Şimdi Ara

♛ '' Hepsisony.com'dan '' PS4 PRO Ön Sipariş Verenler Kulubü ♛ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
1
Favori
6.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Koç Tekno Sony Center MySonyShop la görüştüm, daha önce kendileri ile alışverişim olmuştu güvenilir firmadır, PS4 sıcak fırsatlar konusunda sıkca ilanlarına denk gelirsiniz. kendileri 25 yıla yakın sony bayisi olduklarını 1699 TL lik fiyatın kimin neye göre belirtiklerini anlamadıkalrını söylediler, SONY TR nin herhangi bir fiyat beliritmediğini, istanbuldaki sony center ların neye göre fiyat belirlediklerini bilmediklerini söylüyorlar. cihazın 1800 2000 TL bandından daha uyguna gelmeyeceğini söylüyorlar her kafadan ayrı bir ses çıkıyor umarım sorun yaşamazsınız.

(0312) 219 91 37 Ankara Koç Tekno Sony Center MySonyShop
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Ankara Koç Tekno Sony Center MySonyShop la görüştüm, daha önce kendileri ile alışverişim olmuştu güvenilir firmadır, PS4 sıcak fırsatlar konusunda sıkca ilanlarına denk gelirsiniz. kendileri 25 yıla yakın sony bayisi olduklarını 1699 TL lik fiyatın kimin neye göre belirtiklerini anlamadıkalrını söylediler, SONY TR nin herhangi bir fiyat beliritmediğini, istanbuldaki sony center ların neye göre fiyat belirlediklerini bilmediklerini söylüyorlar. cihazın 1800 2000 TL bandından daha uyguna gelmeyeceğini söylüyorlar her kafadan ayrı bir ses çıkıyor umarım sorun yaşamazsınız.

hocam hepsisonynin yaptığı müşteri kapmak fiyatı düşük tutup kendilerine gelecek stokların hepsini bitirmek ve kar etmek hee 1699 tl den fazla olursa ne olacak telefonla arayarak aradaki fark istenecek yada iade yapılacak daha önce hepsisony bunu bir çok kez yapmış. Umarım buradan alanlardan kimse mağdur olmaz.

• Fiyat 1800 1900 olursa aradaki farkı alırlar. Hepsisony de olmadı ama konya sony center cihazı alacağım gün farkı istedi. Tahminim onun için direkt pro ön siparişi açmıyorlar sitelerinde fark olsa biz slim ve fifa 17 siparişi aldık derler. Yani %100 güvenmemek lazım en kötü iptal ederler paranız iade olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer burda konuşulanlar gibi durumlar söz konusuysa hiç etik değil..Ahlaksızlık düpedüz..koskoca Sony firmasından bahsediyoruz sunny değil..yok mu şikayet edecek böyle saçma sapan satış stratejilerini günyüzüne çıkarabileceğimiz bir Sony sayfası vs..Ben şimdi önsipariş vericem söylenen fiyattan ve 10 Kasımda diyecekler ki 100tl daha vereceksiniz yada 200 neyse; adamı yerler agaa..önsipariş olduğu için çıt çıkarmamaları lazım var mı böyle birşey yahu..

• Hepsisonynin geçmiş senelerde bazı vukuatları var, haklarında bir iki konu açılmıştı forumda. Dikkate almanızda yarar var. Forumda yazan bir üyelikleri vardı artık yazmıyor.

İlgili konu.

https://forum.donanimhaber.com/m_59932579//tm.htm#59932579

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 28 Ekim 2016; 7:32:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps slimleriniz hayırlı olsun.

Ps pro siparişi olsa adam oraya pro insert ünü koymaktanmı aciz.Bu iş te bir iş var.

Slim resmi koyup pro siparişi alma nasıl bir mantık?

Ps tr kendi resmi olarak ön sipariş açıkladımı ki?Yada fiyat?

Arayıpda sordugunuz kişi kim?Mevkisi ne?Müşteri hizmetlerinde çalışan ali mi veli mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lingua__Franca -- 28 Ekim 2016; 7:49:04 >
  • Resmi olarak ön siparişe açılmadığı için bu şekilde ön sipariş alıyor olabilirler

• quote:

Orijinalden alıntı: Lingua__Franca

Ps slimleriniz hayırlı olsun.

Ps pro siparişi olsa adam oraya pro insert ünü koymaktanmı aciz.Bu iş te bir iş var.

Slim resmi koyup pro siparişi alma nasıl bir mantık?

Ps tr kendi resmi olarak ön sipariş açıkladımı ki?Yada fiyat?

Arayıpda sordugunuz kişi kim?Mevkisi ne?Müşteri hizmetlerinde çalışan ali mi veli mi?

Evet bir is var dedigimizde bazi gardaslar kiziyor ucuz diye yapiyosunuz diyorlar ama bence ps4 pro 500 gb verirler o fiyata..benim tezim bu..

• Ön sipariş ile ilgili aradım bir defa telefona çıkan kişi çok net konuştu yeterli stok gelecek dedi. Tabi bu ön siparişle alanlar için. Ayın 10 unda almak istesek yeterli cihazınız olur mu dedim ona bişey diyemem dedi. Ön sipariş için stok sıkıntısı olmayacak ne kadar ön sipariş aldıysak o kadar cihaz getireceğiz dedi. Tahminim çok fazla talep yok şu an onun için rahat konuşuyorlar. Dananın kuyruğu ayın 10 unda kopar. Talep çok mu az mı olur belli olacak.

• yaki83 kullanıcısına yanıt
    Ps4 pro nın 500gb olanı var mı?

• Ben hic bir yerde 500gb lik proya var demedim.. Ama bahsi gecen slimin 500 gb lik modelide oldugundan bu sonuca vardim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaki83 -- 28 Ekim 2016; 9:12:42 >
  • kargo gelip içinden slim çıktığında ama bize pro dediler yeeaa diye ağlama duvarına çevirmeyin burayı.
    İnsanları yanlış yönlendirmeyin

• Lingua__Franca kullanıcısına yanıt
    Tamam ağlamayız. Ama pro gelirse sen ağlayacakmısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Ben hic bir yerde 500gb lik proya var demedim.. Ama bahsi gecen slimin 500 gb lik modelide oldugundan bu sonuca vardim

Siz demediniz ama varmış, youtube da bi unboxing videosunda 500gb açtıkları kutu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Saga

quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Ben hic bir yerde 500gb lik proya var demedim.. Ama bahsi gecen slimin 500 gb lik modelide oldugundan bu sonuca vardim

Siz demediniz ama varmış, youtube da bi unboxing videosunda 500gb açtıkları kutu.

Yasayip ogrenicegiz. Bu arada o zaman kesin 500 gb ps4 pro 1699 tl 1 tb ise 1899 tl. Olur diyorum..

• Eğer 500gb pro varsa ve 1699 tl olupta 1 tb pro 1899 tl olursa. 500 gb alırım. Sonra bitane harici 1 tb hdd alır içini söker hdd sini pro ya takarım. Pronun içindekinide boşta kalan dahili hdd kutusuna takar 500 gb bir harici hdd sahibi olurum.

Böylelikle daha karlı iş çıkartmış olurum.

• 500gb pro diye birşey yok nereden uyduruyorsunuz yaw? :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu forumun hayal gücünü seviyorum delinin birisi bir taş atıyor kuyuya uğraşdur. ps4 pro da 500gb diye birşey yok olmayacak bir taraflarınızdan uydurmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DenzeL_28

Ankara Koç Tekno Sony Center MySonyShop la görüştüm, daha önce kendileri ile alışverişim olmuştu güvenilir firmadır, PS4 sıcak fırsatlar konusunda sıkca ilanlarına denk gelirsiniz. kendileri 25 yıla yakın sony bayisi olduklarını 1699 TL lik fiyatın kimin neye göre belirtiklerini anlamadıkalrını söylediler, SONY TR nin herhangi bir fiyat beliritmediğini, istanbuldaki sony center ların neye göre fiyat belirlediklerini bilmediklerini söylüyorlar. cihazın 1800 2000 TL bandından daha uyguna gelmeyeceğini söylüyorlar her kafadan ayrı bir ses çıkıyor umarım sorun yaşamazsınız.

Eğer avrupada 299 euroya satılan, ps4 500 gb slim burda 1299 tl'ye satılıyor ise, ve yine avrupada 349 euroya satılan 1tb ps4 slim, burda 1499 tl'ye satılıyor ise, avrupada 399 euro'ya satılan ps4 pro'nun da burada , bu hesaba göre 1699 tl'den satılması lazım.Bunun üstü fiyata satarlarsa , soygunculuğa girer bu. 50 euroluk farklar, 200 tl'ye tekabul ediyor ise, olması gereken fiyat bellidir. 1699 tl.

• 100 gb proyu 1000 liraya veriyorlarmış ayrica dileyen ddr5 1 gb hafızayı 99 tl karşılığında 99 gb ta kadar çırtabilecekmiş. Metalik boya farkı yokmuş ön siparişe

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.