< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (5. sayfa)
-
-
Alışveriş yapmadan kredi kartı nasıl kaydediyoruz biliyor musunuz?
-
merhaba arkadaşlar,
TV araştırması içindeyim
şu şekilde bir kampanya sayfası var sözde bugünde geçerli sanırım ancak sepete ekleme yapmama rağmen herhangi bir indirim yansımıyor.
Deneyen var mı ?
-
efsane kasım 7 kasım akşamı başlıyor yazıyor. başladı mı ,kaçta başlayacak ?
-
Sepete ne atıyorsunuz?
indirim uygulanacak 2.ürün belli kategorilerde hepsiburada satıcılı olmak zorunda detay madde var kampanyada.
-
Ben denemek için HB satıcılı iki tv attım düşmüyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sarkatBen denemek için HB satıcılı iki tv attım düşmüyor
sepetteki 2.ürün beyaz eşya,küçük ev aletleri,pc ve apple haric telefonlardan olmak zorunda.
-
-
4090 tl ye düştü ama ithalatçı garantili olması uzaklaştırıyor biraz kendinden. ithalatçı garantili alınır mı?
-
Hocam Hepsiburada satıcılı Apple harici telefon, bulaşık makinesi vs denedim kafasına göre bazen indiriyor bazen indirmiyor anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu robotlarda garanti olayı olmuyor zaten. Detaylı olarak robot konusuna bakabilirsin. Bence alınır yaklaşık bir buçuk ay önce 3700 liraya almıştım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
şimdi roborock s5 max 3998 e düştü alıyorum o zaman. teşekkürler
-
@XanthiN https://www.hepsiburada.com/poco-x3-pro-8-gb-ram-256-gb-poco-turkiye-garantili-p-HBCV000005NHCM bizim cihaz 3800 olmuş. amazon da hareketlilik yok yapıştıralım mı?
-
Rica ederim, güle güle kullanın :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yalanburada.Almak istediğim 2400liralık samsung tableti önce 3100 yapılıp sonra 2800e düşürülmüş indirim var gibi gösteriyorlar. Bunları denetleyecek devletimiz nerede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate19 -- 7 Kasım 2021; 19:22:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok mu laptoplarda sicak bir sey
Gördüm şimdi, saat 24'e kadar sanırım bu indirim. Valla HB'den almak yerine Amazon istiyorum, varsın 100-200₺ fazla olsun ama Amazon'da da hiç hareketlilik yok yav. Bilemedim napsak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 7 Kasım 2021; 19:44:51 > -
Poco x3 gt daha mantıklı değil mi hocam arada 300 tl var 128 versiyonu ile x3 pro 256 gb arasında.
Arkadaşlar genel olarak cidden bi kampanya var mı ortada? Veya bu kasım indirimleri de tipik 50 lira pahalı yapıp sonra 50 lira indirim koyma olayı mı?
-
S5 süpürgede kararsız kaldim trendyol daha aşağı çekermi acaba 3998 tl şu an
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X