Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: qzerty , ego367 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
33.110
Cevap
2.192
Favori
3.738.680
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15261527152815291530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Saat kaçta girildi indirimler?

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Üstte bir arkadaş sabah 8'de paylaştı, ben de 8:10'da alım yapmışım. 5-10 dakika sonra eski fiyatına yükseldi ürün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eğer o fiyata gonderirlerse kullanilmis bir cihaz dahi olsa ve calisiyorsa bile super otesi bir alışveriş olur:)

• üç kuruş ucuza sattığı ürünü sözde "fiyat hatası" diye defalarca iptal etti hepsi burada şimdiye kadar. şimdi resmen bedavadan hallice ürün satmış. kargolar yine kendi şirketi olan hepsijet ile geldiği için kargolansa bile merkezde bekletilip geri gidebilir ya da ilk sipariş verenler arada kaynayabilir. gerçi ürün teslim edilse bile kargocunun gelip ürünü geri istediğini bile gördük geçmişte. umarım herkesinki teslim edilir.

• soniquakee kullanıcısına yanıt

aynı gün teslimat şeklinde siparişler teslim ediliyordu yine o şekilde sipariş verilebiliyorsa sorunsuz teslim edilir.

• Birkez de müşteri kazansın ben alamadım ama alanlar için bir kez olsun yardımcı olsun Hepsiburada

• Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben bir surpriz olup geleceğine inanıyorum. Gelirse yılın fırsatı olabilir. Hanım 1 aydır kahve Makinesi diye kafamın etini yiyordu çocukları okula bırakacaz diye kaçırdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soniquakee kullanıcısına yanıt

Kargonun evden geri istenmesi olayını hiç duymamıştım. Hukuki olarak nasıl bir kılıfa uydurdular acaba o durumu. "Ürünün parası ödenmiş sana teslim edilmiş ama yok yanlış fiyattan satmışız bize iade edin" enteresan bir olay gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 1 Kasım 2024; 10:22:35 >
  • Burada çok büyük kasıt var bir sürü ürün fiyat hatası , bilerek yapılmış gibi duruyor müşteri çekmek için hemde kredi kartına iade süresi vs var

• Trendyol da yapıyor Hepsiburada da.. Hepsiburada artık alışkanlık yaptı bu durumu.. herhalde paylaşıldıkça tıklanma sayıları da artıyor gibi bunu arka planda kim bilir neler dönüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakom -- 1 Kasım 2024; 10:25:17 >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Fiyatta hatalıyım diye bağırıyor. Alan kişiler de zaten ya gelirse diye alıyor.

• ego367 E kullanıcısına yanıt

AMAZONDA 29010 TL ŞU ANDA

• İki urun iptal edildi digerleri de iptal edilir heralde. Robot ve 3000 serisi kahve makinesi icin hakem heyetine gidecegim bir ihtimal döner belki gecen sene ya da onceki sene guzel bir guess saat almistik hakem heyeti akabinde.

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Bende bir piyango alayım o zaman belki çıkar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jocabonita J kullanıcısına yanıt
    Ne almıştınız?

• jocabonita J kullanıcısına yanıt

kesinnnn

• Kargodan çekme olayı oluyor yaşadım, inşallah yaşamazsınız

• 
Sayfa: önceki 15261527152815291530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.