Günlük 4,25 dolar ve 8 dolar olunca paypal'a para çekme garantisi..
Ben de eskiden ptc sitelerinde baya bir zaman geçirdim, ancak para kazanamayınca bıraktım..
Teklifim akıllı telefonu ve/veya tableti olan arkadaşlara, 0 yatırım ile günde 0,85 dolarlık yüzlerce anket arasından sadece 5 adet amerikan şirketlerine ait ingilizce anket tamamlamaları karşılığında 4,25 dolar. İngilizcenizin de öyle çok ileri olmasına gerek yok. Çat - pat ingilizce bilmeniz yeterli.. Anketten atılsanız bile daha tamamlayabileceğiniz yüzlerce anket mevcut..
Kazanamayacağınız bir para için burda bu tanıtımı yapmam, zaten kazanamazsanız gelir buraya yazarsınız yalanmış diye, ben bu kadar kendimden eminim..
Hiç ingilizce bilmeyenler google çeviri ile şansını denesin yine de, kaybedeceğiniz hiç bir şey yok..
Site Dünyanın en güvenilir ödeme yapan sistemi, ödeme yapmama gibi bir durum söz konusu değil..
Size sadece tek seferde bu sistemden paypal hesabıma aktardığım 50 dolarlık (%3 kesintiden sonra 48,5 dolar) paypal makbuzunu kanıt olarak koyuyorum.Bu makbuzda bana ulaşabileceğiniz e-mail adresi de açık şekilde ortada, bana mail atın, ben size ulaşayım..
Bu sistemle 20 gün içinde kazandığınız parayla isterseniz sonra gidip neobux gibi ptc sitelerinden golden üyelik alabilirsiniz.Ama eminim ki bu parayı kazanınca bir daha ptc sitelerinin yüzüne bakmayacaksınız..
E-mail adresim dekontta mevcut bana e-mail adresimden veya özel mesaj atarak ulaşın..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme