Şimdi Ara

Hepten Ete dönmeyi düşünüyorum..? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    simdiden bi pomat fln al :D
  • evrim sürecinde hem et hem ot yemek üzere değişime uğramışız mide ve sindirim sistemi buna uygun hale gelmiş.Sürece karşı gelme hem sonra gut olursun haaa
  • yenen her şey faydalıdır fazla olmamak kaydıyla kimi der yumurta kolestrol yapar kimisi bilmemne yalan hepsi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celaleddin Ari -- 24 Mart 2009; 18:54:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

ne yani sen buna şimdi hayırmı diyorsun ?

Hepten Ete dönmeyi düşünüyorum..?

Sarma sevmem ki ben :D Yani benim burda demek istediğim şu hala yanlış anlayanlar var vejeteryan olunca Hayvan ürünleri yiyemiyorsunuz herşeyi yani Tereyağı filan sadece et yemek ne kadar bozukluksa vejeteryanlıkta bi o kadar. Dikkat edelim o ölümde çok pismiş ya ağızından ne ölye..Allah korusun..Başınız sağolsun..
  • sakın deneme bile. kurban bayramında 3 gün sadece et yedim, midem ve bağırsaklarım iptal oldu su bile içemedim.
  • sadece et ile beslenirsen bağırsak kanseri olursun. bağırsağını keserler geri kalan yeri düğümlerler karnına ufak bir musluk koyarlar ihtiyacın geldiğinde wc ye gider vanayı açar oradan döküm yaparsın üstüne başına dökülür damlar pis pis gezersin ortalarda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.