Şimdi Ara

Her Akşam GT5'teyiz. ( GT5 yardımlaşma Derneği..!! ) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
17.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

beyler yarışlar çok eğlenceliydi.. canawar ın aramıza katılmasına heralde en çok ben ve RDegerli sevindi

Kesinlikle

Şuan B spec devam Birde arabalarımı bakıma sokucam

• Günaydıııııınnnn..... arda kalkmadın arkadaş daha yaaaa....

beyler sürücülerimizi çevrimiçi moda alalım

• quote:

Günaydıııııınnnn..... arda kalkmadın arkadaş daha yaaaa....

Biraz gec olmus bugun...

• Bencede inceden gec kalmisiz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

quote:

Biraz gec olmus bugun...

Gürol'un şoförleri 2 kez yarıştırdım gece iyi puan gelince, sürücüleri çevrimiçi moda alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

quote:

Biraz gec olmus bugun...

Gürol'un şoförleri 2 kez yarıştırdım gece iyi puan gelince, sürücüleri çevrimiçi moda alalım

Haci ben senin suruculeri yaristirdim sabah simdi bidaha yaristircam birazdan. Internet uzerinden de oluyor malum. cevrimici suruculeri yaristircam herkesin. Sonuncu olmasi cok onemli degil sanirim ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz gec olmus bugun...

Haci ben senin suruculeri yaristirdim sabah simdi bidaha yaristircam birazdan. Internet uzerinden de oluyor malum. cevrimici suruculeri yaristircam herkesin. Sonuncu olmasi cok onemli degil sanirim ;)

akşama eve gidince bakarım, çok sağolasın.

• ben şimdi internetten yarıştırıyorum elemanlarıda.. bunların level atlayıp atlamadığını seviyelerinin gelişip gelişmediğini nerden görebiliriz netten acaba..??
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz gec olmus bugun...

akşama eve gidince bakarım, çok sağolasın.

ne demek hacı.. ayıp ettin.. hepimizinkiler puan kazansında önemli olan o

an itibariyle... senin sürücü benimkine tokadı basmak üzere... tabi benim kullandığım sürücülerim yen,i oluşturduğum 0 LEVEL olanlar.. maksat kendilerini geliştirsin.. ;)

• quote:

ben şimdi internetten yarıştırıyorum elemanlarıda.. bunların level atlayıp atlamadığını seviyelerinin gelişip gelişmediğini nerden görebiliriz netten acaba..??

bilmiyorum valla, internetten nasıl yarıştırılıyor ?
  • quote:

quote:

ben şimdi internetten yarıştırıyorum elemanlarıda.. bunların level atlayıp atlamadığını seviyelerinin gelişip gelişmediğini nerden görebiliriz netten acaba..??

bilmiyorum valla, internetten nasıl yarıştırılıyor ?

şu adımları izliyoruz...

PS3 kısmı şu...

PS3 açıyorsun sonra GT5 i başlatıyorsun.. GT Moduna giriyorsun yani EVİM kısmına... oradan topluluk ( yanlış hatırlamıyorsam ) toplulukta kendi profilinin altında uzaktan yarış var.. kulaklıklı amca varya hani.. işte o..

onu seçip girdiğinde sürücülerin falan çıkıyor.. alttada sunucuyu stand by konumuna al diyor... Sunucuyu Stand By konumuna alıyorsun... ( tabi öncesinde sürücülerimizi çevrimiçi hale getirmiş olmamız gerekli )

sonra internet kısmıda şudur...

www.gran-turismo.com ( resmi sitesi ) giriyoruz bu siteye...

daha sonra dili seçiyorsun... ingilizce vs.

daha sonra sağ üst köşede GT5 My Home var.. oraya giriş yapıyorsun... login sayfası açılıyor... PSN de kullandığın email ve şifrenle giriyorsun hacı...

daha sonra çıkan sayfada.. prfil ve community var.. community den uzaktan yarış modunu seçiyorsun..

sonra yarıştırmak istediğin sürücüyü seçiyorsun..

ondan sonra eklemek istediğin çevrimiçi sürücüsü olan arkadaşlardan istediklerini ekliyorsun..

sonrada amcalar kendi aralarında

edit : yeni keşfettiğim bir olay.. kendine ait bir sürücüyü yarıştırabiliyorsun ama arkadaşlarının tüm sürücülerini yarıştırabiliyorsun... ( ben kendi ikinci sürücümü ekleyemedim..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justerini&Brooks -- 29 Aralık 2011; 11:45:06 >

• Benide ekleyebilirsiniz beyler aranıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Benide ekleyebilirsiniz beyler aranıza.

ok hacı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

Benide ekleyebilirsiniz beyler aranıza.

vay Russian geldi aramıza.. hoşgeldin birader...
  • Bunu biliyordum ama neticede ps3 olmadan olmuyor.Ben bir an internetten deyince yalnızca pc ile oluyor mu acaba diye düşündüm.Bu arada kendi şoförlerinden yalnızca bir tanesini yarıştırabiliyorsun.
  • Ya Fırat sen benim elemanları yarıştırıyor musun..??? birde kendi adamlarına bi baksana Level artıyor mu?? ben şimdi yarıştırıyorum ama elemanlarda bi gelişme yok...
  • Gürol ben işteyim.Senin elemanları gece yalnızca 2 kez yarıştırdım.Saat 17:00 gibi evde olucam.En geç 18:00 da online olurum, gece yarısına kadar takılırım.

• quote:

Gürol ben işteyim.Senin elemanları gece yalnızca 2 kez yarıştırdım.Saat 17:00 gibi evde olucam.En geç 18:00 da online olurum, gece yarısına kadar takılırım.

tamam hacı.. ben burada durmadan yarıştırıyorum senin şöförleri

özellikle istediğin varsa isim ver

• Gürol GT 5 einin ana ekranında solda garaj, sürücüler vs... Simgeleyen işaretler var.Oradan sürücülere girip yarışan sürücünün altında ödülü al bölümüne gelip.Kredi ve tecrübe puanını alıcaksın.Bu arada özel etkinliklerde ki go-kart yarışı altın alınca 1.000.000 kredi veriyor (yalnızca 1 kez verir.).Yeni başlayan arkadaşlar değerlendirsin derim.

• quote:

Gürol GT 5 einin ana ekranında solda garaj, sürücüler vs... Simgeleyen işaretler var.Oradan sürücülere girip yarışan sürücünün altında ödülü al bölümüne gelip.Kredi ve tecrübe puanını alıcaksın.Bu arada özel etkinliklerde ki go-kart yarışı altın alınca 1.000.000 kredi veriyor (yalnızca 1 kez verir.).Yeni başlayan arkadaşlar değerlendirsin derim.

ortak o zaman bunlar yarışacaklar yarışacaklar otomatik olarak tecrübe ve cr. yüklenmeyecek.. ben GT5 ana ekranından ödül al dediğimde yüklenecek dimi...??

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.