Şimdi Ara

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza! (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
15
Favori
72.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *Lymon*

O değilde bu gün gittim pizza almaya dominos daki görevli bedava pizza nasıl kazandınız dedi

GERCEKTEN COK KOMİK.BU İNSANLAR NASIL OLUYORDA BILMIYORLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flowist

Şu rezaletten sonra Dominos bir kuruşumu dahi alamaz.

HOCAM ZATEN BEDAVA OLMAZSA BENCE YENMEZ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

O değilde bu gün gittim pizza almaya dominos daki görevli bedava pizza nasıl kazandınız dedi

Migros'un tıkla kazan kampanyasını her gittiğim migrosta ben öğretiyorum kasiyerlere. Çalıştıkları şirketin kampanyasından haberleri yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

quote:

Orijinalden alıntı: elmekoz

quote:

Migros'un tıkla kazan kampanyasını her gittiğim migrosta ben öğretiyorum kasiyerlere. Çalıştıkları şirketin kampanyasından haberleri yok

AYNI OLAYI BEN AVEA DA YASADIM MÜŞTERİ HİZMETLERİNDE KİNE TARİFENİN YENİ BASLADIGINI VE SARTLARININ BOYLE OLDUGUNU ISRARLA SOYLEDIM ODA ISRARLA BASKA BİR TARİFEYLE KARISTIRMAYA DEVAM ETTİ.SONRA BEN BUNU FIRSATA CEVIRDIM.KONUSUTUGUM GUNU VE SAATI NOT ETTIM.2-3 GUN SONRA AVEAYA YANLIŞ İŞLEM YAPILDIGINI VE TELAFİ OLARAKTA TARİFENİN NUMARA TASIMA FIYATINDAN FİYATLANMASINI VE GECIS UCRETI 10 TLNINDE İADESINI ISTEDIM VE SES KAYIT DINLEDILER VE SONUNDA OLDU :)

ANLAMIYORUM 2-3 SEFER SOYLEDIM DEDIM SUAN ONUMDE INTERNET ACIK YOK ANLAMDI BNEDEN DE GUNAH GITTI OTOMATIK OLARAK :)

• yarın son di mi beyler?
  • Gecen 4 tane gönderdim çıktı. 35 tane gönderdim çıktı. Dün 300 tane gönderdim çıkmadı

• 5tl.den kod verebilirim.
  • Bugün kodla alabilen oldumu pizza? Ankara Cebeci şubesinden almak istedim ama şubeyi görmedi telefonla aradım internette çökme felan var diyo pek inanasım gelmedi vermemek için yapıyolar heralde diğer şubelerde aynı dedi varmı alabilen yoksa dediği gibi bir kitlenmemi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Gecen 4 tane gönderdim çıktı. 35 tane gönderdim çıktı. Dün 300 tane gönderdim çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: nevrotikstar

quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

quote:

Orijinalden alıntı: bluesky2621

quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

3 adet kod var elimde tanesi 5 tl den satılır.

akşama kadar satamazsan ilgilenebilirim...

Fiyat indirimi yapılmayacak bilginiz olsun.
    http://www.sanalpazar.com/Dominos-Ucretsiz-Pizza-Kodu__isp4742777

yuh senin gibi cakallar yuzunden hakedenler kazanamiyor sen biraz hk yiyorsun... haram yiyici...

Alt tarafı 3 tane kodum var geriye kalıyor 9.997 adet ücretsiz pizza kodu neyinize yetmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

yarın son di mi beyler?

di

• quote:

Orijinalden alıntı: cruel.turk

Bugün kodla alabilen oldumu pizza? Ankara Cebeci şubesinden almak istedim ama şubeyi görmedi telefonla aradım internette çökme felan var diyo pek inanasım gelmedi vermemek için yapıyolar heralde diğer şubelerde aynı dedi varmı alabilen yoksa dediği gibi bir kitlenmemi var?

Bende şimdi sipariş vereyim dedim, cebeci seçilmiyor. Nasıl yapcaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bennuarda

Kazananlara bakın iyice cılkı çıktı işin

dondurma güzeli
    dursun durmasın
    inci dominos
    beles pizzasevenadam

batur siirt
    batur erzincan
    batur izmir
    batur urfa

helal sana
    KENEN İMARZILIOĞLU ismi katletmiş
    love to baby
    memetek memetek
    nnetersa nnetersa
    nnyumakk nnyumakk
    Par Due

zümra senisever
    Pard Due
    pulyacvnv pulyacvnv
    qqareena qqareena
    qqesma qqesma
    salla gitsin
    yuhhhhhh
    vendirgevk vendirgevk
    zorrovvag zorrovvag

emeğine sağlık arkadasım.guzel çalışma olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Karqasa

30 tane mail ile kayıt oldum , 1'ine çıkmış onunda maili kitlenmiş :( Şansa Bak :)

arkadaslar yapıyorsuuz madem yazmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Bugün kodla alabilen oldumu pizza? Ankara Cebeci şubesinden almak istedim ama şubeyi görmedi telefonla aradım internette çökme felan var diyo pek inanasım gelmedi vermemek için yapıyolar heralde diğer şubelerde aynı dedi varmı alabilen yoksa dediği gibi bir kitlenmemi var?

Telefonla aradım kodla alıcam diyorum sadece internetten oluyo diyo internet olmuyo diyorum gelip alıyım kendim diyorum ona da yok diyo. Ondan sonra bi de siparişinizi alıyım isterseniz diyo dalga geçer gibi kod olmadı parayla yersen diyolar resmen.

Ayrıyetten 2 3 günde en az 2 3 isim benim açtığım isimler ama mail gelmiyo nedense sadece ismini kullanıyolar ama kod gelmiyo. 2 kere kod geldi aynı gün çekilişinde. Çekiliş gününden sonra gene ismin çıkarsa yollamıyolar heralde. Bu arada önceki mesajlarda yahoo yedi kodumu demiş bana da aynı oldu heralde bi tane mailime giremiyom şifre aynı hatırlatma sorusu da vardı bi o maile yapılmıyo hiçbişi kapadılar. Koda çöktüler heralde yazık aç kalmış elemanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel.turk -- 13 Ekim 2012; 18:44:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

quote:

Telefonla aradım kodla alıcam diyorum sadece internetten oluyo diyo internet olmuyo diyorum gelip alıyım kendim diyorum ona da yok diyo. Ondan sonra bi de siparişinizi alıyım isterseniz diyo dalga geçer gibi kod olmadı parayla yersen diyolar resmen.

Ayrıyetten 2 3 günde en az 2 3 isim benim açtığım isimler ama mail gelmiyo nedense sadece ismini kullanıyolar ama kod gelmiyo. 2 kere kod geldi aynı gün çekilişinde. Çekiliş gününden sonra gene ismin çıkarsa yollamıyolar heralde. Bu arada önceki mesajlarda yahoo yedi kodumu demiş bana da aynı oldu heralde bi tane mailime giremiyom şifre aynı hatırlatma sorusu da vardı bi o maile yapılmıyo hiçbişi kapadılar. Koda çöktüler heralde yazık aç kalmış elemanlar

İnternetten sipariş veremediğinizde size gönderim yapan şubeyi değil, Dominos müşteri hizmetlerini aramanız gerekiyor. Onlar sistemden şifreyi doğrulayıp, sizin şubeye kendileri sipariş veriyor. Şubeler sisteme müdahale edemiyorlar.

• Kodları gelmeyen arkadaşlar kodlarını nasıl aldılar

Ayda yılda bir kod geldi. onu da alamadm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Kodları gelmeyen arkadaşlar kodlarını nasıl aldılar

Ben musterihizmetleri@dominospizza.com.tr adresine mail attım ama daha 2 gün önce attığım mailin kodu az önce geldi.. Yani şimdi atsan bile cevap gelene kadar kampanya bitmiş olabilir.. Telefon edebilirsin dominos müşt. hizm.lerine

• bir hevesle 3. günü 25 hesapla girdim,2 tane bile çıksa dünyalar benimdi,
    hiçbirine çıkmadı birinde adım yazıyordu ama maile birşey gelmedi artık geçmiş olsun dedim daha da uğraşmam ama
    o kadar uğraştıktan sonra 1 tane bile yiyememek çok koydu be
  • quote:

Orijinalden alıntı: hop-e3

Kodları gelmeyen arkadaşlar kodlarını nasıl aldılar

dominosa mail attım. bu bu maillere kod geldi. faqkat ben kodlara ulaşamadım. .. adrsine kodu gödnerirmsnz dedim. 1gün sonra 2koduda gönderdiler.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.