Şimdi Ara

Her gün 1000 Kişiye bedava Dominos pizza! (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.846
Cevap
15
Favori
72.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Demin benim oğlan pizza pizza diye ağladı diye satan bir arkadaşdan 4 tl ye kod alacak oldum. Arkadaşın misli hesabına parayı aktarırken zaman kaybetmeyelim kodu da yolla dedim diye arkadaşın para yatmadan yollamam lafına şahit olduktan sonra siz valla burada boşuna kod yollayan yok mu diye dolanmayın...

Ben forum kardeşliğini geçtim 4-5 tl için burda bir çok üye ters takla atacak durumda durumda anladım...

Demek ki kimse birbirine arkasını dönmesin her an herşey olabilir.

• Bugün kodların son günü olduğundan emin misiniz? Hala form doldurulabiliyor çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marpuç

Bugün kodların son günü olduğundan emin misiniz? Hala form doldurulabiliyor çünkü.

15 ekim gece yarisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1kod arıyorum 5 tl??
  • EVET FORUMDAŞLAR son kez yazıyorum saat: 21.30'a kadar STOK İÇİN kodlar alacağım PM...
  • 1 adet kod alıyorum lütfen pm atsın istenen ücret ödenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bebeym

quote:

Orijinalden alıntı: marpuç

Bugün kodların son günü olduğundan emin misiniz? Hala form doldurulabiliyor çünkü.

15 ekim gece yarisi

Biraz önce müşteri hizmetlerini aradım. Kodların süresi ne zamana kadar diye sordum. Onların da tam olarak bilgisi yok. Biraz bekletti telefonda sonra bu gece yarısı sonmuş dedi, bu geceye kadar kullanabilirsiniz dedi.
  • Elimde bir adet kod var ama kullanamıyorum. Neden derseniz bulunduğum mahalleye servis yapmıyorlar. Bende bugün şubeye gittim şubede demesin mi kampanyanın internet üzerindeki siparişlerde geçerli olduğunu. O sinirle çıktım karnımı başka yerde doyurdum. Dominos da kola bile içmem artık.
  • 2 adet koda ihtiyacım var yardımcı olacak var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanq

Elimde bir adet kod var ama kullanamıyorum. Neden derseniz bulunduğum mahalleye servis yapmıyorlar. Bende bugün şubeye gittim şubede demesin mi kampanyanın internet üzerindeki siparişlerde geçerli olduğunu. O sinirle çıktım karnımı başka yerde doyurdum. Dominos da kola bile içmem artık.

kod boşa gitmesin
  • BATAN GEMİNİN MALLARI BUNLAR
    Birazdan kodlar havada uçuşmaya başlar.
  • yazılanları okuyunca kod istemekten vazgeçtim, arkadaşlar bilginize, bi demlik çay koydum ocağa sağolun.
  • dün 30 maile 2 tane çıkmış :) kazanıpta mail gelmeyenler kişiler kazandıkları mailden dominosa mail göndersin gun içerisnde kodları geliyor.

---------------

az önce 2 siparişide verdim 5dk arayla ilk sipariş geldi. 2. sipariş için aradılar
    dialog:

domaltos pizza: aynı kişiye en fazla 1 tane bedava pizza verebiliyoruz

ben: iyide biri bana biride abime çıktı.

domaltos pizza: ERROR.... 404 FORBİDDEN

ben: getirin kardeşim yani ben tek hesaptan hem abime hemde bana sipariş verdim aynı apartmadan oturuyoruz. farklı hesaptan girmeye ne lüzüm var.

domaltos pizza: malesef getiremiyoruz.

ben: ozaman kodu iptal edin ve yeniden aktive edin. ben farklı hesap açıp yeniden sipariş geçeyim

domaltos pizza: hmmm. tamam aktif edildi.

telefon kapandı----------

3dk sonra aradılar.

domaltos pizza: ya biz genel müdürlükle şimdi görüştük bu seferlik getiriyoruz....

----------------------------

2 pizzamda geldi ama bu gece 00.00 a kadarmış kampanya oyle bilgi verdi kapıya gelen eleman ama katılım koşulları 15 ekim 00.00 yazmıyor mu yahu

• ben suffle yemek ıstıyorum pizzanın yerine öyle bi şansımız yokmu
  • çöpe gitceğine bize gitsin, bi kod lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner__1903

ben suffle yemek ıstıyorum pizzanın yerine öyle bi şansımız yokmu

hacı kodu sat bana 5 tlye verdiğim o parayla sufle iste olmaz mı
  • kod satan varsa pm ltfn
  • önce parayı alırım sonra kodu veririm diyen arkadaşlar ya önce kodu verin ödeme yapayım ya da sanalpazar.com üzerinden ilan açın 2 tane almak istiyorum acil olarak.
  • Maillerimi kontrol ederken 1 tane daha çıktığını gördüm ve siparişimi verdim. 12 adet pizza ile kampanyayı tamamlamış bulunuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kod verin açız evde sevabına
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.