Şimdi Ara

Her Gun Mekık ve Şınav çekmenın yararı olur mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
24.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Hasan Paşa

Dün okudum mekik çekmenin karın kaslarına hiç bir faydası yokmuş. Çogu kişinin bilmedigi için boşuna mekik çekip durduklarını yazıyordu. Derginin adı aklımda degil ... men diye bi dergiydi erkeklere özel bi dergi.

• Evde yaptigin mekik ve barfiks duzenli olmadiktan sonra hicbir ise yaramaz ama duzene oturup belirli araliklarla sayiyi arttirirsan sadece vucudun sikilasir kas yapamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

quote:

Dün okudum mekik çekmenin karın kaslarına hiç bir faydası yokmuş. Çogu kişinin bilmedigi için boşuna mekik çekip durduklarını yazıyordu. Derginin adı aklımda degil ... men diye bi dergiydi erkeklere özel bi dergi.

zırva...

Yaramaz olumu hiç. Cristiano Ronaldo 2 günde toplam 2500 mekik çekiyormus. Keza hakan şükürde bu rakamlarda çektiğini söylemişti roortajında. adamların baklavalar inanılmaz ve yükseldiklerinde 15 dakika havada kalıyorlar

O adamlar bitek mekik bi çekiyor önce ona bakmak lazım onlar zaten sporcu adamlar bakalım başka hangi hareketleri yapıyorlar.

• quote:

quote:

zırva...

Yaramaz olumu hiç. Cristiano Ronaldo 2 günde toplam 2500 mekik çekiyormus. Keza hakan şükürde bu rakamlarda çektiğini söylemişti roortajında. adamların baklavalar inanılmaz ve yükseldiklerinde 15 dakika havada kalıyorlar

15 dakika havada kalıyor doğrudur bi maçta hakan şükür bizim takımın defansından bir zıpladı 15 dakika uçarak topu havada sürdü böyle bir adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: RiverStyx

quote:

quote:

zırva...

15 dakika havada kalıyor doğrudur bi maçta hakan şükür bizim takımın defansından bir zıpladı 15 dakika uçarak topu havada sürdü böyle bir adam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.