< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1528. sayfa)
-
-
Saat kaçta girildi indirimler?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üstte bir arkadaş sabah 8'de paylaştı, ben de 8:10'da alım yapmışım. 5-10 dakika sonra eski fiyatına yükseldi ürün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Eğer o fiyata gonderirlerse kullanilmis bir cihaz dahi olsa ve calisiyorsa bile super otesi bir alışveriş olur:)
üç kuruş ucuza sattığı ürünü sözde "fiyat hatası" diye defalarca iptal etti hepsi burada şimdiye kadar. şimdi resmen bedavadan hallice ürün satmış. kargolar yine kendi şirketi olan hepsijet ile geldiği için kargolansa bile merkezde bekletilip geri gidebilir ya da ilk sipariş verenler arada kaynayabilir. gerçi ürün teslim edilse bile kargocunun gelip ürünü geri istediğini bile gördük geçmişte. umarım herkesinki teslim edilir.
-
aynı gün teslimat şeklinde siparişler teslim ediliyordu yine o şekilde sipariş verilebiliyorsa sorunsuz teslim edilir.
-
Birkez de müşteri kazansın ben alamadım ama alanlar için bir kez olsun yardımcı olsun Hepsiburada
Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Ben bir surpriz olup geleceğine inanıyorum. Gelirse yılın fırsatı olabilir. Hanım 1 aydır kahve Makinesi diye kafamın etini yiyordu çocukları okula bırakacaz diye kaçırdık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargonun evden geri istenmesi olayını hiç duymamıştım. Hukuki olarak nasıl bir kılıfa uydurdular acaba o durumu. "Ürünün parası ödenmiş sana teslim edilmiş ama yok yanlış fiyattan satmışız bize iade edin" enteresan bir olay gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi promedyumx -- 1 Kasım 2024; 10:22:35 > -
Burada çok büyük kasıt var bir sürü ürün fiyat hatası , bilerek yapılmış gibi duruyor müşteri çekmek için hemde kredi kartına iade süresi vs var
-
Trendyol da yapıyor Hepsiburada da.. Hepsiburada artık alışkanlık yaptı bu durumu.. herhalde paylaşıldıkça tıklanma sayıları da artıyor gibi bunu arka planda kim bilir neler dönüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakom -- 1 Kasım 2024; 10:25:17 >
Fiyatta hatalıyım diye bağırıyor. Alan kişiler de zaten ya gelirse diye alıyor.
AMAZONDA 29010 TL ŞU ANDA
-
-
Bende bir piyango alayım o zaman belki çıkar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne almıştınız?
kesinnnn
-
Kargodan çekme olayı oluyor yaşadım, inşallah yaşamazsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X