Şimdi Ara

Her Akşam GT5'teyiz. ( GT5 yardımlaşma Derneği..!! ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
1
Favori
17.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayranim

gece çalışacağım oynayamam hafta sonu da antalya da olacağım. artık seneye görüşürüz.

Turizmci olarak AYT diyince ilgimi çekti Hayırdır,yılbaşı tatili için mi?
  • harbiden yaa.. adam deli oldu heralde...

bu arada sürüş yeteneklerimin nasıl arttığını farkettiniz dimi.. onca kişi arasından adamı indirdik aşağıya...

konu tuttu evet.. tutsunda zaten yaa muhabbet güzel bence abiler.. yeni arkadaşlarda gelsinde odayı yabancılardan kurtaralım..

• Gelen gelsin abicim ama baştan söyleyeyim ki sonunculuğumu kimselere bırakmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Gelen gelsin abicim ama baştan söyleyeyim ki sonunculuğumu kimselere bırakmam

seninle ilgili daha önc çok dikkat etmediğim bişey farkettim...imza.. takdir ettim hacı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justerini&Brooks

quote:

seninle ilgili daha önc çok dikkat etmediğim bişey farkettim...imza.. takdir ettim hacı...

Estf. ufak çaplı ilgimiz var işteBütçemiz elverdiğince virüsden uzak durmaya çalışaraktan

• quote:

quote:

quote:

Estf. ufak çaplı ilgimiz var işteBütçemiz elverdiğince virüsden uzak durmaya çalışaraktan

bütçe baya elvermiş hacı PIONEER lara.. ALlah arttırsın.. benim ilgimde AVR konusunda.. HK... bakalım inşallah olur..

• B-Spec çok güzel ya... I. Valverde yarışıyor.. bende netten Leyla ile Mecnun izliyorum...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bütçe baya elvermiş hacı PIONEER lara.. ALlah arttırsın.. benim ilgimde AVR konusunda.. HK... bakalım inşallah olur..

Amin ALLAH hepimize daha iyi imkanlar nasip etsin.

Plazmadan sonra başladı bende pio sevdası,öylede gidiyor. HK lar bana hep uzak gelmiştir.Isınamadım bi türlü

Bende akşam pis 7li yi izledikten sonra yarıştayım Oradaki ORÇO kamilini izlemenizi tavsiye ederim

Şimdi bir iki trophy yaptım.Netten arabam için süspansyon ve diğer yarları uyguladım test edicem:)

• quote:

B-Spec çok güzel ya... I. Valverde yarışıyor.. bende netten Leyla ile Mecnun izliyorum...

O harika bişi ya. Ben ps boştayken açıyorum bir yarış ben işlenirken o yarışı bitiriyor

• quote:

quote:

B-Spec çok güzel ya... I. Valverde yarışıyor.. bende netten Leyla ile Mecnun izliyorum...

O harika bişi ya. Ben ps boştayken açıyorum bir yarış ben işlenirken o yarışı bitiriyor

hafız orço bomba ya... bende akşam onu izlerken eleman yarışsın kendi kendine.. birde ben ikinci sürücü yaptım şimdi onu yarıştırıyorum.. gerek var mı acaba..???

bilmiyorum ya... pioneer iyi ama HK be baboli...

• Arkadaşlar oyunum geldi şimdi update ediyo 12 adet var :D ilki 600mb atlattık ikinci 300mb di atlattık şimdikiler ufak bakalım şuan 5 deyim inşallah önümüze yine bi 600mb lık buz dağı çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

Arkadaşlar oyunum geldi şimdi update ediyo 12 adet var :D ilki 600mb atlattık ikinci 300mb di atlattık şimdikiler ufak bakalım şuan 5 deyim inşallah önümüze yine bi 600mb lık buz dağı çıkmaz

daha 2 GB a yakın var hacı... hatta fazlası
  • Orço başlayana kadar drift bakınıyorum öle sonra otomatik pilota alcam dizi varken Valla bende 3 hak var şöför için ben 2 tane kullanıyorum. Gerek var mı dersen bende şuan için bi işe yaramıyor diğeri. O anca bakkala çakkala göndermek için herhalde

Canawar , update ler dizi bitene kadar bitsin baride gel sende bu akşam yarışa
  • quote:

Orço başlayana kadar drift bakınıyorum öle sonra otomatik pilota alcam dizi varken Valla bende 3 hak var şöför için ben 2 tane kullanıyorum. Gerek var mı dersen bende şuan için bi işe yaramıyor diğeri. O anca bakkala çakkala göndermek için herhalde

Canawar , update ler dizi bitene kadar bitsin baride gel sende bu akşam yarışa

ortak ya bu yarışları kendi kendine oynasaya yaa.. ben x e basmadan amatör yarışları bitirsin amca.... verdik altınba Maserati Gran Turismo ... kazanır heralde...

edit.. şu an amatördeki ilk yarışın ikinci etabı oynanıyor... adam arabayı tutamıyor... yeni şoförüm Ventura... en iyisi eski abiyi alayımda onu yarıştaryım.. ulan Arda abinin özenle modifiye ettiği Maserati yi kullanıyor... adam 7/12... bu nedir hacı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Justerini&Brooks -- 27 Aralık 2011; 18:22:36 >

• quote:

quote:

Arkadaşlar oyunum geldi şimdi update ediyo 12 adet var :D ilki 600mb atlattık ikinci 300mb di atlattık şimdikiler ufak bakalım şuan 5 deyim inşallah önümüze yine bi 600mb lık buz dağı çıkmaz

hocam yapma ya nedir bunlar oyundaki araçları yenimi üretiyolar

• B-spec yarislari icin soforu de benden odunc alabilirsiniz...
  • quote:

quote:

quote:

hocam yapma ya nedir bunlar oyundaki araçları yenimi üretiyolar

hacı ben oyunu taktım...DFGT yi kurdum... standa TV nin sesini açtım... koltuğa kuruldum.. açtım oyunu... update 2.02 gerekli dedi... 1/12 başladı... arada net koptu.. sabah 4 e kadar update yaptı... bağlantım 8LİMİTSİZ ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

B-spec yarislari icin soforu de benden odunc alabilirsiniz...

abi yemin ederim oyunuda hediye etsen tam olacak yani.... baba büyüksün...

• Arkadaslar benide ekleyiniz hafta sonlari az da olsa bir sure aktif oluyorum o suredede online lobby acip arabalarimi test ediyorum. Spa da karma yarislar yapabiliriz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Esco54

B-spec yarislari icin soforu de benden odunc alabilirsiniz...

abi yemin ederim oyunuda hediye etsen tam olacak yani.... baba büyüksün...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.