Şimdi Ara

Hepsiburadaya inat deterjan kampanyası (Kampanya Bitti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
3.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar biz Ariel kullanıyoruz memnunuz, acaba Migros'tan kampanyalı Alo alsam aynı sonucu verir mi ? Ariel e göre Alo nasıldır ?
  • Gerek başlık, gerek ilk mesajdaki hesaplamalar takdire şayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel_crazy

Etimatik
    Arastirin arkadaşlar..

internetten nereden alinabilir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğinize sağlık
  • mch26 kullanıcısına yanıt
    Hocam onu arastirip gordum. Kullaniyorsaniz yorum alabilir miyim?

• Yeni aldım, eşim 2-3 yikama yaptı hicbir şikayeti yok.DDiğer deterjanlar dan daha az kullanıyormuş, daha temiz yikiyormuş..

Nette bulamazsiniz bildiğim kadarıyla, bazı binlerce altunbileklerde var ve galiba kupa genel dagitima baslayacakmis..

Deterjan sicak firsatlar ana konusuna bakarsanız ayrintili bilgi edinebilirsiniz. Mobilim link veremiyorum..

• quote:

Etimatik
    Arastirin arkadaşlar..

Bende bakıyorum bu ürüne de nerede bulabiliriz?
  • Nevfel kullanıcısına yanıt
    Carrefour da gordum dun

• Ürün Carrefourda 19.80 olmuş. Buna rağmen deneme amaçloı aldım. Eti tarafından tavsiye edilen satış fiyatı ise 5 kg için 7.55.
    http://e-blog.org/kampanya-habercisi/etimatik-bor-lu-deterjan-eti-matik-nedir-nerede-satilir-fiyati-ne-kadar.html

Carefour'un kar hadlerine mi dikkat etmeli yoksa küresel tröstlerin rekabet yöntemine mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nürnberger

Ürün Carrefourda 19.80 olmuş. Buna rağmen deneme amaçloı aldım. Eti tarafından tavsiye edilen satış fiyatı ise 5 kg için 7.55.
    http://e-blog.org/kampanya-habercisi/etimatik-bor-lu-deterjan-eti-matik-nedir-nerede-satilir-fiyati-ne-kadar.html

Carefour'un kar hadlerine mi dikkat etmeli yoksa küresel tröstlerin rekabet yöntemine mi?

Bu fiyatuçurumu nedir ya,amaç ucuz olması ve kaliteli olması idi ,15 tl iyi fiyat diyordum ben meyer asıl fiyat 7.50 tl imiş,7.5 tl lik malı 15 e satıyorlarsa oda hoş değil
    Ben 7.5 lik 5 kg ürün fiyatının fabrika önündeki satış mağazadında diye biliyordum fark yinede fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Ürün Carrefourda 19.80 olmuş. Buna rağmen deneme amaçloı aldım. Eti tarafından tavsiye edilen satış fiyatı ise 5 kg için 7.55.

Bu fiyatuçurumu nedir ya,amaç ucuz olması ve kaliteli olması idi ,15 tl iyi fiyat diyordum ben meyer asıl fiyat 7.50 tl imiş,7.5 tl lik malı 15 e satıyorlarsa oda hoş değil
    Ben 7.5 lik 5 kg ürün fiyatının fabrika önündeki satış mağazadında diye biliyordum fark yinede fazla.

Klasik deterjan markalarındaki büyük fiyat düşüşleri meğer bunun içinmiş. Ayrıca Carrefour örneğinde olduğu gibi satışını da dolaylı yoldan engelliyorlar. Eti alternatif dağıtım yolları denemeli. Umarım başında bunu yapabilecek adamlar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

quote:

Etimatik
    Arastirin arkadaşlar..

Bende bakıyorum bu ürüne de nerede bulabiliriz?

Hocam bi üzerindeki mesaji oku..

• Migros'a gittim lakin Persil almadım, her zaman kullandığımız Ariel'den aldım 2X5 kg şeklinde. Yine de karlı oldum normal market fiyatlarına göre.
  • quote:

Fiyata bakarmısınız yuh yok arkadaş bize müstahak bunları şikayet etmedigimiz sürece daha çok düdükleniriz yahu ürün tamamen yerli üretim neredeyse sıfır maliyet ile yapılıyor ama bu fiyat nedir böyle diger deterjanlarla aynı fiyata satılıyor insanlar kerizmi de şimdi gidip bilmedigi deterjanı bu fiyata alacak

• Haber veren arkadaşa Teşekkürler 2*6 kg omo ve persil 33 yikamayi 46 tl ye aldığıma sevinirken migros kıyak geçmiş omo lari bedelsiz 7 kg a çıkarmış.14 kg omo verdiler

• Etimatik'i 3 gündür Eritmatik diye okuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.