magaza.yugiohturk.com sitesinde deste de satılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: pokemonkartlari
pekomonkartlari nin dediği gibi yugiohtürkde yeni çıkan destelerin hepsi var
aranızda istanbulda oturan varmı
eğer varsa kağışmak isterim şimdiden söyliyim destem çok güçlüdür
quote:
Orjinalden alıntı: pokemonkartlari
Mc senmisin vayyy yakısır :D BENDE RASGELE TURNUVALARA BAKIYODUM DONANIM HABERDE Bİ BAKTIM MC BASŞLIK ATMIS :D BEN YUGİOH TURKTEN Nakres
abilerim ben yu gi oh hayranıyım 5d serisi aldım bana tüm isanbulda en iyi deste serisi dediler 55 kart çıktı içinden turnuvaya katılcam ama nerden nasıl katılcam yaa
arkadaşlar turnuvalar Başlamıştır 28 mart 2010 tarihinde turnuvalar oynanacıktır kayıt için; sayfasınahttp://oyun-yu-gi-oh.tr.gg/Ana-Sayfa.htm giriniz daha sonra oraya ne zamanlar online olduğunuzu yazınız.Admin onu görerek sizi turnvuaya alır Oyun joey of passion oyunu ile Oynanmaktadır.
aRkadaşLaR ben 15 yaşındayım istanbulda oturuyorum turnuvalar nerde nasıL oluyor yani mesela ben bi çocukla buluşup bi yerde kapışıyomuyum yoksa joey the passion oyunu üzerinden mi oynanıyor bana arıntılı bilgi werirseniz sevinirim bide kart satımı sitesinde deste satılanlar hangisi?????? turnuwaLaRa katılmak istiyorum acill yardım edinn
Arkadaşlar Ben Joey The Passion Oynuyorum Fakat Arkadaşım Yok Hamachi Üzerinden Oynayan Varsa Ağ Kimliği:JoKeR6 Ve Ağ Şifresi:taylan
herkesi beklerim hep online yim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme