Spigen kılıflarda premium ile şu fiyat diyor, ödeme adımında belirttiği indirimi yapmıyor kaç gündür aynı. Hiçbir şekilde düzeltmiyorlar. |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1568. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
Bana 20 gün sonraya kargo teslimi çıkıyor siparişe göre fabrikaya imal ettiriyorlar sanırım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam Antepten ayiptir soylemesi baklava sipariş ettik çarşamba kargoya verdik dediler hala gelmedi simdi dagitimda diyor,firmayi arıyorum Kasim ayini bahane ediyor,gıda ürünü bu diyorum bizde alakali durum degil diyor,o zaman satma kardesim diyorum yok ürün bozulmaz 10 gün dayanir diyor,memlekette neyi kime şikayet edecegiz bilemedim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fırsat Fiyatı : 1664TL
Diğer Siteler : 2150TL
Kar : 486TL
www.hepsiburada.com
Caudalie Resveratrol-Lift Sıkılaştırıcı Çözüm Seti Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/caudalie-resveratrol-lift-sikilastirici-cozum-seti-p-HBCV000077BKR2 -
enflasyon muhasebesi yüzünden stokları değerlemek zorunda kalıp vergi veriyorsunuz bu da sebep
-
Aynı problem bende de yaşandı. Talep açtılar ve görsellerini atmamı istediler. Ertesi gün aradaki farkı kupon olarak verdiler. Ben alacağım ürünü talep açtıktan sonra almıştım. Koddaki sınırı kaldırdılar. Bütün ürünlerde geçerli yaptılar.
-
Sayılır direk cüzdana yüklemeye
Bende bu cevabı arıyordum. Teşekkürler
Çamaşır makinesi profilo olduğu için üstüne illa ki profilo almak gerekiyormuş yoksa garantiden çıkıyormuş. Ben de bu aralar alacağım hangi modele bakmıştınız?
garantiyle alakası varmı bilmiyorum sonuçta bağımsız ürünler
ama bağlantıları uymayabilir bilemiyorum
bende lg üretimi arçelik vardı uyar diye lg kurutma aldım servis uymaz dedi bağlantıları farklı dedi gitti
bende profilden bir sehpa yaptım onun altına çamaşırı üstüne kurutmayı koydum 10 senedir bu şekilde kullanıyorum makineyi
birbiriyle bağlantısı yok kimsede demedi garantiden çıkar diye
gerçi bsh grubu her bahaneyi uydurur para alabilmek için bu seferde sehpaya koydunuz garantiden çıktı diyebilir
-
Maalesef ki kendilerinin urununu almak için butun markalar uste koymada mecburi tutup garanti bozduruyor diye biliyorum:)
dediğim gibi arçelikte veya lg de öyle birşey olmadı
zaten ben makşnenin üstüne koymadım profil sehpanın üzerine koydum birbiriyle alakası yok
firmayıda ilgilendirmez nereye koyduğum
birbirleriyle bağlantıları yok çünkü
eski arçelik çamaşırın işi bitti yeni makinede de bi sorun çıkmadı
-
Profilo makine üstüne arçelik kurdurmuştum ben, arçelik teknik servis bizim için sıkıntı yok makina da sorun olursa kurutmayı indir profilo servisini öyle çağır abi yeter demişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Calve Burger Sos 245Gr + Sarımsaklı Mayonez 245Gr + Ranch Sos 245Gr 99 TL
https://app.hb.biz/gbaVZkeDshki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Arkadaşlar iyi akşamlar , Petrol ofisi mobil uygulamasından alınan 300/50 kodunu almak istiyorum ama kod bulunamadı hatası veriyor ; kısa süre önce kod almış olan var mıdır yoksa kodlar mı bitti ?
Ben zaten balkona koyacaktim makineyi çamaşır makinesinden bagimsiz. Ama sizin dediğiniz durum sacma geldi bana. Baktığım model KM961RCTR. 2 hafta önce 16700 lerdeydi şu an 20 binlere çıktı. Ben de vazgeçtim sayılır artık almaktan.
arkadaşlar şu soruna çözüm bulundu mu acaba
ben normal ürün almak istiyorum ama hepsipay-hepsiburada diye çekmeye çalışıyor
öyle olunca da cüzdan yüklemesi diye banka ödül vermiyor
napacağız
-
Bende de Profilo çamaşır makinesi var. Bosch, Siemens, Profilo alırsanız ücretsiz kurulum oluyor. Diğerlerinden alırsanız çoğu ücretli kurulum yapıyor. Ama her halükarda Profilo nun garantisi bozulmuyor. Maalesef her bölgenin servisi kafasına göre takılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı modeli alacaktım ama İstanbul dışına kargo yapmıyor o fiyata satanlar. Heryere kargo yapanların fiyatı 21 binden başlıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X