|
Her Gece Aynı Saatte İnternet Gidiyor (1000 Mbps Fiber) (2. sayfa)
-
-
Yaşadığın sorunu vestel modem kullanıcıları yaşamakta da ondan sordum -
Konu sahibi gibi aynen tam 02:20 sularında bende de oluyordu ama ADSL kullanıyordum. Şimdi ise VDSL2 ile her sabah aynı saatte 05:40 sularında uzaktan modemin restart edilmesi nedeniyle bağlantı gidip geliyor bende de. Telekom bunu kasti mi yapıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Haziran 2023; 10:19:31 > -
Fiber kablonun bağlandığı modemden önceki beyaz kutu değiştirildi bende sorun çözüldü hocam 1000 mbit kullanıyorum kopma problemi kalmadı. -
-
Bendede aynı sorun vardı ont cihazı (küçük beyaz kutu) değişti düzeldi, ont değişim taleb edin
-
kasıtlı yaptığını sanmıyorum. ama gecenin bu saatinde operatörün nasıl bir faaliyette bulunduğunu gerçekten çok merak ediyorum. an itibariyle internetim yok. sinyal felan hak getire, hiç bir şey yok. bu kesintiler bazen de her şey var ama internete çıkış yok şeklinde oluyor.
türk telekom bunu yapıyor. daha önce sanırım konu da açmıştım. gece yarısı full internet kullanan biri türk telekoma geçecek ise bu kesintilerin olacağını bilsin, buna göre hareket etsin.
-
Arkadaşlar ben de aynı sorundan muzdaribim belli bir dönem öğle vakti 12.18 de 1-2 ay geçiyor 13.15 de gidiyordu son 2-3 haftadır da 00.37 de gitmeye başladı. Bu saatler gram şaşmaz yani ne 1 dk ileri ne 1 dk geri. Hep aynı saatlerde internetim gidiyor. Modemim ttnetin eski TPlink modemleri 100 mbit internet kullanıyorum ama 70-75 mbite kadar destekliyor. Düzelten varsa nasıl düzelttiğini yazabilir mi? Model değiştirmek işe yarıyor mu ?
-
Bende VDSL2 ile genelde haftada 1, bazen peş peşe hep aynı saatte (05:40) Telekom tarafından uzaktan modem restart edilmek suretiyle bağlantı gidip geliyor. -
Yine senin uyku saatinde gidiyor. Benim de öyle olsa şikayetim olmazdı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X