Şimdi Ara

Her Bütçeye Uygun Sistem Tavsiyeleri OCAK 2016 ($3.05) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
3.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemer1997

Birisi ddr3 diğerlerinden farklı. Diğerleride aynı chipset ama ASUS H110M-C en iyi tercih olacaktır. Bağlantı noktaları daha fazla.

cemert hocam teşekkür ederim. ASUS H110M-C alıcam.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Bugün elime biraz daha para geçti.4000 TL'lik bir kasa istiyorum.Bütçem biraz daha arttı.
  • JimmyCool1907 kullanıcısına yanıt
    Monitör dahil miydi
  • quote:

Monitör dahil miydi

Banada monitör dahil 2600 lira bütçeli toplayabilirmisiniz.vatandan alınacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plan-B kullanıcısına yanıt
    buyrun
     Her Bütçeye Uygun Sistem Tavsiyeleri OCAK 2016 ($3.05)
  • quote:

buyrun

İlerde sistem güncellemek istediğinde işlemci sıkıntı yaratsin istemiyorum.bunun yerine i5 6400 alsam olurmu?

Edit:zalman z3 ile r1 arasında ne fark var.bol fanlı bir kasa istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-B -- 21 Ocak 2016; 15:05:22 >

• olur tabi ama arada 200 liradan fazla fark var. O yüzden bu bütçede i3 6100 tercih ettim.
  • quote:

buyrun

Bak bu sistem olmaz kardesim koydugun monitor vga analog

Dvi I yerine Dvi D tipi çıkış bulunduran güncel amd kartlarda aktif çevirici gerekiyor
    Dvi I girişi bulunduran kartlarda pasif çevirici ile görüntü alıyorsun Fakat özellikle amd kartlarda uzak distance de kaplamaların dalgalanması ile karşılaşmak mümkün

bu devirde çevirici ile hallederiz diye sıfırdan vga analog monitör almayın en azından dvi bulundursun

Kalabalık yaratmadan mesajı düzenliyorum daha anlaşılır olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Ocak 2016; 15:53:45 >

• Plan-B kullanıcısına yanıt
    zalman z3 de 4 fan r1 de 3 fan var. İkisininde fan kotrolcüsü var. Onun dışında pek farkları yok. Tasarım olarak beğendiğini alabilrsin.
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    http://tr.msi.com/product/graphics-card/R9-380-GAMING-2G.html#hero-specification

kutu içeriğinden neden dvi to vga çıkıyor o zaman.
  • cemer1997 C kullanıcısına yanıt
    O monitör R9 280 ile aynı dönüştürücü ile görüntü dalgalanması yaratıyor takılmıyor değil

Dvı I tipi adaptör veriyor kartın dvı D çıkışı da var Dvı I çıkışıda var

Amd kartın yanına alınacak en son monitör o olur Bu devirde analog sinyal monitöre niye para verilsin

Not: Monitör elimde mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 21 Ocak 2016; 15:21:09 >
  • Doğrudur ben sinyal vermez demene takıldım o yüzden.Haklısın görüntü kalitesi açısından dvi veya display portu olan bir monitör alınması daha iyi olacaktır.http://www.vatanbilgisayar.com/asus-215-vs229na-full-hd-va-monitor.html?srt=UP#ozellikler alınması daha uygun olacaktır.
    Önerin için sağol.
  • Bazı şeyler olduğundan pahalı akakçe.com dan bakınız en ucuz ve taksitli fiyat veriyo sizin 5700 TL lık topladığınız pc yı ben 4997 TL ye buldum bazı şeyler sizin dediğinizden daha ucuz orada hemde aynı parçalar ama msi r9 390 x i 1493 TL demiştiniz yanlış yazınız herhalde çünkü en ucuzu 1793 TL şu an
    Ama topladığınız sistemler muhteşem
    Bu arada birazda technopat ın sistemlerine benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravni6 -- 21 Ocak 2016; 15:52:35 >
  • Ravni6 R kullanıcısına yanıt
    Rica ederim beğenmenize sevindim. Parçaları uzaydan getirmiyoruz. :) benzer parçalar olacaktır tabii. Evet başka sitelerde daha ucuza bulabilirsiniz. Sinerji gibi ucuz siteler var.
  • MSI r9 390 x e 1490 TL demişsiniz yanlış mı yazınız yada o fiyata varsa link atabilirmisiniz

• cemer1997 C kullanıcısına yanıt
    Ekran Kartı:MSI R9 390 Gaming 8GB GDDR5 512Bit 2Dvi Hdmi DP 1.425,38 TL demişsiniz link atabilirmisiniz acaba yanlış mı yazdınız

• Guzel konu olmus sabitlenebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravni6

Ekran Kartı:MSI R9 390 Gaming 8GB GDDR5 512Bit 2Dvi Hdmi DP 1.425,38 TL demişsiniz link atabilirmisiniz acaba yanlış mı yazdınız

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-390-gaming-8gb-gddr5-512bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html

• 1700 e monitör dahil sistem toplar mısınız ?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.