Ssd için fiyat araştırması yapıyordum. Hepsiburada da bir ürüne rasladım ki çok sinir oldum.http://www.hepsiburada.com/Liste/sandisk-120gb-ssd-sds7cb-120g-g25/ProductDetails.aspx?productId=bd98093&categoryId=114814 bu linkteki ürüne sözüm ona %49 indirim yapmışlar. Ürünün gerçek fiyatı 430-500 arası değişiyor. Bunlar önce 850 civarına çıkartıp ardından 434 tl ye satıyorlar. Bu resmen insanları enayi yerine koymaktır. Bir araştırma yaptım 430 tl ye bir sitede var ama güvenilir mi bilmiyorum vatana baktım 500 tl normal fiyat. Vatanda şişiriyor fiyatları ama indirimle onla bunla normale geliyor :D hepsiburadanın yaptıgı gerçekten çok ayıp bence. Çoğu üründe bunları yapıyorlar. Ben artık eksenbilgisayardan alıyorum fiyatları hizmeti çok iyi geçen armor plus kasa aldım 1 tl kargo ödedim :D bütün ürünlerde fix ve gerçek %10 indirip yapıyor. Bu yukarıdaki ürünün okuma/yazma hızı 120/200 mb az önce eksen den corsair in hızı 275/285 mb olan diskini kdv dahil 532 den 479 a aldım. Bundan sonra kolay kolay hb ya girip ürün falan almam.
hergün bir avuç fındık 'YERSEN' hesabı
bilinçli tüketici+araştırma=dürüst perakendeci
Malesef bir efsanenin sonu geliyor. İnternet alışverişinde ülkemizde başı çeken firma kuşa döndü. Sipariş veriyorsun 10 günde geliyor. Artık hepsiburadayı bırakma vakti geldi geçiyor benden söylemesi.
az önce sikayet var a baktım hepsiburada ile ilgili 9928 şikayet var ve hepsine standart bir yazı kopyala yapıştır yapmışlar müşteri hizmetlerine mesaj bırakın vs.
Bida hb den alışveriş yapmam milleti enayi yerine koyuyorlar
HB ölüyor !
Valla 5 milyara yakın alışveriş yaptım hiç bir sorun olmadı memnunum hatta ve hatta çok memnunum Aldıgım ürünler genel olarak 3 4 günde geldi bir sorun yaşamadım hediye puanım birikmiş yine 30 tl onada alırım şimdi Bazı ürünler gerçekten uyguna geliyor fırsatlarım bölümünü takip ederseniz anlarsınız 450 500 tl lik ev eşyasını 275 tl ye almıştım geçen dışarıda bu fiyata bulamadım ama
KIN
Vitrinlerdeki %77 indirim yazılarıda öyle. Bu bir strateji(işte öyle bişey:D). İlk fiyatları kaldırıyorlar sonra kampanya yaptık diyorlar. Sonuçta piyasa fiyatına satıyorlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme