Şimdi Ara

Hepsine hükmedecek bir F/P oyuncu kasası 'DH-A5 incelemesi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• www.sinerji.gen.tr
    Sinerji Neon Serisi B45-206 Ryzen 5 2600 8GB 240GB SSD RTX2060
    https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-neon-serisi-b45-206-ryzen-5-2600-8gb-240gb-ssd-rtx2060-pmu417507

hemen aynı fiyatı 2060 varken 1660Ti nedir..

• yorumlardaki gereksiz eleştirilere katılmıyorum.
    konu başlığında "hepsine hükmedecek" ibaresi olmayıp sadece "uygun fiyatlı fiyat/performans" sistemi dense daha uygun olurdu sanki.
    ancak yine de düşük maliyetle oyun oynatan bu sistemi sanki 15binlik kasa gibi eleştirmek gereksiz şovmen hareketler.

• AC Odssey çok kasan bir oyun haritası büyük bundan daha büyük haritaya sahip oyunlar elbette var ama bu oyun diğerlerinden daha yüksek görsele sahip. Hareketli bulut özelliği 10 fps düşürtüyor. Ben rtx2080ti ile hight ayarlarda 2k da anca 70fps zar zor alıyorum. 1660ti için 42 1080p de gayet iyi. Fakat bazı detay ayarlarını kısması gerekirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: moslevon

AC Odssey çok kasan bir oyun haritası büyük bundan daha büyük haritaya sahip oyunlar elbette var ama bu oyun diğerlerinden daha yüksek görsele sahip. Hareketli bulut özelliği 10 fps düşürtüyor. Ben rtx2080ti ile hight ayarlarda 2k da anca 70fps zar zor alıyorum. 1660ti için 42 1080p de gayet iyi. Fakat bazı detay ayarlarını kısması gerekirdi.
    benim sitemim sisteme değil genel olarak oyunların optimize edilmemesine

ps4 için drawcall sayısını optimize etmesini biliyorlar

ama siz pcde ne yaparsanız yapın ryzen 2600'e tüm bölgelerde sabit 60 fps aldıramıyosunuz. üstelik bu işlecmi ps4dekinden de kaç kat güçlü. yer yer %100ü gösteriyor ryzen 2600'e bu oyun. ama gelgelelim tam potansiyelde kullanılmasına rağmen alınan fpsler gülünç, 55 60 falan

demiyorum ki kötü fps. ama gelecek vaad edmiyor. bi sonraki ac oyunu ps5'e çıkar ve sabit 60 fps çalişirken ryzen 2600 o oyunda bu kötü optlerden daha da şamar yeyip 35 40'a düşerse bence iş tamamen bi palyaçoluğa dönmüş olur

• gtx 970 i5 4690k var kaç senelik sistem ama bu sistemi tokatlar
  • Son zamanlarda gördüğüm en kötü toplanmış sistem. F/P ile uzaktan yakından alakası yok.

• turşu bidonundan kasa, 2nesil anakart,cpu ve merdiven altı psu

leş
  • Asus Dual GTX1660Ti'de ray tracing var mı? Yok. Ne diyordu Nvidia CEO'su Huang "Ray Tracing desteklemeyen ekran kartı almak tam bir delilik". Üç beş daha veririm Ray Tracing destekli ekran kartı alırım. Daha uzun süre kullanırım. Hem yeni sistem toplayacağım hem de Ray Tracing olmayacak.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Sen indirimde gtx 1660 ti alamayan değil misin yav.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçerkenUğradı

Sen indirimde gtx 1660 ti alamayan değil misin yav.
    Hayır. Ben hiç GTX 1660 Ti almaya teşebbüs etmedim.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    RT açınca 2060'ın 30 FPS'e düştüğünden haberin yok herhalde Bide daha uzun süre kullanırım demiş, şu an bile hiçbir 20XX kartın performansı bile RT için yetmiyorken 1660 ti da olsa ne olur olmsa ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 28 Ekim 2019; 19:3:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

RT açınca 2060'ın 30 FPS'e düştüğünden haberin yok herhalde Bide daha uzun süre kullanırım demiş, şu an bile hiçbir 20XX kartın performansı bile RT için yetmiyorken 1660 ti da olsa ne olur olmsa ne olur.
    bence de

2060 overrated kart

2080ti bile adam akilli ray trace kaldıramıyor

buradaki biçok insan 2080ti alınca ray tracing cepte falan sanıyolar

halbuse bunlar demo kartlar...

1660ti ise 1070 muadili ve 1070 gücünü daha ucuza sanan güçlü bi gpu

ha parası olan tabii ki gitsin 2060 alsın, sonuç olarak ekstra paraya ekstra performans ve demo da olsa ray tracing sunuyor

ama sırf ray trace var diye de bütçenizi zorlamayın 2060 falan nanay.

2080ti ile controlde rtx açmışlar 1080pde 30 35 fpsye düşülüyor bunun 4ksına girmiyorum. sen o 2080tiyi aldın yanına 1440p 4k ekran koydun. dsr ile sahte 1440p base 720p oynayacaksan şanlı 2080tinin de ne anlamı kalır

• Bu sistemin f/p olması imkansız
  • Burak inceleme ve video için teşekkürler. Fakat eleştiriler bir miktar doğru. Donanım arşivinin topladığı şu sistem 2 kat daha iyi sizin sistemden.

www.incehesap.com
    Epic [Donanım Arşivi] | R5 3600 ASUS TUF 3 RX 5700 O8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming Bilgisayar - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/donanim-arsivi-epic-r5-3600-16gb-rx5700-gaming-bilgisayar-fiyati-43889/?utm_source=DA&utm_medium=Youtube&utm_campaign=Epic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaciRomantik -- 28 Ekim 2019; 19:29:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

20XX kartlar Ray Tracing için yetmiyorsa onları da almam.
  • True.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

20XX kartlar Ray Tracing için yetmiyorsa onları da almam.

Alıntıları Göster
    yetmiyo tabii ki nereye yeticek

max 2 nesil sonra sıfır performans kayipli, bol rt çekirdekleri kartlar gelmeye başlayacak

bu ne böyle 150 fps alıyosun hop 40 fpsye düşüyor. 70 80 fps veren bi oyun olsa 10 20 fpsye düşülcek kepazelik
  • Şu fiyat bandında nasıl 5700 yerine 1660 ti kullanırsınız aklım almıyor kardeşim. İtopya saçmalığını geçtim sponsor tamamda nVidia hakimiyeti nedir yahu
  • zero-man kullanıcısına yanıt
    Güç kaynağı da beyaz sertifikalı 80+.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.