Şimdi Ara

Gün saymak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Vay be en kötü otel en az geceliği 300 ₺ den başlıyor.Tatil zor iş..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 157 gün kaldı

İstanbul'un kavurucu sıcaklığı geri döndü.Cehennem gibi sıcak

• 156 gün kaldı

Düzenli beslenmemi tam olarak bir haftadan beri devam ediyorum.Aynı zamanda sporada gidiyorum.Huzurluyum be

• 155 gün kaldı

Artık rahatlıkla hareket edebiliyorum.Merdivenlerden hızlıca inip, çıkabiliyorum

• 154 gün kaldı

Kaç günden beri fast food yemiyordum.Dün yedim öküz gibi doyduğumı hissettim.Özlemişim o tür yemekleri

• 151 gün kaldı

Bu konuya üç günden beri girmiyorum.Uyku düzenim, beslenme düzenim, spor düzenim ve çalışma düzenim yoluna girdiği için buraya fazla zaman ayıramıyorum.Sosyal medyaya bile çok giremiyorum.Millettin instagramda paylaştığı durumlara bile bakmaya zamanım olmuyor.Bazen diyorum bilgisayarı satsam mı diye.Anca kahvaltı yaparken bilgisayar başında kahvaltı yapıyorum.Onun dışında oyun oynayamıyorum.Çünkü gerçekten hiç vakit kalmıyor.Neyse şimdi dolar 17 küsür oldu bu devirde PC satılmaz.Borçla PC alma gibi saçma bir hevesim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 7 Temmuz 2022; 6:30:27 >
  • 150 gün kaldı

Herşey çok pahalı olsa da minimium düzeyde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.Umarım bu kötü günleri atlatırız

• 149 gün kaldı

Yıllık izin iptal oldu.Üstüne bonus olarak hastaneye düştüm.Nefesim daraldı gece gece üç saat direndim belim sırtım ağrıyordu.Baktım nefes alamamaga başladım.Hemen bizimkilerle beraber acile gittik.Şimdi iyiyim sonuçlarını yarın paylaşacağım. Gün saymak Gün saymak Gün saymak

• 148 gün kaldı

Hastanede ilk gecem İstanbul'u o fırtınalı şimşekli gösterisini izledim

Sporu ağır çalıştığım için ve üstüne işte ayakta çalıştığım günüm yoğun geçtiği için.Vücudu sürekli hep meşgül tuttuğum için.Protein'i fazla tükettiğim için kreatin seviyesi gereiinden fazla arttığı için ve bu sayede hastaneye düştüm.Umarım bir daha bu hatayı tekrarlamam.Hepinize iyi bayramlar dilerim

• 147 gün kaldı

Sanırım ben yatmaktan hiç şikayetçi değilim.Okuyamadığım kitapları okuyabiliyorum.Bu güzel bir şey insanlardan arınmak bambaşka birşey hep hayalim olmuştur izole bir yaşam

• 146 gün kaldı

EVET bugün yine çıkamıyorum Kreatin Kinaz seviyesi 3235 den 400 lere kadar düştü.Şimdi 300'ün altına düşmesini bekliyoruz.Ama sanmıyorum ki o düşse bile hastaneden çıkacağımı hiç ama hiç sanmıyorum.Karaciğer enzimleri de düşmesi geriliyor ALT seviyesi 40 ın aşağısında olması bekleniyor geçen 58 lerdeydş şimdi 61 lerde bakalım neler olacak

• 145 gün kaldı

Doktorlar 9 gün bayram iznindeler bu yüzden taburcu olabilmem imkansız.Bu gece dolunay tutulacakmış biraz onu izlerim sonra zaten her gece olduğu gibi benden kan alıyorlar 10 ml lik öyle yani hastaneye çocukluktan beri alıştığım için hiç şikayetçi olmuyorum.Evet çocukken ağır bi havale geçirmişti üç ay mı ne hastanede yatmıştım.O zaman daha iyiydi be

• Şafaksayarımı yaptığım gün geldi aklıma

• Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.