Şimdi Ara

Her Güzel Şeye Elveda (2)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Büyük bir yanlış yoldan sayenizde döndüm ve bazı kararlar aldım;
    okulu başaracağım buna kendimi inandırdım!!! Ben Yapabilirim Başarbilirim !!!
    Ailemi üzmeye hakkım yok ve ben artık oynamadığım son jokerimi kullanacam ''AZİM''
    İnşallah Allah'ın Yardımıyla Bu olacak ve geleceğim İnşallah Parlak Olacak
    Hepinizin Desteği İçin Çoook Teşekkür Ederim...
    Arkamda Sizin Gibi Dostlarım olduğuna çok sevindim...

• Tebrik ederim verdiğin karar için, vallaha gözlerim yaşardı ve çok duygulandım bizim telkinlerimizin yanında gene sen kendi iradeni kullandın ve en doğru kararı verdin Başarlıarının devamını diliyorum umarım başaracaksın. Ve dediğim gibi ümidini hiç birzaman yitirme, Allah ' a sığın ve dua et e büyük yardımcımız o. İmzamdaki yazıyıda unutma, gemiyi limana götürmek için uğraş.

Hadi kal sağlıcakla.....

Not: arkadşım ben şu anda şehir dışına çıkıyorum ancak akşam saat 6-7 gibi dönerim yazdığın mesjlar cevapsız kalırsa kusura bakma.

• önemli olan düşmemek değil...
    düştükten sonra tekrar ayağa kalkabilmektir...
  • yaşasın işte iyi haber diye buna derim ben afferin seni kutluyorum sen sadece aileni değil bizleride mutlu ettinya allahta seni mutlu etsin yolun bahtın açık olsun azimle sıç.. duvarı deler derler atalarımız unutma....

• tebrikler... Kararının ne kadar doğru olduğunu söylememe gerek yok... sırada kutlama var...

• ya iyide RSS_02 mesaj yazmış ben onu niye göremiyorum...
  • helal olsun sana
    bence sen başarmışın bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.