Dün okudum mekik çekmenin karın kaslarına hiç bir faydası yokmuş. Çogu kişinin bilmedigi için boşuna mekik çekip durduklarını yazıyordu. Derginin adı aklımda degil ... men diye bi dergiydi erkeklere özel bi dergi.
Evde yaptigin mekik ve barfiks duzenli olmadiktan sonra hicbir ise yaramaz ama duzene oturup belirli araliklarla sayiyi arttirirsan sadece vucudun sikilasir kas yapamazsin
quote:
Orijinalden alıntı: Fazlagiç
quote:
Orijinalden alıntı: Hasan Paşa
Dün okudum mekik çekmenin karın kaslarına hiç bir faydası yokmuş. Çogu kişinin bilmedigi için boşuna mekik çekip durduklarını yazıyordu. Derginin adı aklımda degil ... men diye bi dergiydi erkeklere özel bi dergi.
zırva...
Yaramaz olumu hiç. Cristiano Ronaldo 2 günde toplam 2500 mekik çekiyormus. Keza hakan şükürde bu rakamlarda çektiğini söylemişti roortajında. adamların baklavalar inanılmaz ve yükseldiklerinde 15 dakika havada kalıyorlar
O adamlar bitek mekik bi çekiyor önce ona bakmak lazım onlar zaten sporcu adamlar bakalım başka hangi hareketleri yapıyorlar.
quote:
quote:
zırva...
Yaramaz olumu hiç. Cristiano Ronaldo 2 günde toplam 2500 mekik çekiyormus. Keza hakan şükürde bu rakamlarda çektiğini söylemişti roortajında. adamların baklavalar inanılmaz ve yükseldiklerinde 15 dakika havada kalıyorlar
15 dakika havada kalıyor doğrudur bi maçta hakan şükür bizim takımın defansından bir zıpladı 15 dakika uçarak topu havada sürdü böyle bir adam.
quote:
Orijinalden alıntı: RiverStyx
quote:
quote:
zırva...
15 dakika havada kalıyor doğrudur bi maçta hakan şükür bizim takımın defansından bir zıpladı 15 dakika uçarak topu havada sürdü böyle bir adam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme