmıştı. Uhu gibi bir şeydi ama çıkmıyor orda kalmış öyle zaten hemen resmini çektim ve iade ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.