Şimdi Ara

Hepsiburada İndirim, Kampanya ve Fırsatları [Ana Konu] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: codename.47 , Atlantic , braveyours Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
33.094
Cevap
2.188
Favori
3.735.428
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dyson Animal plus 2999 a inmiş. V11 mi yoksa V8 Absolute mu alsam diye düşünürken fluffy başlıktan baz geçip sipariş verdim. İlla o başlık da olsun diyenler icin 500-600 e satanlar var yine set daha ucuza tamamlanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.hepsiburada.com/sterimar-baby-sprey-100-ml-p-AILELEO14722?magaza=Sa%c4%9fl%c4%b1k+%c3%9cr%c3%bcnleri+Merkezi&url_src=and-product-detail

Dün hızlı stok bitmişti tekrar 44.90 dan stokta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 gündür çocuğun sınıfına laptop alacağız dolar aldı başını gitti. 3bin civarı celeron işlemcili 4gb ramli pc ler 3100den 3500e çıktı.bir fırsat yakalayamadık.fırsat ürününe girecekler de ilk fiyatı 3700 yapıyor,sonra 3400 e çekecek belli.

• Benim listedeki urunlere indirim gelmedigi gibi bazilarina baya zam geldi. Gecen haftaki indirimlerde almadigima pisman oldum bildigin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nuk28 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız. Benim de takip ettiğim bosch un akülü vidalama ürünü vardı. Hepsiburada, dün giriş fiyatının üstüne bir kez daha indirim yaptı amazon da hemen iki kez yaptı.

• heytt be papa johns pizza da 45 lira fırsat diye koymuşlar  

• Alakasiz ama ben kullanmiyorum kullanacak olan varsa

Trendyol Yemek'ten hediye 1 ay ücretsiz S Sport Plus kodun : TYLGOW651V Kodu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Evet hocam o benim de dikkatimi çekti nedense öyle yapıyor x bir ürün başka bir sitede 5 lira ise daha sonra Amazon da çekiyor fiyatı. Dediğiniz gibi Amazon diğer siteleri takip etmek yerine kendisi takip edilse daha iyi işler olur.

• Şimdi vestel bayisi aradı, iptal edilen tost makinesi yarın teslim edilecek diye. Çok garipler parasınıda karta geri çektim bu arada gelirse hediye kabul ederim :)

• normal satışı 49.90 olan 32 li solo tuvalet kağıdını, 150 ye 30 kampanyasında 85 tl yapmış hb. tebrikler. keriz yerine konulduğumuz için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Geçen yıl hepsiburada xiaomi mi box s'i kampanya ile 379 tl ye sattı, 10-15 dk durdu durmadı tekrar 450 tl'ye yükseldi.

Alamadım diye üzülürken o sıra amazon 377 tl'den satmaya başladı ve rahat 1 saat kaldı kampanya.

Ayrıca amazonun kodları oluyor 25 tl indirim uygulanıyordu onu da girince 352 tl ye almıştım.

Hepsiburada ve trendyol reklamını sağlam yapıyor lakin çok kısa sürüyor indirimleri.(talepten midir nedir...)

Amazonun bu yanı güzel, indirime yetişebiliyoruz...

• Hepsiburada Adana ya depo mu açtı? Dun bir urun aldim hepsiburada satıcili bugün teslim edildi, cikis şubesi Hb Adana depo olarak gorunuyor

• CaPAxA kullanıcısına yanıt

Evet yazın başından beri benim aldıklarımın çoğu da oradan geliyor.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    İyiymis o zaman.
    Acaba hangi ürünleri burdan geliyor bilemiyoruz sanirim.

• Kahve dünyası iptalini şikayet var sitesine yazdım. 30 TL hediye çeki verdiler. Ancak anlamadığım hediye çeki 22 Aralıkta kullanıma açılacak gözüküyor. Böyle bir durum yaşayan var mı ?

• Kettle ihtiyacı olan için güzel bir fırsat.

Grundig 2200 watt, 1,7 litre 169 tl.

not : Amazon'un 219 tl.ye sattığı bir ürün.

https://www.hepsiburada.com/grundig-kl-4112-i-inox-kettle-p-HBCV00000SH0J4?magaza=Grundig%20T%C3%BCrkiye

Hepsijet transfer merkezlerini depo olarak kullanıyorlar artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben çay, yağ, market ürünleri aldım oradan geldi. Erzurum'dan da geldiği oldu.

• 8 üründen toplam 14 adetlik sipariş yaptım.

Tam 6 ayrı kargo gönderdiler daha da 2 ürün var.

Bu nedir ya.

Verin hepsini aynı anda farklı kolilerde , tek numaradan takip edelim.Uğraş dur kargoyla.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.