AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Haki Anti-pilling Tüylenme Yapmayan Standart Fit Dik Yaka Soğuk Geçirmez Polar Sweatshirt 300₺ app.hb.biz AC&Co / Altınyıldız Classics Erkek Haki Anti-pilling Fiyatı https://app.hb.biz/GMIMWaoR3dYd |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (1646. sayfa)
-
-
pttavm siparişleri pttkargo ile gönderiliyor.. hem paketin gelmesi 3-4 gün sürüyor hem de pttkargo elemanı gün içinde birkaç ev adresine uğradıktan sonra kalan paketleri en yakın postaneye bırakıyor.. muhtemelen postaneden de gidecek olan günlük kargo paketlerini alıp merkeze götürüyor..
bu arada postane demek sıra beklemek demek, bir keresinde postaneye gitmiştim, sıra beklemiştim.. sonra da memur "sistem dondu çalışmıyor paketini veremem yarın gel" demişti
-
bir dokun bin ahh işit
bu dedikleriniz doğru hepsi ve fazlasını yaşattılar. hatta PTT-Anadolu Yakası Baş Müdürlüğü yürüyerek 13-15 dakka. evdeyken hatta koltuk değnbeği kulandığım dönemde güya gelmiş de evde bulamamışta apartmanın dış kapısına kapıya not bırakmışta rüzgar onu uçurmuşda blablabla ne yalanlar. kızdım gittim ptt şubesi müdürlüğün girişinde elemanlar bahçede çardaklarda sigara işçiyor mesai saatinde. içerde 1 eleman sordum sonuç yok, bekletti sonuç yok ( koltuk değneğindeyim) şefine gittim , müdürüne çıktım, genel merkez binası üst katına çıktım sanki lüks otel tablolar deri koca koltuklar vs vs.. bekledim. derdimi anlattım müdüre , şikayet ediyorum kaltı dedim heralde paketi bulduracak bunu yapan elemanın kulağını bükecek, bayağı bekledim ordakilere yahu daha ne kadar bekleyeceğim dedim müdür çıkmış gitmiş .... dannn kal geldi. başı böyleyse elemanı ne yapmaz ki. sonra dedktif gibi depoda paketi arattım TORBA dedikleri çuvaldan çıkartıp teslim aldım. birde imzalar tutanaklar dağıtımı beklememişim .... kılıfını da hazırladılar. üşenmedim şikayetler ettim ... sonuç sıfır. üstüne bir bardak su iç.
ama şimdi 1 senedir nazar değmesin elemanlara scooter vermişler, evet onlara gelene kadar , cihet dedikleri torbadan cihet taşıması yapacak elemana verilene kadar karışamıyorlar ama ellerine geldiği anda son hız mesai saati dışda olsa teslim etmeye çalışıyorlar.
darısı sizin bölgenize. son sıralarda siparişlerimde sıfır problem.
umarım bölgemizdeki eleman(lar) değişmez elemanına bağlı çünkü. eski yıllarda üst sokakta pastahane var PTT elemanları herdaim orda takılıyor. brlkere içerenköy de büyük bir posta merkezne işim düştü yurt dışı gönderimi idi galiba yanda kahvede takılıyorlardı. mesai saatinde kahveden çağırdılar elemanı. birde şahit oldum bizim buranın elamanı 11 gibi geliyor dağıtımda ne kadar yetişirse diyor ya üst sokaktaki pastanede takılıyor saat 15:30 da bırakıyor e-5 e inicem servis beni alacak diyor. yurtdışı gönderisi ise onuda en yakın ptt ye değil kadıköy acıbadem e değil de koşuyolu ptt ye bırakıyor birkaç gün sonra teslim edecekmiş erken gidince daha getirmedi sonra gelin diyorlar. Orda bir çelik dolap var içinde ali eks vs den gelen onlarca paket ara bul senin kini diyor , kaşla göz arası çalarsın başkasına ait olanı ruhları duymaz. umursamıyorlardı bile. garip bir sistem.
gene eski devirde tekerlekli sandalyeli bir arkadaşın evine gelip güya bulamamışlar vs. götürdüm araçta bekliyor elemana tekerlekli sandalyeye mahkum arabadan indirmek vs getirmek vs meşakkatli bak kapının önünde araba içinde bir zahmet baksan dedim , yapmadı işlemi. 1 saat sonra sigara içmeye çıktı bizi araçta gördüde işlemi yaptı ne imza ne kimlik. demek yapabiliyormuş. garip bir kurum idi. PTT ikende garipti, özelleştirilip satılıncada garip ti. Türktelekom da keza öyle. devlet yapması gereken işleri özelleştirip satıyor ama çalışanları değiştirmiyorlar zihniyet aynı kalıyor, yeni gelenide toksik zehirliyor kendilerine benzetiyorlar. Taşeron çalışan kadroluyu kıskanıyor. sendikaya üye olmayan sendikalıyı kıskanıyor. bunlar hep pastane , kahve köşelerinde sigara içerken kend aralarındaki sohbetlerine şahit olmam. ABİ PTT BANA TELEFON KONTRÜ BİLE VERMİYOR Kİ SENİ ARAYIM DİYORLAR dı. ? o zaman dfa PTTCELL kullanıyordum. dandan...
ama dedim ya son aylarda sıfır sıkıntı. ama işyerinden kurye bekleniyor yazıyor işte o süreç ve semte gelmesi 2-3-4 günü buluyor ama sabah elemana teslim olursa gün içinde teslim oluyor. bu konuda bişey diyemem,
hepsijet çok hızlı ama bazen ara yerlerde takılıyor , bizim selimiye hepsijet e gelince öğleden sonra ikindi sonrası saatinde teslime geliyorlar. premium ile randevu ile iade yapmakta zahmetsiz oluyor. çok nadir sıkıntı yaşatıyor hepsijet bizim selimiye dağıtım üssü. Acil işlerimde genelde hepsijet i seçiyorum . ama genede bazen sistem de hepsijet yazsada MNG veya ARAS veya Yurtİçi ilede yollandığıda oldu son aylarda. MNG bizim bölgede en sıkıntılı kargo firması PTT den beterler. eleman telefon açar üst sokaktayım gel al. şubeye bırakmıştır peşine düşersin. Bölge ve elemana göre değişiyor bu işler.
-
Detroit Usa Darbesiz Matkap 58 V 5 Ah Li-Ion Çift Metal Şanzuman Çift Akülü Şarjlı Matkap 84 Parça Setdaflong Series
850₺
app.hb.bizDetroit Usa Darbesiz Matkap 58 V 5 Ah Li-Ion Çift Metal Fiyatıhttps://app.hb.biz/ngiI2psrL0mr -
Xiaomi Smart Camera C500 Pro 3k
2.099₺
app.hb.bizXiaomi Smart Camera C500 Pro 3k Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/y2UqyPbIjuoy -
-
Wevolt MB-300 1296P 4" IPS Dokunmatik Ekran Araç Içi Çift Kamera Gece Görüşlü. Ön ve Arka Araç Kamera
1077₺
app.hb.bizWevolt MB-300 1296P 4 IPS Dokunmatik Ekran Araç Içi Çift Fiyatıhttps://app.hb.biz/Y2h0gETV4maK -
Hepsiburada satıcılı ürünler çok azalmış gibi gördüm. Neye baksam farklı satıcılar. Gittigidiyor tarzı bir siteye dönmüş gibi. Hepsiburadanın satışı ile alakalı mı sizce?
-
Learning Fun 175 Parça Tren Seti Pilli Tren Istasyonu ve Şehir Saklama Çantalı
1.500₺
app.hb.bizLearning Fun 175 Parça Tren Seti Pilli Tren Istasyonu ve Fiyatıhttps://app.hb.biz/kZ3rylmwuKC1 -
Schafer Quick Chef Bıçak Seti-5 Parça-Siyah
294,70₺
-
Seagate Expansion 500GB 2,5" USB 3.0 Taşınabilir Disk (STBX500200)
799₺
app.hb.bizSeagate Expansion 500GB 2,5 USB 3.0 Taşınabilir Disk Fiyatıhttps://app.hb.biz/zXbemeGTGBV4 -
Kumtel DA6-833 Siyah Cam Davlumbaz
1.499₺
app.hb.bizKumtel DA6-833 Siyah Cam Davlumbaz Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/JQQR4bSeG7UH -
malumların yüzünden ptt de içi boşaltılan liyakatisizliğin hizmet kalitesizliğinin hakim olduğu bir yer artık. kargon özensizce bir poşete paketlenerek şubeye 1 haftada gelir, sonra orda bekler durur, dağıtıma yine bir hafta sonra çıkar, teslimat için gönderilen sms kodunu bile kapıda istemezler...
sipariş verirken ptt kargo ile çalışan bir satıcıyı gördüğümde hep eyvah diyorum.
-
Qcy Watch Gs2 AMOLED Siyah Akıllı Saat
799₺
app.hb.bizQcy Watch Gs2 AMOLED Siyah Akıllı Saat Fiyatı - Taksit Seçeneklerihttps://app.hb.biz/r9Kzih77SB83 -
Vanish Kosla Zorlu Lekelere Özel Leke Çıkarıcı Halı Yıkama Şampuanı 850 ml
VANISH100 koduyla 2 adet alımda 92 TL, 3 adet alımda 88₺
-
Vanish Oxi Action Çok Amaçlı Halı, Koltuk Ve Evcil Hayvan Leke Çıkarıcı Sprey 500 ml
VANISH100 koduyla 2 adet alımda 2 adet alımda 92₺, 3 adet alımda 88₺
-
Vanish Oxi Action Multipower 2700 Ml Çeşitleri
VANISH100 koduyla 210₺
-
Lee Regular Fit Normal Kesim Kapüşonlu Açık Yeşil Şişme Mont
1049₺
app.hb.bizLee Regular Fit Normal Kesim Kapüşonlu Açık Yeşil Şişme Mont Fiyatıhttps://app.hb.biz/S2eAF8qAgElN -
Sorunu çözebildiniz mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır.
yorumu attığım sırada tuvalet kağıdı sipariş vermeyi deniyordum. müşteri hizmetleri ev adresi veya hesapta kayıtlı olan kartlar başka hesaplarda da kayıtlıysa silin dedi, sildim yine de olmadı. ürünün fiyatı artınca tekrar yazdım bu sefer hediye kodu tanımlayıp arada bir sipariş geçmeyi deneyin dediler. 1 hafta kadar hergün mobil uygulamada sipariş vermeyi deneye deneye en sonunda sipariş geçebildim.
bir süre hepsiburada'ya uğramam dedikten sonra, birkaç gün önce, indirimde teknolojik ürün alırken fiyatı tamamlamak için süpermarket kategorisinden ucuz bir şeyler ekleyeyim dedim yine ref001 hatası verdi. bununla uğraşmak yerine sepete dijital kod ekleyip öyle sipariş geçtim.
eğer benim gibi ticari kullanım şüphesinden yasak yediyseniz önce kayıt açın sonra mobil uygulamadan arada bir sipariş geçmeyi deneyin. kendi şahsi hesabımın dışında evdekilerin de kendi hesabı vardı ve bu hesapta da benim kartlarım kayıtlıydı. tek tük harcamalar dışında genelde hepsiburadayı sadece toplu alım indirimleri zamanı kullanıyordum. 3 al 2 öde, 800tl sepete 150tl indirim vs gibi kampanyalar yapıp sonra da çoklu alım yapıyorsunuz diye hesaba engel atmak zaten bi tek hepsiburadanın becerebileceği bir şey.
her durumda ref001 hatasını hesaptan tamamen kaldırmak mümkün değil gibi duruyor.
tabi bu ref001 hatasının bir diğer yüzü de hepsipay cüzdanının kötüye kullanılması. cüzdan hesabı sıkıntılıysa yakın bir sürede hepsiburada hesabını da kapatırlar, faturaları indirmek ve hesaptaki parayı çekmek mantıklı olacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X